Stichting SOL

Rotterdam, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Stichting SOL

Stichting SOL Samen ondernemend leren – met lef en liefde

Wij zijn een innovatieve aanbieder op het gebied van welzijn. Ons werkveld is welzijn breed. Daarnaast hebben we specifieke expertise op het gebied van ouderen en gezinnen met kinderen. We zijn aanwezig in alle Rotterdamse wijkteams, buurten en op scholen. Door onze wijkgerichte aanpak opereren wij persoonlijk en kleinschalig. We helpen mensen om er voor elkaar te zijn. Als organisatie geloven wij in het durven doen. Voor onszelf en de mensen voor wie wij werken.

Lerende gemeenschap
Samen Ondernemend Leren: daar staan wij voor. Zoveel mogelijk zaken samen oppakken, daarbij leren van elkaar en zo steeds beter worden. We werken volgens de methodiek van de ‘lerende gemeenschap’. Zo komen wij met oplossingen die écht een verschil maken. Voor jong én oud.

Want wij zien meer mogelijkheden dan problemen en helpen mensen hun eigen sociale netwerk in te zetten. Wij weten wat er speelt op verschillende (beleids)niveaus in de samenleving. Wij kennen zowel de wereld van de (gemeentelijke) overheid als die van de klant. Omdat wij praktijkgericht werken, bieden wij resultaatgerichte oplossingen aan, die antwoord geven op de echte vraag. Met ons werk zoeken wij zowel aansluiting bij onze vaak kwetsbare doelgroepen, als bij de ideeën van de opdrachtgever. Daarbij hanteren wij de regel: hoe zorgen wij ervoor dat het wat en het hoe bij elkaar passen?

De organisatie
Wij werken in opdracht van gemeenten, maatschappelijke organisaties en scholen. Wij zijn intercultureel in alle lagen. Maar bovenal zijn we mensen die zich 100% inzetten om te zorgen dat iedereen kan meedoen, en daarbij zijn krachten en talenten kan benutten.

Wij zijn SOL.

Adresgegevens

Stichting SOL
Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland
http://www.solnetwerk.nl
0628889914

Geen Vacatures van Stichting SOL

Stichting SOL heeft nog geen vacatures geplaatst.

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank