Albert Schweitzer ziekenhuis

Dordrecht, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Albert Schweitzer ziekenhuis

Albert Schweitzer ziekenhuis Albert Schweitzer was een arts die in de vorige eeuw wereldberoemd is geworden omdat hij zich zijn hele leven met hoofd, hart en ziel inzette voor zijn patiënten. Nog steeds laten wij ons daardoor inspireren. Het Albert Schweitzer ziekenhuis is geen plek voor nummers, maar voor mensen. Jong en oud, ieder met een uniek verhaal. Een plaats waar we het leven eren, waar iedereen welkom en gelijk is. Ons ziekenhuis is meer dan een verzameling mensen en gebouwen, het is een plek met idealen. En zoals Albert Schweitzer zelf stelde: ‘Idealen zijn een rijk bezit, ruil ze nooit in voor iets anders’.

Adresgegevens

Albert Schweitzer ziekenhuis
Karel Lotsyweg 6
Dordrecht, Zuid-Holland
http://www.asz.nl
(078) 654 20 53

1 Vacature van Albert Schweitzer ziekenhuis

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Albert Schweitzer ziekenhuis.

  • Anesthesiemedewerker

    Plaatsingsdatum: 12-11-2019
    Plaats: Dordrecht
    Dienstverband: Tijdelijk contract

    Ben jij een ervaren anesthesiemedewerker en wil je graag werken in een groot perifeer ziekenhuis met een breed aanbod van specialismen die de technologische ontwikkelingen volgen? Dan zou je in het Albert Schweitzer...

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank