NAS Rotterdam

Rotterdam, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie NAS Rotterdam

NAS Rotterdam De Nico Adriaans Stichting (NAS) is een organisatie binnen de maatschappelijke opvang in het centrum van Rotterdam. De NAS ondersteunt mensen met een zorgbehoefte en richt zich vooral op de zorg mijdende inwoners van de stad, veelal dak- en thuislozen en verslaafden. Velen hebben een dubbele diagnose en een complexe achtergrond. De NAS is er ook voor kwetsbare burgers uit de omgeving die een hulpvraag hebben. De organisatie Jobs-Score (dagbesteding volwassenen) is onderdeel van de NAS. Op de locatie Vijverhofstraat is het maatschappelijk werk gevestigd, evenals de huiskamer, medische dienst, activering volwassenen en adolescenten (muziekstudio’s) en ambulante woonbegeleiding. Deze locatie is een Thuishaven waar kwetsbare burgers uit de omgeving terecht kunnen en van waaruit de bezoekers van de NAS participeren in de wijk. Op andere locaties zijn een kunstatelier voor adolescenten en meerdere woonvoorzieningen gevestigd. Binnen de organisatie werken ca. 70 medewerkers en een aantal vrijwilligers.

Adresgegevens

NAS Rotterdam
Vijverhofstraat 37
Rotterdam, Zuid-Holland
http://www.nasrotterdam.nl
010-4133929

1 Vacature van NAS Rotterdam

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door NAS Rotterdam.

  • Ambulant woonbegeleider (HBO niveau)

    Plaatsingsdatum: 16-03-2017
    Plaats: Rotterdam

    De Nico Adriaans Stichting (NAS) is een organisatie voor maatschappelijke opvang met diverse locaties in Rotterdam. Wij bieden hulp en dienstverlening aan mensen met een ondersteuningsvraag en richten ons o.a. op zorg mijdende inwoners van de stad, dak- en thuislozen en verslaafden met veelal een dubbele diagnose en een complexe achtergrond. De NAS is er daarnaast ook voor kwetsbare mensen uit de omgeving die een... Bekijk deze baan

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

  • Aantal banen: 1.501
  • Aantal bedrijven: 101
  • Aantal CV's: 7.112