Technisch automonteur Westland

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Hoek Van Holland
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Rotterdam te zoeken

Algemene omschrijving

Wegens uitbreiding van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe automonteur! Ben jij een 1e autotechnicus en toe aan een tweede of derde stap in je carrière? Wil jij graag werken bij een jong en fris bedrijf in de omgeving Den Haag / Westland? Lees dan verder!!

Het team:
Het is een relatief jonge ploeg (de gemiddelde leeftijd ligt rond de 30 jaar) en iedereen gaat informeel met elkaar om. Er hangt een gezellige werksfeer al wordt er wel hard gewerkt en ze staan open voor een geintje.

Inhoud van de functie:
In deze functie ga jij je bezig houden met het uitvoeren van verschillende (technische) reparaties van kleine bedrijfsauto's en personenauto's. Verder komen revisie werkzaamheden regelmatig aan bod en ben je bezig met alle voorkomende (onderhoud) werkzaamheden. Ook het analyseren en constateren van problemen behoort tot je werkzaamheden, evenals het snel en adequaat oplossen hiervan.

Gestelde eisen

Je bent in het bezit van het diploma 1e autotechnicus en jouw autorijbewijs en je hebt werkervaring opgedaan als 1e autotechnicus. Je bent bekend met alle voorkomende (onderhouds)werkzaamheden aan personenauto's en kleine bedrijfsauto’s en je draait je hand niet om voor revisiewerkzaamheden. Je bent per direct voor 38 uur per week beschikbaar en kunt zelfstandig aan de slag. Daarnaast ben je flexibel, ben jij niet vies van hart werken en krijg jij energie van het werken in een garage!

Uren

38

Salaris

2200

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een marktconform salaris aangeboden volgens de cao en prima secundaire arbeidsvoorwaarden
Het is een fulltime baan voor 38 uur in de week en op vrijdag wordt er tot 16:00 uur gewerkt dus ben je lekker op tijd klaar voor het weekend!
De eerste periode krijg je via Olympia Uitzendbureau een contract aangeboden. In de tijd dat je werkt bouw je 8% vakantiegeld en ook vakantiedagen. Verder kan je vanaf € 13,95 onbeperkt sporten bij meer dan 100 locaties van de fitnessketens Fit For Free, SportCity, Achmea health Centers en Fit20!

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar......
Lees meer over Olympia Uitzendbureau

Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Metaalbewerker (techniek) gezocht!

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een medewerker voor in de werkplaats. Als productiemedwerker ga je grote en zware constructies samenbouwen voor in de offshore. Je bent dus veelal aan het werk met een bovenloopkraan. Je gaat onderdelen doorsmeren, schilderen en samenstellen. De onderdelen hiervoor worden elders in een fabriek gemaakt en op de locatie in Dordrecht worden deze geassembleerd. Deze constructies zijn onder andere bedoeld voor sleepinrichtingen en...

  Olympia Uitzendbureau
 • Supply Chain Planner

  Vandaag geplaatst door Positon

  Voor een internationaal productiebdrijf in de regio Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een: Supply Chain Planner. The opportunity: As Supply Chain Planner you will be responsible for the following tasks: Monitor execution of the Supply Chain processes, Short Term Production Plan realization and planned Shipments Execution. Ensure full transparency and escalate / re-align in case the short-term planning objectives cannot be met. Ensure the Short Term Plan changes are aligned with the...

  Positon
 • Information Services Analyst

  Vandaag geplaatst door Positon

  Voor een internationaal productiebedrijf in de regio Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een: Information Services Analyst. The opportunity: As IS Analyst, you will be responsible for the following tasks: Lead the implementation of system improvements and new systems. Together with the system owners, you negotiate which new functionalities need to be implemented to satisfy business necessities. Respect the agreed scope, time and budget, and bring the right benefit to the organization....

  Positon
 • Tekenaar Elektrotechniek

  Vandaag geplaatst door Teqoia Rotterdam

  De werkzaamheden bestaan uit:Je vertaalt schetsen of voorlopige tekeningen naar technische tekeningen;Je tekent ontwerptekeningen en principeschema's;Je verzorgt coördinatietekeningen en opstellingstekeningen voor technische ruimten en tekeningen voor prefabricage;Je verzorgt detailtekeningen op schaal alsmede revisietekeningen;Je voert, in voorkomende gevallen, eenvoudige berekeningen uit;Je bent sparringspartner binnen het engineeringsteam.

  Teqoia
 • Tekenaar Elektrotechniek

  Vandaag geplaatst door Teqoia Rotterdam

  De werkzaamheden bestaan uit:Je vertaalt schetsen of voorlopige tekeningen naar technische tekeningen;Je tekent ontwerptekeningen en principeschema's;Je verzorgt coördinatietekeningen en opstellingstekeningen voor technische ruimten en tekeningen voor prefabricage;Je verzorgt detailtekeningen op schaal alsmede revisietekeningen;Je voert, in voorkomende gevallen, eenvoudige berekeningen uit;Je bent sparringspartner binnen het engineeringsteam.

  Teqoia

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank