Kiddoozz Kinderopvang

Rotterdam, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Kiddoozz Kinderopvang

Kiddoozz Kinderopvang Kiddoozz Kinderopvang biedt kinderopvang in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. maar Kiddoozz doet meer. Zo besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van kinderen en investeren we in professionele begeleiding. Maar we bieden ook ruime openingstijden en zorgen voor een gezonde en voedzame maaltijd.

Bij Kiddoozz kinderopvang staat de ontwikkeling van kinderen centraal. Want kinderen moeten nog veel leren. Bijvoorbeeld dat je moet vragen als je hulp nodig hebt. Dat je samen meer kunt dan alleen. En dat ruzie maken niets oplost. Heeft een kind extra begeleiding nodig? Ook dan kunt u op Kiddoozz rekenen. We onderzoeken waar een kind behoefte aan heeft, zoeken samen met ouders naar een oplossing.

een tweede thuis
Kiddoozz kinderopvang biedt kinderen een tweede thuis. Een thuis waar kinderen rustig kunnen opgroeien, ontdekken en ervaren. Ieder in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Want elk kind is tenslotte uniek. En juist daarom lopen onze vijf richtinggevers door Kiddoozz heen als een rode draad: aandacht, liefde, divers, spelen en balans. Dit is op elke locatie en bij elke medewerker terug te vinden in de manier van werken.

Adresgegevens

Kiddoozz Kinderopvang
Eckartstraat 42-52
Rotterdam, Zuid-Holland
http://www.kiddoozz.nl
010-2041822

Geen Vacatures van Kiddoozz Kinderopvang

Kiddoozz Kinderopvang heeft nog geen vacatures geplaatst.

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

  • Aantal banen: 1.470
  • Aantal bedrijven: 72
  • Aantal CV's: 295