Woonvisie Makelaars

Rotterdam, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Woonvisie Makelaars

Woonvisie Makelaars Woonvisie Makelaars is al 30 jaar gevestigd in het Kleiwegkwartier. Sinds een jaar houden wij kantoor in een prachtig verbouwd kantoor mét design keuken waar we dagelijks met zijn allen lunchen. Ons team bestaat inmiddels uit 14 enthousiaste medewerkers en we delen ons kantoor met Woongold (van de prachtige verbouwingen) en Bureau van Luijk (financiële dienstverlener).

We zijn actief in Groot Rotterdam. Er zijn maar weinig wijken waar we nooit iets hebben verkocht en veel klanten zien we gelukkig terug als ze opnieuw verhuizen. Het succes van Woonvisie makelaars wordt gemaakt door onze mensen. We werken met een hecht team, waarin iedereen streeft naar het leveren van kwaliteit.

Binnen het team krijgt iedereen snel verantwoordelijkheid. We kennen elkaar goed en sluiten de week vaak af met een gezellige borrel.

Adresgegevens

Woonvisie Makelaars
Kleiweg, 147
Rotterdam, Zuid-Holland
http://woonvisie.nl
0102180280

Geen Vacatures van Woonvisie Makelaars

Woonvisie Makelaars heeft nog geen vacatures geplaatst.

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank