Machine Operator

Baan gegevens

 • Bedrijf: Positon
 • Plaats: Gouda
 • Plaatsingsdatum: 07-12-2017
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Rotterdam te zoeken

Algemene omschrijving

Voor een opdrachtgever van ons in de voedingsindustrie in de regio van Gouda zijn we op zoek naar een: Machine Operator in 3 ploegen. Als Machine Operator draag je zelfstandig zorg voor het zo efficiënt mogelijk laten functioneren van de lijnonderdelen v.w.b. het machinaal snijden en verpakken van product. Jouw taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden als Machine Operator kunnen zijn: Je kent het proces van veiligheidsbewust machinaal snijden en verpakken van stukken product. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het ingepakte product, inclusief de productregistratie hiervan. Je hebt verantwoordelijkheid voor sturen op efficiency van de lijn om een zo optimaal mogelijk productieresultaat te verkrijgen. Je stuurt aan op voldoende en correcte aanwezige materialen (dozen, kratten en pallets) en het juist en tijdig afvoeren van het eindproduct. Je let op de kwaliteit van het verpakte product en bent verantwoordelijk voor het correct testen en registreren van kwaliteitsaspecten. Je bent verantwoordelijk voor hygiënisch werken aan een schone lijn en omgeving. Je bent verantwoordelijk voor de signalering en voorkoming van technische storingen en het lezen en interpreteren van parameters op de dozen- en dozeninpakmachine en de palletiseerinstallatie en: Je zorgt voor een juiste vertaling van de geconstateerde problemen naar TD en adequate en tijdige communicatie richting TD en afdelingsleiding. Tevens ben je verantwoordelijk voor palletiseren van het gereed product inclusief correcte etikettering van dozen en pallets en fungeer je als volwaardig gesprekspartner tussen afdelingsleiding, TD, Kwaliteit en het Productie Proces Team.

Gestelde eisen

Het hoogwaardig technisch inpakken van het product vereist verschillende vaardigheden zoals computerbediening op meerdere schermen en een goed begrip van technische termen. Je werkt nauw samen met de Inpak Operator en indien nodig assisteer en/of vervang je elkaar. Je voldoet minimaal aan de volgende eisen: Je hebt minimaal een afgeronde MBO-2 opleiding; zoals Operator Voedingsindustrie (SVO), Vapro-A of een vergelijkbare opleiding. Je beschikt over minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de voedingsmiddelenindustrie. Je hebt technisch inzicht en affiniteit met geautomatiseerde productieprocessen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent rekenvaardig. Je bent flexibel m.b.t. werktijdvarianten/werken in (meer)ploegendiensten. Je bent communicatief vaardig en kan goed in teamverband samenwerken. Je bent zelfstandig en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je hebt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Je bent nauwkeurig en streeft naar efficiency. Je kan goed prioriteiten stellen en werken onder tijdsdruk. Je stelt je flexibel op t.a.v. je werkzaamheden en werktijden. Functie is in 3 ploegen en kan in de toekomst naar 4 of 5 ploegen gaan.

Aanbod
We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Wij zijn Positon, een organisatie die zich richt op de werving en selectie van personeel met als specialisatie Techniek, Industrie en Maritiem. Positon is actief in de regio's Noord-Brabant, Zuid-Holland en Zeeland en we richten ons voornamelijk op (V)MBO en HBO geschoolde medewerkers. Voor meer informatie verwijs ik u naar www.positon.nl Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail: info@positon.nl. Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

Uren

40uur

Salaris

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

Informatie over Positon

Positon
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Timmerman

  Vandaag geplaatst door VNOM | Bemiddelaar in de techniek

  Wij zijn per direct op zoek naar een Timmerman in de omgeving van Rotterdam/Den Haag. Heb jij twee rechterhanden en wil jij je graag verder ontwikkelen als Timmerman? Als Timmerman houdt jij je onder andere bezig met:Meet-, stel-, en timmerwerkzaamheden;Onderhoudswerkzaamheden;Renovatie;Beheer van verschillende materialen en middelen;Isolatiewerkzaamheden;Ook ben je als Timmerman bezig met verbouwwerkzaamheden.

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek
 • Monteur, fulltime

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  De monteur draagt zorg voor een veilige en nette uitvoering van service- en onderhoudswerkzaamheden aan containers. De monteur legt verantwoording af aan de uitvoeder. Je takenpakket bestaat onder andere uit:het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden, waarbij minimaal de twee van de volgende taken zelfstandig kunnen en mogen (gecertificeerd) worden uitgevoerd: lassen, kranen, monteren, coaten, elektronica, zuilen, heftruck en keurmeester. het preventief signaleren van mogelijke...

  Olympia Uitzendbureau
 • Operator Levensmiddelen 3-ploegen

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ligt jouw hart in de productie en dan met name als operator en heb je altijd al de volgende stap willen maken naar deze functie? Dan liggen hier mooie kansen voor je! Wat ga je doen? Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit: het storten en schonen van pinda’s, het roosteren van pinda’s, het produceren van pasta’s, het afvullen van potjes. Je bewaakt en stuurt bij van het (geautomatiseerde) productieproces conform de in de planning en t kwaliteitssysteem vastgelegde kwaliteitsnormen.Wat is...

  Olympia Uitzendbureau
 • Sales Engineer Binnendienst Gouda

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als Sales Engineer Binnendienst geef je de klant advies en technische ondersteuning. Je inventariseert de behoefte van de klant om hen vervolgens advies te geven over specifieke producten en oplossingen. Daarnaast heb je affiniteit met techniek en heb je ervaring in een commercieel gerichte functie. Verder zijn jouw verantwoordelijkheden:Zorgen dat de behoefte van je bestaande en niet actieve potentiële klanten vertaalt worden naar technische oplossingen; Zorg dragen voor een optimale...

  Olympia Uitzendbureau
 • Ervaren Elektromonteur

  Gisteren geplaatst door VNOM | Bemiddelaar in de techniek

  Als ervaren elektromonteur realiseer, repareer en verbeter je zowel grote als kleine elektrotechnische installaties in de breedste zin van het woord. Je kunt zelfstandig complete installaties vervangen en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast verhelp je zelfstandig storingen en voer je de nodige reparaties uit. Je zult werkzaam zijn in de woning- en utiliteitsbouw. Spreekt dit jou aan lees dan snel verder voor de functie als Ervaren Elektromonteur!

  VNOM | Bemiddelaar in de techniek

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank