Allganized

Rotterdam, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Allganized

Allganized Allganized is een full-service specialist in persoonlijke live-communicatie. Wij creëren, organiseren en produceren merkactivaties, events en hospitalityprojecten voor bedrijven en overheidsinstanties in heel Nederland. Daarnaast bieden we professioneel personeel voor o.a. promotie, evenementen en hospitality.

De klant ontzorgen staat voor ons centraal en dit doen wij dan ook met passie en oog voor detail, 24/7 en 365 dagen per jaar. Alles wat we doen voor onze klanten en hun klanten, is altijd gebaseerd op ons algemene doel: een onuitwisbaar positieve indruk achterlaten.

Door intensief face-to-face contact creëren wij binding met uw merk, product of dienst. Of het nu gaat om een event, imagobooster of campagne, wij verzorgen de strategie, het concept en de realisatie. Allganized produceert altijd met een Rotterdamse hands-on mentaliteit, niets is onmogelijk! Onze aanpak kenmerkt zich door originaliteit, kwaliteit en resultaat. We denken met u mee, zijn befaamd om onze betrouwbaarheid en creativiteit en daarom al heel lang een logische keuze voor vele klanten.

• Brandactivation: merkactivaties die voor turbulentie en resultaten zorgen
• Hospitality: de organisatie & uitvoering van alle mogelijke vormen van gastvrijheid.
• Events: eventorganisatie, -communicatie & -productie waarbij alles draait om de totaalbeleving

Adresgegevens

Allganized
Hoogstraat 31-33
Rotterdam, Zuid-Holland
http://www.allganized.nl
010-4521667

Geen Vacatures van Allganized

Allganized heeft nog geen vacatures geplaatst.

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank