Machine Operator

Baan gegevens

 • Bedrijf: Positon
 • Plaats: Gouda
 • Plaatsingsdatum: 07-12-2017
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Voor een opdrachtgever van ons in de voedingsindustrie in de regio van Gouda zijn we op zoek naar een: Machine Operator in 3 ploegen. Als Machine Operator draag je zelfstandig zorg voor het zo efficiënt mogelijk laten functioneren van de lijnonderdelen v.w.b. het machinaal snijden en verpakken van product. Jouw taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden als Machine Operator kunnen zijn: Je kent het proces van veiligheidsbewust machinaal snijden en verpakken van stukken product. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het ingepakte product, inclusief de productregistratie hiervan. Je hebt verantwoordelijkheid voor sturen op efficiency van de lijn om een zo optimaal mogelijk productieresultaat te verkrijgen. Je stuurt aan op voldoende en correcte aanwezige materialen (dozen, kratten en pallets) en het juist en tijdig afvoeren van het eindproduct. Je let op de kwaliteit van het verpakte product en bent verantwoordelijk voor het correct testen en registreren van kwaliteitsaspecten. Je bent verantwoordelijk voor hygiënisch werken aan een schone lijn en omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de signalering en voorkoming van technische storingen en het lezen en interpreteren van parameters op de dozen- en dozeninpakmachine en de palletiseerinstallatie en: Je zorgt voor een juiste vertaling van de geconstateerde problemen naar TD en adequate en tijdige communicatie richting TD en afdelingsleiding. Tevens ben je verantwoordelijk voor palletiseren van het gereed product inclusief correcte etikettering van dozen en pallets en fungeer je als volwaardig gesprekspartner tussen afdelingsleiding, TD, Kwaliteit en het Productie Proces Team.

Gestelde eisen

Het hoogwaardig technisch inpakken van het product vereist verschillende vaardigheden zoals computerbediening op meerdere schermen en een goed begrip van technische termen. Je werkt nauw samen met de Inpak Operator en indien nodig assisteer en/of vervang je elkaar. Je voldoet minimaal aan de volgende eisen: Je hebt minimaal een afgeronde MBO-2 opleiding; zoals Operator Voedingsindustrie (SVO), Vapro-A of een vergelijkbare opleiding. Je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de voedingsmiddelenindustrie. Je hebt technisch inzicht en affiniteit met geautomatiseerde productieprocessen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent rekenvaardig. Je bent flexibel m.b.t. werktijdvarianten/werken in (meer)ploegendiensten. Je bent communicatief vaardig en kan goed in teamverband samenwerken. Je bent zelfstandig en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je hebt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Je bent nauwkeurig en streeft naar efficiency. Je kan goed prioriteiten stellen en werken onder tijdsdruk. Je stelt je flexibel op t.a.v. je werkzaamheden en werktijden. Functie is in 3 ploegen en kan in de toekomst naar 4 of 5 ploegen gaan.

Aanbod
We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Wij zijn Positon, een organisatie die zich richt op de werving en selectie van personeel met als specialisatie Techniek, Industrie en Maritiem. Positon is actief in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en we richten ons voornamelijk op (V)MBO en HBO geschoolde medewerkers. Voor meer informatie verwijs ik u naar www.positon.nl Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail: info@positon.nl. Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

Uren

40uur

Salaris

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Informatie over Positon

Positon
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Productiemedewerker algemeen oproep

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als productiemedewerker bij The Greenery in Barendrecht zorg jij ervoor dat de klanten in de supermarkt goed gevuldebakjes met vers fruit kunnen kopen. Het gezellige team van collega’s waar jij onderdeel van uitmaakt zorgt voor het hele verpakkingsproces. Dit betekent het vullen van de verpakkingsmachines, vullen van de bakjes aan de lopende band, controleren van de producten en uiteindelijk het opstapelen van alle dozen en klaar zetten voor de vrachtwagens. Natuurlijk wordt er rekening...

  Olympia Uitzendbureau
 • Reachtruckchauffeur parttime

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij op zoek naar een bijbaan en wil jij graag op zaterdag werken? Of ben jij juist op zoek naar een baan waar je flexibel kan werken, op oproepbasis? En ben jij in het bezit van een geldig hef-/ of reachtruckcertificaat en heb jij enige ervaring als hef-/of reachtruckchauffeur? Voor The Greenery in Barendrecht zij wij op zoek naar een reachtruckchauffeur voor ongeveer 8-16 uur per week. In de functie van reachtruckchauffeur krijg jij de verantwoordelijkheid om alle taken zorgvuldig en...

  Olympia Uitzendbureau
 • Werkvoorbereider infra

  Gisteren geplaatst door VNOM | Bemiddelaar in de techniek

  Door onze groei zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider infra.  Alswerkvoorbereider werk je onder directe leiding van de uitvoerder. Je werkzaamhedenzullen onder andere bestaan uit: Het inkopen van producten;Aanvragen van offertes. opstellen VGM plannen;Opstellen en bewaken van de projectplanning;Zorgen dat alles tijdig gereed is;Bewaken van voortgang en kosten op de bouwplaats;Schakel zijn tussen externe contacten en het uitvoerendeteam.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Projectleider Staalbouw

  Gisteren geplaatst door Oceanwide

  Voor onze opdrachtgever in Roosendaal zijn wij per direct op zoek naar een:Projectleider StaalbouwOnze opdrachtgever is een dynamische organisatie gespecialiseerd in staalbouw. Als projectleider ben jij zowel op het technische vlak als op het organisatorische vlak verantwoordelijk voor het gehele project.  Je werkzaamheden bestaan o.a. uit budgetbewaking, aansturen van het projectteam en externe partijen, deelnemen aan diverse overleggen, fungeren als gesprekspartner voor de klant en het...

  Oceanwide
 • Calculator bouw

  Gisteren geplaatst door VNOM | Bemiddelaar in de techniek

  Wij zijn op zoek naar een calculator bouw in de omgeving Rotterdam. Ben jij van nature een rekenwonder en ben jij instaat onder tijdsdruk gefocust te blijven? Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Gespecificeerde begrotingen opmaken;Beoordelen van verschillende contractstukken;Formuleren van bezuinigingsvoorstellen.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 1.734
 • Aantal bedrijven: 102
 • Aantal CV's: 318