Woonvisie Makelaars

Rotterdam, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Woonvisie Makelaars

Woonvisie Makelaars Woonvisie Makelaars is al 30 jaar gevestigd in het Kleiwegkwartier. Sinds een jaar houden wij kantoor in een prachtig verbouwd kantoor mét design keuken waar we dagelijks met zijn allen lunchen. Ons team bestaat inmiddels uit 14 enthousiaste medewerkers en we delen ons kantoor met Woongold (van de prachtige verbouwingen) en Bureau van Luijk (financiële dienstverlener).

We zijn actief in Groot Rotterdam. Er zijn maar weinig wijken waar we nooit iets hebben verkocht en veel klanten zien we gelukkig terug als ze opnieuw verhuizen. Het succes van Woonvisie makelaars wordt gemaakt door onze mensen. We werken met een hecht team, waarin iedereen streeft naar het leveren van kwaliteit.

Binnen het team krijgt iedereen snel verantwoordelijkheid. We kennen elkaar goed en sluiten de week vaak af met een gezellige borrel.

Adresgegevens

Woonvisie Makelaars
Kleiweg, 147
Rotterdam, Zuid-Holland
http://woonvisie.nl
0102180280

1 Vacature van Woonvisie Makelaars

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Woonvisie Makelaars.

 • Office manager/commercieel medewerker

  Plaatsingsdatum: 19-12-2019
  Plaats: Rotterdam
  Dienstverband: Tijdelijk contract

  Ben jij die ervaren office manager/commercieel medewerker (32/40 uur) die niets liever doet dan zorgen voor tevreden kopers en verkopers? Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je de ruggengraat bent van het kantoor...

  Topbaan

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank