Medewerker service- en onderhoud (vakantiewerk)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Dordrecht
 • Plaatsingsdatum: 14-06-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als medewerker onderhoud en service ben jij degene die op locatie de drankenautomaten van de opdrachtgevers onderhoud. Hiervoor ben je dus de hele dag onderweg met een bedrijfsauto en bezoek je de ene na de andere klant. Ter plekke los je kleine storingen op, maak je de machine grondig schoon en vul je de producten bij die aangevuld moeten worden om de machine weer optimaal te laten werken.

Je voert deze functie (na een inwerkweek) zelfstandig uit.

De regio waarin je werkzaam bent is Rotterdam / Rotterdam Botlek.

Het betreft een opdracht voor vakantiewerk in de periode van week 25 (18 juni) tot en met (minimaal) week 34 (24 augustus). Wanneer je na deze periode ook nog beschikbaar bent en zowel jij als de opdrachtgever zien een verlenging van de opdracht zitten, dan bestaat de mogelijkheid dat je opdracht doorloopt.

Gestelde eisen

Jij bent het visitekaartje van de organisatie en daarom is het belangrijk dat je een gemotiveerde, betrouwbare en klantvriendelijke medewerker bent.

Omdat je bij veel bedrijven over de vloer komt die VCA gecertificeerd zijn, is het belangrijk dat jij ook in het bezit bent van een VCA certificaat. Indien dat niet het geval is, dan mag je het terrein in de meeste gevallen niet betreden.

Veel opdrachtgevers vragen tevens een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Indien je geen geldige VOG in je bezit hebt, dan is het belangrijk dat je deze aanvraagt voordat je eerste werkdag aanvangt. Wij helpen je met deze aanvraag, zodat alles direct juist ingevuld wordt op het aanvraagformulier.

Omdat je met de bedrijfsauto op pas gaat is het belangrijk dat je beschikt over een rijbewijs (B) en dat je in de aangegeven periode volledig beschikbaar bent en dus niet met vakantie gaat.

Uren

39

Salaris

1608

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

In deze veelzijdige vakantiebaan leer je écht iets. Je kunt zelfstandig je werkzaamheden verrichten en bij vragen terugvallen op jouw regiomanager. In principe is de baan voor de aangegeven periode, maar wanneer je na die tijd nog beschikbaar bent en zowel jij als de opdrachtgever zijn tevreden, dan kan er gekeken worden naar verlenging van de opdracht. Bijvoorbeeld op structurele(re) basis, als bijbaan of als oproepkracht.

Qua salaris hanteren zij onderstaande tabel:

18-19 jaar € 6,57 per uur
20-21 jaar € 8,59 per uur
22 jaar e.o. € 9,35 per uur

Uiteraard bouw je hiernaast ook nog vakantiegeld op.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar......
Lees meer over Olympia Uitzendbureau

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Administratief medewerker Consolid Rail, Rotterdam

  Eergisteren geplaatst door Consolid

  Zoek jij ons? Wij zijn Consolid Rail, oftewel: Richard, Wendy, Mariska, Annemarie en John. We zijn een onderdeel van Consolid en we werven, selecteren en leiden landelijk treinmachinisten en stewards op die we daarna inzetten bij onze klanten. Onze flexkrachten zijn in het heel Nederland (en zelf soms daar buiten) werkzaam. Vanwege de gestage groei van het aantal aanvragen zoeken wij een administratief medewerker. In die rol fungeer je als baken voor onze afdeling. Vanwege ons grote...

  Consolid
 • Voertuighulpverlener bij de ANWB Alarmcentrale in Den Haag

  Eergisteren geplaatst door Timing

  Lijkt het je leuk om komende zomer op de Alarmcentrale van de ANWB te werken en vakanties te redden van gestrande reizigers? Ben jij op korte termijn beschikbaar? Wellicht start jij dan binnenkort als Voertuighulpverlener bij de ANWB!Op zeer korte termijn zijn wij op zoek naar medewerkers voor de telefonische hulpverlening bij de ANWB Alarmcentrale. Je staat dagelijks gestrande reizigers in het buitenland te woord en helpt hen met raad & daad. Dag en nacht doen gestrande reizigers een beroep...

  Timing
 • Klantenservicemedewerker bij de ANWB in Den Haag

  Eergisteren geplaatst door Timing

  Zoek jij een functie waarbij je klantcontact hebt? Wil je daarnaast jezelf verder ontwikkelen door WFT-certificaten te behalen? Wellicht dat jij binnenkort kan starten als nieuwe klantenservicemedewerker op het hoofdkantoor van de ANWB in Den Haag!De ANWB is op zoek naar nieuwe klantenservicemedewerkers die binnenkort kunnen beginnen. Hierbij is het van belang dat je start met WFT Basis op zak. Wij willen je daar graag bij helpen d.m.v. onze Timing Academy. Via de online thuisstudie bereid...

  Timing
 • Productiemedewerker Grootverpakking

  Eergisteren geplaatst door Timing

  We zijn op zoek naar een echte aan pakker die in het bezit is van een heftruckcertificaat. Je krijgt letterlijk je eigen straatje binnen het bedrijf.Je bent werkzaam in een magazijn omgeving waarbij je producten gaat labelen, afvullen, doppen sluiten en pallets verplaatsen naar de afdeling expeditie.Ook zul je machines gaan instellen en bedienen.Mocht je dit wat lijken dan zou het zo maar eens kunnen dat we op zoek zijn naar jou!

  Timing
 • Telefonisch Recruiter in Rotterdam 20-40 u p.w

  Eergisteren geplaatst door Timing

  Wil jij lekker knallen deze zomer? Volg jij een HR-opleiding en wil je alvast wat werkervaring opdoen? Of ben je toe aan een carriere-switch? Een leuke, leerzame functie vervullen, waar je ook nog eens goed geld kunt verdienen?Ga dan bij ons aan de slag als Telefonisch Recruiter!Wat ga je doen?In de rol van Junior Recruiter bij het Recruitment Center op de vestiging Rotterdam ben je verantwoordelijk voor het dagelijks screenen van kandidaten voor de vacatures die openstaan of verwacht worden....

  Timing

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank