Projectleider / Werkvoorbereider

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 13-07-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als projectleider/werkvoorbereider initieer, coördineer en stuur je 1 of meerdere projecten aan. Van opdracht, inkoop tot en met de oplevering. Je bent verantwoordelijk voor de project resultaten.

Werkzaamheden;
Inventariseren van technische gegevens, uitwerken van projecten en controle van werkplaatstekeningen, overleggen met betrokkenen, projectplanning, projectdocumentatie aan montageleider toelichten, signaleren en uitwerken van meerwerk, beheer van tekenwerk en communicatie, voorbereiden en opzetten van calculaties.

Gestelde eisen

HBO opleiding, werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde of vergelijkbaar.
Enkele jaren werkervaring in vergelijkbare functie binnen een (metaal) productie omgeving.
Kennis van ERP, Tekla, Cad, CNC gestuurde machinerie is een pré.
Kennis van veiligheid, en kwaliteit procedures NEN-EN 1090, affiniteit met engineering.
Resultaatgericht en communicatief vaardig.

Uren

40

Salaris

2946

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Salaris conform cao Klein Metaal startend op € 2500,- uitlopend naar € 3500,- afhankelijk van kennis en ervaring.
Bij goed functioneren is er kans op een vast dienstverband.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar......
Lees meer over Olympia Uitzendbureau

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Productiemedewerker

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ben je op zoek naar een fulltime baan in een leuk productiebedrijf, lees zeker verder!Voor een opdrachtgever in Raamsdonksveer zijn we op zoek naar een productiemedewerker.Als productiemedewerker ga je aan de slag aan de potjeslijn. Hier zorg je ervoor dat de potjes aanvoer doorloopt, dat de deksels (machinaal) goed op de potjes worden gedraaid, dat de labels op de juiste manier op de potjes worden aangebracht en dat de juiste houdbaarheidsdatum op de deksel wordt gedrukt. Daarnaast zet je de...

  Olympia Uitzendbureau
 • Manager Engineering

  Gisteren geplaatst door Positon

  Voor een productiebedrijf in de regio Bergen op Zoom zijn wij op zoek naar een Manager Engineering Werkzaamheden en verantwoordelijkheden; Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling. Je werkt nauw samen met Projectmanagement en Productie. Je plant de werkzaamheden van de afdeling en je bent verantwoordelijk voor het...

  Positon
 • Onderhoudsmonteur

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij het smeermiddel van de organisatie zodat alles op rolletjes blijft lopen?Lees dan snel verder...In deze fulltime functie ben je verantwoordelijk voor de afwerking en afbouw van machines voor het onderhoud aan sloten en bermen. Naast deze werkzaamheden voer je ook service onderhoud uit en behoort tot je takenpakket ook het testen en afstellen van nieuwe machines. Je kan ook ingeschakeld worden om prototypes te bouwen.

  Olympia Uitzendbureau
 • Werkvoorbereider Service & Onderhoud

  Gisteren geplaatst door Teqoia Rotterdam

  Het werk indelen aan de hand van ontvangen opdrachten en een globale planning.Het calculeren en maken van offertes van kluswerk (loodgieterswerk, verwarming, ventilatie, koeling, elektra, regeltechniek) in de utiliteit.Het tijdig signaleren van knelpunten met betrekking tot de voortgang van het project.Het samenstellen en het up to date houden van een projectdossier.Het coördineren van de materialenvoorziening.Het verzorgen van de communicatie richting onderaannemers.Het ondersteunen van de...

  Teqoia
 • Tekenaar Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door Teqoia Rotterdam

  De werkzaamheden bestaan uit:Je vertaalt schetsen of voorlopige tekeningen naar technische tekeningen;Je tekent ontwerptekeningen en principeschema's;Je verzorgt coördinatietekeningen en opstellingstekeningen voor technische ruimten en tekeningen voor prefabricage;Je verzorgt detailtekeningen op schaal alsmede revisietekeningen;Je voert, in voorkomende gevallen, eenvoudige berekeningen uit;Je bent sparringspartner binnen het engineeringsteam.

  Teqoia

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank