Leerling operatieassistent

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 14-05-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Heb jij altijd al op de OK willen werken en ben jij de stabiele factor waarop de chirurg kan bouwen tijdens een operatie? Dan is dit hét beroep voor jou! Solliciteer voor de opleiding tot operatieassistent.

Wat ga je doen?
Jij bent een onmisbare schakel op de operatiekamer! Jij verleent ondersteuning aan de chirurg bij operatieve ingrepen. Om dit goed te kunnen doen is het van belang dat je weet wat de behandeling inhoudt en welke complicaties op kunnen treden. Tijdens een operatie kan je voor instrumenterende, assisterende en omloopwerkzaamheden worden ingezet. Als instrumenterende zorg je ervoor dat de juiste instrumenten tijdens de operatie aan de chirurg worden gegeven. Als assisterende help je de chirurg tijdens de operatie met bijvoorbeeld het presenteren van het wondgebied. Als omloop ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de benodigdheden voor de operatie, voor de aanwezigheid van de extra benodigde steriele materialen en voorkomende administratieve taken. Als operatieassistent is het belangrijk dat samenwerken een van jouw sterke eigenschappen is, daarnaast is het ontzettend belangrijk dat je goed weet te presteren onder hoge druk. Aangezien geen patiënt hetzelfde is, is iedere operatie anders. Dat maakt het beroep ontzettend uitdagend en afwisselend!

Hoe ziet de opleiding eruit?
Gedurende drie jaar word je klaargestoomd en opgeleid tot operatieassistent. Het theoretische gedeelte van de opleiding (BPV-periode) volg je aan de Erasmus MC Zorgacademie in Rotterdam. In een groep met leerlingen afkomstig uit verschillende ziekenhuizen volg je de opleiding. Nadat je de 1e fase hebt afgesloten, start je naast het theoretisch onderwijs met het werken in de praktijk voor ongeveer 2,5 jaar.

Gestelde eisen

Jij
• hebt een HAVO of VWO diploma (profiel NG of NT), een HBO/MBO verpleegkundige            diploma, of een HBO diploma met als richting gezondheidszorg.
• weet het hoofd koel te houden in een stressvolle situatie.
• bent nauwkeurig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• bent enthousiast en je vind het leuk om nieuwe taken te leren.
• hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een      positieve bijdrage aan onze cultuur.

Wij
• geven je een contract voor de duur van de opleiding. De opleiding duurt drie jaar en start      in september 2020. Als je klaar bent met de opleiding is er een grote kans op een vast          contract.
• bieden onze studenten een goede leeromgeving en een zorgvuldige, persoonlijke                begeleiding.
• bieden een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen, en          een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve                          ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
• vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Louise Klaassen, praktijkbegeleider Chirurgie, 0187-607403.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 24 mei.

Waar kom je te werken?
Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.


Uren

32-36

Salaris

Conform CAO

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Sportieve Arts – Expertisecentrum – Regio Rotterdam

  Vandaag geplaatst door LEKZ

  Een sportieve arts, die zoeken we! Balans, lekker in je vel zitten. Jij weet als geen ander hoe belangrijk dit is. Maar soms zit het tegen. Onze opdrachtgever, écht een onderscheidend Arbeidsgeneeskundig Expertise centrum, weet hier wel raad mee. Doel is immers voorkomen, dat uitvallen in je werk een definitief karakter krijgt. Betreft een functie vanaf 24 uur per week (meer mag), regio Rotterdam. Visie Natuurlijk moet je van je visie, waarneming dingen op papier zetten. Maar de cliënt écht...

  Lekz
 • GZ-/Klinisch Psycholoog Justitie in Rotterdam

  Vandaag geplaatst door TMI

  Heeft u als gezondheidszorg- of klinisch psycholoog affiniteit met het justitiële werkveld en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging op werkvlak? Dan hebben wij een interessante vacature voor u beschikbaar! Voor de Dienst Justitiële Inrichtingen zijn wij op zoek naar een geregistreerd GZ-psycholoog of klinisch psycholoog met ruime testervaring als psychodiagnosticus.Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur per week voor de duur van één jaar. Om in aanmerking te komen voor deze functie is...

  TMI
 • Medisch maatschappelijk werker

  Gisteren geplaatst door Spijkenisse Medisch Centrum

  Wij zoeken een medisch maatschappelijk werker 12 uur per week Voor de polikliniek Geriatrie zijn wij op zoek naar een medisch maatschappelijk werker. Wat vragen we van jou? De werkzaamheden bestaan uit het observeren van de patiënt en diens mantelzorger tijdens het gesprek met de geriater, het afnemen van de heteroanamnese bij de mantelzorger, het invoeren van de heteroanamnese in het dossier van de patiënt, het overdragen hiervan tijdens het MDO met de arts en de...

  Spijkenisse Medisch Centrum
 • Ambulanceverpleegkundige voor diverse regio’s in Nederland

  Gisteren geplaatst door TMI

  Ambulanceverpleegkundigen gezocht die klaar zijn voor een nieuwe stap. Wij zoeken nieuwe collega’s in regio Rotterdam en hebben je zeer veel te bieden, waaronder de hoogste salarisgarantie en een leaseauto! Verder is het mogelijk om aan de slag te gaan op de Nederlandse Antillen en kan je jouw functie op de ambulance combineren met werken in het ziekenhuis op de IC, SEH of anesthesie. Dus ben jij in het bezit van een diploma tot ambulanceverpleegkundige en ben je klaar voor een...

  TMI
 • ANIOS Psychiatrie Regio in Gorinchem (losse diensten)

  Gisteren geplaatst door TMI

  Voor een grote GGZ instelling die zich voornamelijk richt op volwassene problematiek, zijn we opzoek naar ANIOS Psychiatrie die met enige regelmaat losse- en/of bereikbaarheidsdiensten kan invullen. Tijdens deze diensten, die buitenkantoortijden zijn ben je bereikbaar voor crisissituaties. Veelal zal het gaan om telefonische consulten maar in sommige gevallen dien je op locatie te komen. Mits je binnen een half uur op locatie kan zijn mag je de diensten vanuit huis werken.TMI ArtsenpouleAls...

  TMI

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank