Functioneel Beheerder IT, Rotterdam

Baan gegevens

 • Bedrijf: Allianz Nederland
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 26-03-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben je op zoek naar een positie waarin jij je in de meest brede zin van het woord bezighoudt met het beheer, de continuïteit en wijzigingen met betrekking tot het huidige applicatielandschap? En wil jij vanuit IT het aanspreekpunt zijn voor en de coördinator naar de business en de externe leveranciers van applicatie? Misschien is de rol als Functioneel Beheerder iets voor jou!

Jouw verantwoordelijkheden
Als Functioneel Beheerder ben je de spil tussen IT, business en leveranciers. Je houdt je bezig met het beoordelen van ingediende wijzigingsverzoeken op nut en noodzaak en de impact op het huidige applicatielandschap. Hiervoor stel je richtlijnen op, zorg je voor goede documentatie en procedures. Hierbij houd je rekening met proces, functionaliteit, beschikbaarheid, (informatie) beveiliging, betrouwbaarheid en performance.

Verder draag je ook bij aan een aantal projecten, bijvoorbeeld digitalisering / paperless en zorg je uiteraard voor een constante verbetering van het applicatielandschap en de daaraan gerelateerde processen.

Andere werkzaamheden zijn:
• Je neemt deel aan het business overleg waarin je IT vertegenwoordigt en waarbij de behoeftes van de business worden geïnventariseerd, gefilterd en geprioriteerd.
• Je onderhoudt contact met diverse (externe) partijen en opdrachtgevers voor het doorvoeren van de gewenste aanpassingen binnen de grenzen van het beschikbare budget en tijd.
• Je zorgt ervoor dat de huidige applicaties functioneel operationeel blijven en verleent gebruikersondersteuning.
• Je maakt functioneel ontwerpen en voert impact analyses uit.

Gestelde eisen

Wat kan jij ons bieden?
• HBO werk- en denkniveau.
• Minimaal 3 jaar ervaring als Functioneel Beheerder
• Ervaring met financiële systemen en processen
• Goede beheersing van de Engelse taal

Wat krijg je ervoor terug?
• Werken in een dynamische omgeving bij Allianz, wereldleider in bijstand en verzekeringen
• Aangename werksfeer
• De vrijheid en zelfstandigheid die jij wenst
• Brede ontwikkelingsmogelijkheden in een meertalige Benelux-organisatie
• Gelegen in hartje Rotterdam op de Coolsingel
• Goed salarispakket en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Uren

Zie tekst.

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over Allianz Nederland

Allianz is een wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, met een aanwezigheid in meer dan 70 landen en meer dan 140.000 medewerkers in dienst van ruim 86 miljoen klanten. In de Benelux biedt Allianz, via adviseurs, verzekeringsproducten en -diensten voor particulieren, zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. Allianz in Nederland bedient meer dan 1,3 miljoen klanten met behulp van distributiepartners en haar direct writer Allsecur. Allianz heeft in Nederland circa 1.000 medewerkers en een omzet van € 1,1 miljard. Allianz bedient in België en Luxemburg meer dan 900.000 klanten, heeft ruim 950 medewerkers en een omzet van € 2,1 miljard.Durf dus gerust! Kom bij Allianz werken en versterk ons team.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Testautomatiseerder / Java developer

  Vandaag geplaatst door iSense ICT Professionals

  Ben jij de Technisch Tester die het leuk vindt om met Java code aan de slag te gaan en met zijn werkzaamheden als Technisch Tester een bijdrage kan leveren aan de veiligheid van de samenleving? Lees dan snel dit functieprofiel van Technisch Tester! Opstellen en uitvoeren van geautomatiseerde testen;Uitvoeren van acceptatie/functionele testen;Aanpassingen maken in de bestaande applicatie;Debuggen van de applicatie;In gesprek gaan met eindgebruikers om verbetervoorstellen op te halen.

 • CISO

  Vandaag geplaatst door Maandag® Rotterdam

  Voor een opdrachtgever in de regio Brabant zoek ik voor 16 uur een CISO.Ik zoek een persoon die het complete spectrum aan informatiebeveiliging overziet en kan coördineren. Deze op het vakgebied informatiebeveiliging deskundige functionaris is de spin in het web van onze informatiebeveiliging en het informatiebeveiligingsbeleid. Het spreekt voor zich dat er veel kennis aanwezig is van de technische infrastructuur. Samen met de business ben je in staat een inschatting te maken van de...

 • BI Consultant

  Gisteren geplaatst door Human Source Group

  Als BI Consultant ben je samen met de reporting specialist en datawarehouse developer verantwoordelijk voor het business intelligence traject van klantwens t/m uiteindelijk het dashboard of de rapportage.Jouw verantwoordelijkheid en voornaamste taak is het achterhalen van de wensen van de interne klant, bijvoorbeeld afdeling hr, finance, marketing of business afdelingen of bijvoorbeeld de CEO. Deze wensen breng je in kaart en je bespreekt deze met de Datawarehouse Developer. Deze zorgt ervoor...

 • Reporting specialist BI

  Gisteren geplaatst door Human Source Group

  Als senior reporting specialist ben je samen met de BI consultant en datawarehouse developer verantwoordelijk voor het business intelligence traject van requirements t/m uiteindelijk het dashboard of de rapportage.Jouw verantwoordelijkheid en voornaamste taak is het visueel maken van data door middel van rapportages en dashboards. De BI consultant achterhaalt de requirments bij de interne klant zoals bijvoorbeeld afdeling hr, finance, marketing of business afdelingen of bijvoorbeeld de CEO....

 • Junior Data Engineer, Big Data, complexe uitdaging, goede arbeidsvoorwaarden

  Gisteren geplaatst door Human Source Group

  Als startend / junior data engineer met afgeronde master of PhD word je binnen dit innovatieve internationale team door zeer ervaren collega's opgeleid tot een goede data engineer. Het is een complexe analytische uitdaging om data uit diverse interne en externe bronnen te verzamelen en in diverse vormen beschikbaar te stellen aan je collega's in de business. Het gaat hier echt om Big Data.Dit is een functie waarbij er veel van je analytisch vermogen gevraagd wordt om de juiste data te...

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank