Kinderopvang BonBon

Barendrecht, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Kinderopvang BonBon

Kinderopvang BonBon Met een enthousiast team van ruim 85 medewerkers worden er zo'n 550 kinderen bij BonBon opgevangen in Rhoon, Poortugaal en Barendrecht. Wij hebben 3 soorten opvang:
* Dagopvang
* Buitenschoolse opvang (BSO)
* Naschoolse opvang (NSO)
In 1988 is BonBon van start gegaan in de Gemeente Rhoon met 1 kind, inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professionele en gecertificeerde kinderopvangorganisatie.Op BonBon zijn de kinderen, medewerkers en ouders het belangrijkste. Het mag leuk zijn op BonBon. We hebben een gemotiveerd team mensen die verantwoordelijkheid krijgen, maar ook kunnen dragen. We zijn elke dag bezig om de kinderen een leuke dag te bezorgen. BonBon stopt veel terug in de kinderen, we willen dat de kinderen niets te kort komen (leuke en goede en vooral voldoende leidsters, speelgoed om mee te spelen, goede voeding, veel activiteiten etc.) www.kinderopvangbonbon.nl

Adresgegevens

Kinderopvang BonBon
Voordijk 464
Barendrecht, Zuid-Holland
http://www.kinderopvangbonbon.nl
0180 - 642750 tussen 9 en 12 uur

Geen Vacatures van Kinderopvang BonBon

Kinderopvang BonBon heeft nog geen vacatures geplaatst.

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank