Welzijnscoach

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 27-10-2017
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Rotterdam te zoeken

Algemene omschrijving

CuraMare biedt als grootste werkgever in de regio werk aan ruim 2.400 professionals. Samen spannen wij ons in om onze cliënten en patiënten de best mogelijke zorg te bieden op Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en omliggende gebieden. Wij zijn per 1 december voor de locatie Vliedberg op zoek naar een: Welzijnscoach Het betreft een dienstverband voor minimaal 24 uur (66,67%) gemiddeld per week voor bepaalde tijd voor de duur van een half jaar in verband met vervanging van verlof. Functie-informatie  informeren, adviseren en coachen van (zorg)medewerkers, mantelzorgers/sociale netwerk en vrijwilligers op het gebied van welzijn en dagbesteding;  aansturen, monitoren en verantwoorden kwaliteit van dagbesteding op de locatie;  initiëren, implementeren en borgen van innoverende projecten ten behoeve van welzijn en dagbesteding;  bijdrage leveren aan beleidsvorming en kwaliteitsverbetering gericht op kwaliteitsverbetering van de zorg- en dienstverlening;  onderhouden en verbeteren van contacten met externe partijen om het aanbod in zorg- en dienstverlening te optimaliseren;  de werkuren zijn verspreid over vier werkdagen.

Gestelde eisen

Functie-eisen  minimaal diploma op HBO niveau in de richting van Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening;  mondeling en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;  kunnen coachen;  plannen en organiseren;  kunnen samenwerken;  inlevingsvermogen;  in het bezit van een auto en rijbewijs;  wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De salariëring (FG 50) en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de VVT. Daarnaast kent CuraMare een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een collectieve ziektekostenverzekering en een Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden.

Uren

24 uur per week

Salaris

FG 50

Meer informatie

Meer informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw E.E. Vermeij, teammanager welzijn en dagbesteding, telefoonnummer (06) 12 65 20 98. Sollicitatie Uw schriftelijke sollicitatie kunt u voor 13 november a.s. richten aan de dienst P,O&O van CuraMare onder vermelding van vacature ZVGO1736. Bij voorkeur per e-mail: po&o@curamare.nl of per post: Postbus 153, 3240 AD Middelharnis. Interne en externe werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Starter Verzorgende IG (24-32 uur)

  Vandaag geplaatst door Samen in de Zorg

  Als verzorgende IG heb je de volgende taken:Het uitvoeren van ADL takenVerantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging en begeleiding van cliëntenUitvoeren van verpleegtechnische handelingenRapporterenHet opstellen en bijstellen van zorgleefplannenJe neemt deel aan MDO'sJe bent contactpersoon voor familie, vrienden en overige hulpverleners

  Samen in de Zorg
 • Coördinerend verpleegkundige

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Als Coördinerend verpleegkundige speel jij een belangrijke rol in het meedenken en implementeren van kwaliteitsverbeteringen. Naast jou inbreng in de optimalisering van de zorg, stuur jij je collega's aan en draag je de verantwoordelijkheid over het reilen en zeilen op de locatie. Naast de coördinatie van de locatie, hou jij je als Coördinerend verpleegkundige bezig met de triage opvang. Je beoordeeld je cliënten en voert waar nodig hoog complexe handelingen uit. Verder ben jij het...

  Samen in de Zorg
 • Coördinerend Wijkverpleegkundige (24 - 32 uur)

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Wat ga je doen als coördinerend wijkverpleegkundige?Indicaties stellen; Het coördineren van de zorg (waaronder terminale zorg en complexe dementie); Meedraaien in de uitvoering;  Begeleiden van leerlingen; Actief meedenken in beleid;Je neemt deel aan diverse werkgroepen en bent betrokken bij de transmurale zorgbrug; Je onderhoudt contact met het netwerk van de cliënt; Je bent contactpersoon voor diverse disciplines zoals de huisarts, maar ook het ziekenhuis.

  Samen in de Zorg
 • Trainingen, een auto en een prachtige baan voor jou als Verzorgende IG!

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Samen in de Zorg is een van de grotere zorgbemiddelaars in de randstad op het gebied van Zorg en Welzijn! Wij zijn actief in:Ouderenzorg (intra- en extramuraal)GehandicaptenzorgGGZZiekenhuisWelzijnJeugdzorgWerken bij ons betekent veel plezier in je werk samen met leuke collega's. We staan voor transparante communicatie, eerlijkheid en passie voor je vak!

  Samen in de Zorg
 • Verpleegkundige somatiek (24 - 28 uur)

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Wat ga je doen?Het uitvoeren van ADL-taken;Het uitvoeren van Verpleegtechnische handelingen;Verantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten;Je speelt in op de hulpvraag van de betreffende cliënt en stimuleert hierbij de zelfredzaamheid;Je hebt een belangrijke rol in het verbeteren van de zorginhoudelijke kwaliteit op de afdeling.

  Samen in de Zorg

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank