Ergotherapeut

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 19-01-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

CuraMare biedt als grootste werkgever in de regio werk aan ruim 2.400 professionals. Samen spannen wij ons in om onze cliënten en patiënten de best mogelijke zorg te bieden op Goeree-Overflakkee, Voorne-Putten en omliggende gebieden. Wij zijn op zoek naar een: Ergotherapeut Het betreft een dienstverband van 4 uur (11,11%) gemiddeld per week voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. Op termijn is er formatieruimte voor omzetting naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij gelijkblijvende omstandigheden. Functie-informatie  de groep bestaat uit 5 ergotherapeuten die op verschillende locaties op Goeree-Overflakkee werken, waarbij de standplaats Nieuw Rijsenburgh te Sommelsdijk zal zijn;  je adviseert en behandelt vanuit de eigen specifieke deskundigheid cliënten, het cliëntsysteem en andere disciplines. Dit kan zowel intra- als extramuraal plaatsvinden;  je krijgt te maken met CRPS type I en II, M.S., Chronische pijnklachten, nabehandeling CVA en verschillende vormen van dementie.

Gestelde eisen

Functie-eisen  diploma ergotherapeut;  ingeschreven in het kwaliteitsregister;  zelfstandig en collegiaal;  flexibel inzetbaar tijdens eventuele vakantieperiodes;  goede communicatieve vaardigheden;  in staat multidisciplinair te werken;  affiniteit met en kennis van de doelgroep volwassenen/ouderen;  een flexibele en open houding;  in bezit van rijbewijs B en auto;  wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Gelet op de grondslag van een aantal van onze instellingen wordt van kandidaten gevraagd onze protestants-christelijke identiteit te respecteren en een positieve bijdrage te leveren aan de instandhouding van onze cultuur. De salariëring (FG 55) en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Daarnaast kent CuraMare een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een collectieve ziektekostenverzekering en een Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden.

Uren

4 uur per week

Salaris

FG 55

Meer informatie

Meer informatie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw B. van Dongen, teamleider, telefoonnummer (0187) 89 57 39, of met mevrouw I. Maan of mevrouw A. van ‘t Zelfde, ergotherapeuten, telefoonnummer (0187) 48 82 92. Sollicitatie Uw schriftelijke sollicitatie kunt u voor 9 februari a.s. richten aan de dienst P,O&O van CuraMare onder vermelding van vacature ZVGO1802. Bij voorkeur per e-mail: po&o@curamare.nl of per post: Postbus 153, 3240 AD Middelharnis. Interne en externe werving. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Starter Verzorgende IG (24-32 uur)

  Vandaag geplaatst door Samen in de Zorg

  Als verzorgende IG heb je de volgende taken:Het uitvoeren van ADL takenVerantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging en begeleiding van cliëntenUitvoeren van verpleegtechnische handelingenRapporterenHet opstellen en bijstellen van zorgleefplannenJe neemt deel aan MDO'sJe bent contactpersoon voor familie, vrienden en overige hulpverleners

  Samen in de Zorg
 • Coördinerend verpleegkundige

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Als Coördinerend verpleegkundige speel jij een belangrijke rol in het meedenken en implementeren van kwaliteitsverbeteringen. Naast jou inbreng in de optimalisering van de zorg, stuur jij je collega's aan en draag je de verantwoordelijkheid over het reilen en zeilen op de locatie. Naast de coördinatie van de locatie, hou jij je als Coördinerend verpleegkundige bezig met de triage opvang. Je beoordeeld je cliënten en voert waar nodig hoog complexe handelingen uit. Verder ben jij het...

  Samen in de Zorg
 • Coördinerend Wijkverpleegkundige (24 - 32 uur)

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Wat ga je doen als coördinerend wijkverpleegkundige?Indicaties stellen; Het coördineren van de zorg (waaronder terminale zorg en complexe dementie); Meedraaien in de uitvoering;  Begeleiden van leerlingen; Actief meedenken in beleid;Je neemt deel aan diverse werkgroepen en bent betrokken bij de transmurale zorgbrug; Je onderhoudt contact met het netwerk van de cliënt; Je bent contactpersoon voor diverse disciplines zoals de huisarts, maar ook het ziekenhuis.

  Samen in de Zorg
 • Trainingen, een auto en een prachtige baan voor jou als Verzorgende IG!

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Samen in de Zorg is een van de grotere zorgbemiddelaars in de randstad op het gebied van Zorg en Welzijn! Wij zijn actief in:Ouderenzorg (intra- en extramuraal)GehandicaptenzorgGGZZiekenhuisWelzijnJeugdzorgWerken bij ons betekent veel plezier in je werk samen met leuke collega's. We staan voor transparante communicatie, eerlijkheid en passie voor je vak!

  Samen in de Zorg
 • Verpleegkundige somatiek (24 - 28 uur)

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Wat ga je doen?Het uitvoeren van ADL-taken;Het uitvoeren van Verpleegtechnische handelingen;Verantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten;Je speelt in op de hulpvraag van de betreffende cliënt en stimuleert hierbij de zelfredzaamheid;Je hebt een belangrijke rol in het verbeteren van de zorginhoudelijke kwaliteit op de afdeling.

  Samen in de Zorg

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank