Spin in het web Finance & Operations

Baan gegevens

 • Bedrijf: Metrological
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 17-04-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Spin in het web Finance & Operations (24 uur per week)
Tijdelijke functie van 15 mei tot en met 30 september 2019


Metrological is een zeer innovatief en dynamisch bedrijf in de App industrie.
Het kantoor bevindt zich in hartje Rotterdam en is het beste te omschrijven als een moderne en inspirerende werkomgeving met een informele, maar professionele sfeer.

Met een hecht team van ruim 25 jonge en ambitieuze medewerkers werkt het bedrijf dagelijks aan de (door-)ontwikkeling van de Appstore voor TV Operators. De Appstore is cloud-based en onze Apps werken op alle devices, zoals je smartphone, (Smart)TV, PC of tablet. Hiermee heb je altijd en overal toegang tot jouw Apps!

Verantwoordelijkheden:
Als Spin in net web Finance & Operations binnen Metrological ben je niet alleen verantwoordelijk voor de financiële en administratieve ondersteuning maar ook dé ondersteuning van klantprojecten. Een normale werkweek bestaat uit:

• Uitvoering en bewaking van administratieve processen
• Inkoop- en factuurbeheer
• Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de financiële administratie;
• Opstellen van management rapportages;
• Bestellen en beheren van kantoor apparatuur en meubilair;
• Inkomende- en uitgaande correspondentie verwerken en archiveren;
• Bewaken en beheren van het juridische archief;
• Administratief project support, zoals het bepalen van project marges en het opstellen van performance analyses;
• Ontvangst bezoekers en zo veel mogelijk zelfstandig telefoongesprekken afhandelen;
• Operationele ondersteuning binnen een internationale organisatie.

Gestelde eisen

 
Kwalificaties
Je houdt van het werken in een internationale organisatie die volop in beweging is. Daarom spreekt voor zich dat jij iemand bent die zelfstandig en proactief werkt. Je kunt snel je plek vinden in een team, hebt sterke communicatieve vaardigheden en je zorgt er graag voor dat alles op rolletjes loopt.

Verder vragen wij:
• HBO werk- en denkniveau, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie (must);
• Je hebt ervaring met financiële en administratieve taken, zoals factuurbeheer en inkoop (pré);
• Uitstekende Nederlandse en Engelse correspondentie vaardigheden;
• Flexibele instelling, ook wat betreft werktijden;
• Klantvriendelijk en servicegericht;
• Initiatiefrijk, denkt mee en vooruit;
• Een stabiele en zelfverzekerde persoonlijkheid die accuraat en gestructureerd te werk gaat;
• Minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Uren

24 uur per week

Meer informatie

Wij bieden
Voor deze functie hanteren wij een salarisrange van € 2500 en € 2700 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband in hartje Rotterdam en een mooie internationale omgeving.

Solliciteren
Wil jij meewerken aan het succes van Metrological?
Stuur dan je CV naar recruitment@metrological.com t.a.v. Mirjam Bulthuis.

Geef in je motivatiebrief duidelijk aan waarom jij denkt de ideale kandidaat te zijn, welke kwaliteiten jij denkt mee te kunnen brengen voor deze uitdagende functie en per wanneer je mogelijk beschikbaar bent.

Tags: Metrological, Executive Assistant, Management Assistente, Personal Assistant, PA directie secretaresse, Office Manager, HBO, Rotterdam, vacature Zuid-Holland

Informatie over Metrological

Metrological is een zeer innovatief en dynamisch bedrijf in de App industrie.
Het kantoor bevindt zich in hartje Rotterdam en is het beste te omschrijven als een moderne en inspirerende werkomgeving met een informele, maar professionele sfeer.

Met een hecht team van ruim 25 jonge en ambitieuze medewerkers werkt het bedrijf dagelijks aan de (door-)ontwikkeling van de Appstore voor TV Operators. De Appstore is cloud-based en onze Apps werken op alle devices, zoals je smartphone, (Smart)TV, PC of tablet. Hiermee heb je altijd en overal toegang tot jouw Apps!

Metrological
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Financieel Analist

  Toegevoegd op 19-04-2019 door YER Nederland B.V.

  Als Financieel Analist maak deel uit van het Crawford Forensic Accountancy Services (CFAS) team (dat bestaat uit 4 Financieel Analisten). Je wordt ingezet bij allerlei schades, veelal in een multidisciplinair team, samen met bouwkundigen, technische experts of juristen. Je behandelt zeer uiteenlopende, indrukwekkende en dynamische schades waarbij de aard variƫrend is van brand- en machinebreukschades tot recalls en aansprakelijkheidsclaims. Wat zijn de belangrijkste taken en...

  YER Nederland B.V.
 • Nationale-Nederlanden zoekt Medewerker Hypotheken Beheer in Rotterdam

  Toegevoegd op 18-04-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Je komt te werken binnen de keten Hypotheken & Consumptief Krediet op de afdeling Contact & Service, waar jij in een gezellig team verantwoordelijk bent voor het van kop tot staart managen van producten op het gebied van hypotheken, kredieten en creditcards.  Jij bent verantwoordelijk voor het verwerken van achterstanden op het proces Overlijden. Jouw uitdaging: je beoordeelt en verwerkt gegevens in onze financiële administratie en beheert deze. Je...

  YoungCapital
 • Financieel Administratief medewerker bij een energiebedrijf in Rotterdam

  Toegevoegd op 17-04-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Voor een services- en energiebedrijf zoeken we een enthousiaste financieel administatief medewerker. Zij nemen de leiding in duurzame verandering. Zij proberen op een verantwoorde manier in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen en thema’s in werk- en leefomgeving. Wat ga ik doen als Financieel Administratief Medewerker?Jij zal bezig zijn met het coderen en inboeken van inkoop- en verkoopfacturen. Ook zal je het contact onderhouden met crediteuren...

  YoungCapital
 • Werken & leren? Start in ons Financial Services Traineeship

  Toegevoegd op 17-04-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? De financiële dienstverlening is continue in beweging. Wet- en regelgeving verandert, maar ook verwachtingen en behoeften van klanten. De klant gaat steeds meer zelf online regelen, dit is praktisch en heel efficiënt. Toch blijft het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor persoonlijk advies, telefonisch, digitaal of in de winkels. In dit traineeship sta jij als financieel adviseur bij een grote bank of verzekeraar dagelijks met klanten in contact en door...

  YoungCapital
 • Allround administrateur gezocht voor online brillenwinkel in Rotterdam

  Toegevoegd op 10-04-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als fulltime administrateur ga jij aan de slag bij een startup die actief is als online brillenwinkel. Jij bent verantwoordelijk voor de gehele financiele administratie. Van verwerken van facturen voor 25-euro-brillen en snelle planga’s tot uitvoeren van betalingen en de gehele crediteuren- en loonadministratie. Jij zorgt ervoor dat de banksaldo’s van het bedrijf, de crediteuren én collega’s kloppen.  Maar dat is niet alles. Jij werkt mee...

  YoungCapital

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank