Projectmanager ICT

Baan gegevens

 • Bedrijf: TBI SSC-ICT Diensten BV
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 18-04-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

TBI SSC-ICT groeit en maakt een stevige ontwikkeling door. Heb jij jouw sporen al verdiend als projectmanager ICT en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken en til onze ICT-projecten naar een hoger niveau!

Gezocht: Projectmanager ICT
(40 uur, standplaats Rotterdam Alexander)

Over de functie
Binnen TBI krijgt ICT een steeds grotere rol. Naast de verdere digitalisering binnen de TBI-bedrijven wordt er gewerkt aan een sterk technologisch fundament en aan de digitale kennis en kunde binnen de TBI-bedrijven. De dienstverlening van TBI SSC-ICT omvat het gebied van ICT, data en BIM.

Als Projectmanager ICT ben jij verantwoordelijk voor het initiëren, uitvoeren, bewaken en opleveren van multidisciplinaire ICT-projecten. Deze zijn zowel technisch- als businessgeoriënteerd. Je analyseert alle (implementatie)risico's en bewaakt tegelijkertijd de kwaliteit en voortgang. Om de geformuleerde projectdoelstellingen binnen de randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie te realiseren, wordt er uitgegaan van het projectplan waarin je een optimaal resultaat en een tevreden opdrachtgever nastreeft.

Jij bent in staat om complexiteit op effectieve wijze te reduceren en helderheid te creëren bij stakeholders. Je stuurt je projecten niet alleen op proces, maar bent tevens sparringpartner voor je projectleden en stakeholders op inhoud. Het beoogde eindresultaat staat scherp op jouw netvlies en is gedragen binnen de organisatie. Jij neemt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je project.

Waar kom je te werken
Je komt te werken bij de afdeling Projectmanagement van TBI SSC-ICT. Dit Shared Service Center bevindt zich bij Rotterdam Alexander. Onze ICT professionals zijn vaak op locatie bij verschillende Bouw-, Infra- en Techniekbedrijven werkzaam

Gestelde eisen

Wie zoeken wij
In deze functie werk je intensief samen met je collega projectmanagers, daarnaast vind jij het geen probleem om ook zelfstandig aan de slag te gaan. Je bezit een gezonde dosis overtuigingskracht (ook in groepsverband) en bent tevens goed in bruggen bouwen. Jij kunt mensen met elkaar verbinden door jouw organisatiesensitiviteit en fijngevoeligheid voor verschillende belangen. Als ambassadeur van TBI SSC-ICT, houd jij deze in het achterhoofd en weet jij hier feilloos op in te spelen.

Daarnaast heb jij een sterk bewustzijn van de kosten en houd je deze scherp in de gaten zodat budgetten niet overschreden worden. Je bent resultaatgericht en je wilt graag bijdragen aan de verdere professionalisering van de afdeling. Ook ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT en vind je het leuk om hierover met collega’s te sparren.

Verder breng jij mee:

 • Een afgeronde WO/HBO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als projectmanager ICT;
 • IPMA-B is een pré;
 • Prince2 Practitioner, ITIL en BiSL;
 • Ervaring met SCRUM en Agile werken;
 • Sterke adviesvaardigheden;
 • Een energieke persoonlijkheid.

Uren

Zie tekst.

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over TBI SSC-ICT Diensten BV

TBI SSC-ICT is dé ICT dienstverlener van TBI. Met onze brede en multidisciplinaire kennis van de bouw, installatie- en ICT-branche zijn wij op het gebied van informatisering de gespreks- en business partner voor TBI. TBI is een groep ondernemingen die onze fysieke leefomgeving vernieuwt, inricht en onderhoudt. In heel Nederland is hun werk te zien. Van kleine initiatieven tot grote, spraakmakende projecten. Voor publieke of private opdrachtgevers.

Wij geven advies, initiëren innovatie en ondersteunen onze bedrijven in het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. Wij stellen de klant centraal en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten die continue aansluiten op de veranderende behoeften van de TBI-ondernemingen. TBI SSC-ICT diensten kenmerkt zich door snel, wendbaar en flexibel te zijn zonder de primaire verantwoordelijkheid rond continuïteit, veiligheid en integriteit van data uit het oog te verliezen.

TBI SSC-ICT Diensten BV
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Sr. Systeem- Netwerkbeheerder

  Vandaag geplaatst door Page Personnel

  Omschrijving Beheren van verschillende werkplekomgevingen, zowel virtueel, mobiel als functionele werkplekken Applicaties packagen Je kent de verschillende security lagen van Windows AzureAD en AD kennen geen geheimen voor jou Deelnemen aan grote en kleine projecten om de IT infrastructuur continu te blijven verbeteren Zorgen dat werkstations met policies afgeschermd kunnen worden en ook weer binnen no-time open gesteld kunnen worden Beheren van meer dan 500 servers verdeeld over...

  ICTerGezocht
 • Operationeel Directeur DXT

  Gisteren geplaatst door Incentro Nederland B.V.

  Sinds midden 2018 heeft Incentro in het stuurmodel van de vestigingen opgenomen dat er een opdeling is in de besturing van een vestiging naar: Commercieel Operationeel. De besturing van een vestiging wordt daarmee ingevuld in een co-leiderschap, waarin een commercieel directeur primair verantwoordelijk is voor sales en marketing, en een operationeel directeur primair voor "al het andere". Als Operationeel Directeur houd je je bezig met HRM, Recruitment, Finance en Delivery. Vanuit dienend...

  ICTerGezocht
 • Junior GIS medewerker

  Eergisteren geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Heb jij een passie voor Geo-informatie en wil jij je in dit vakgebied verder ontwikkelen? Word dan Junior GIS-medewerker bij de provincie! Wij bieden jou een dynamische werkomgeving waar innovatie en energie voorop staan en waar een enorm gedreven team elke dag bezig is om de provincie elke dag een stukje beter te maken. We bieden je een moderne database infrastructuur, up to date ESRI en cloudomgeving een diversiteit aan GIS werkzaamheden, beheer maar ook complexe vraagstukken. We bieden je...

  ICTerGezocht
 • Data Engineer

  Eergisteren geplaatst door Samskip

  Functieomschrijving Zo veel mogelijk data bruikbaar maken en inzetten bij een van de grootste transportbedrijven van Europa. Een enorme uitdaging waar jouw handen van beginnen te jeuken. Bij Samskip biedt de vacature van data engineer jou de mogelijkheid zelf manieren te vinden waarop wij enorme hoeveelheden data kunnen benutten. Met jouw datakennis vind je de mooiste data nuggets, zodat het data-driven beleid van Samskip pas echt gestalte krijgt. Een standaardbaan? Daar doen we niet aan bij...

  ICTerGezocht
 • Ervaren BizTalk Developers gezocht per Direct voor langere tijd

  Eergisteren geplaatst door Censom B.V.

  Voor één van onze opdrachtgever ben ik op zoek naar een ervaren BizTalk Developer te Breda. Het gaat om een langdurig project waarbij een inzet van minimaal 4 dagen per week gewenst is.

  ICTerGezocht

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank