Paraat Veiligheidsdiensten BV

Aalsmeer, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Paraat Veiligheidsdiensten BV

Paraat Veiligheidsdiensten BV Paraat, gevestigd te Aalsmeer, is opgericht in 1985 en dus al 30 jaar actief in de (brand)beveiligingsmarkt. De holdingorganisatie kent drie werkmaatschappijen te weten; Paraat Blusmiddelen BV, Paraat Training & Advies BV en Paraat Veiligheidsdiensten BV. Ieder onderdeel van Paraat biedt specifieke producten en diensten aan en is specialist op haar eigen gebied. Met elkaar bieden deze onderdelen een totaaloplossing voor de relaties op het gebied van veiligheid.

Missie
Paraat levert met haar producten en diensten een inhoudelijke bijdrage aan het verhogen van de veiligheid voor zowel de overheid, het bedrijfsleven, instellingen en organisaties als ook voor particulieren.

De vier kernwaarden van Paraat, waarmee zij zich onderscheidt en de missie tot uitvoer brengt, zijn:

Kwaliteit
De kernkwaliteit van Paraat is, dat de organisatie beschikt over specialisten op het gebied van safety & security, die vragen vanuit de markt kunnen beantwoorden en behoeftes kunnen invullen. Gezien het serieuze karakter van datgene, waarmee Paraat zich bezighoudt, doet Paraat geen concessies aan het niveau van de kwaliteit.

Kennis
Paraat stelt de hoogste eisen aan het continue vergaren van kennis op haar vakgebied en blijft goed op de hoogte van wet- en regelgeving.

Partnership
Paraat onderscheidt zich daarnaast door in haar contacten met haar opdrachtgevers het persoonlijke contact centraal te hebben staan. Alleen dan kan Paraat begrijpen wat haar opdrachtgevers exact bedoelen en daar met haar producten en diensten op inspelen.

Maatschappelijke Verantwoordelijkheid
Paraat wil maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarin de aandacht voor people, planet en profit centraal staat. Duurzaamheid is de kern en de verbindende factor in ons ondernemend denken, doen en laten.

Adresgegevens

Paraat Veiligheidsdiensten BV
Turfstekerstraat 30
Aalsmeer, Noord-Holland
http://www.paraat.nl
+31 (0) 297 230 590

Geen Vacatures van Paraat Veiligheidsdiensten BV

Paraat Veiligheidsdiensten BV heeft nog geen vacatures geplaatst.

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank