Projectleider Zorg en ICT

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 23-03-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

De projectleider zorg en ICT / Informatie-adviseur is werkzaam op het grensvlak tussen bedrijfsprocessen en informatietechnologie. Sla jij een brug tussen behoefte en oplossing, ben je analytisch sterk ingesteld en weet je door alle details de hoofdzaken te scheiden van bijzaken? Heb je daarnaast projectmanagement skills? Solliciteer dan nu naar deze uitdagende en afwisselende functie.

Wat ga je doen?

Je bent in staat om te pionieren en te schakelen tussen zorgprofessionals, onze ICT afdelingen (software)leveranciers. Je neemt daarin graag het voortouw om opdrachten te realiseren. eHealth, kunstmatige intelligentie en gegevensuitwisselingen in het zorgnetwerk zijn begrippen die je graag concreet in praktijk brengt.

Innovatie door inzet van ICT middelen voor directe of indirecte patiëntenzorg (waaronder breed toepassen van eHealth), en verbeteren van communicatie en gegevensuitwisseling in de transmurale zorgketen zijn voor CuraMare belangrijke themas de komende jaren. Ook het verder professionaliseren van beheer van de informatievoorzieningen vraagt aandacht. De werkzaamheden zijn daarom divers en afwisselend. Informatievraagstukken en knelpunten in het primaire proces worden geanalyseerd en verbetervoorstellen worden van hieruit opgesteld. Je neemt de regie om de verbetervoorstellen gerealiseerd te krijgen. Je helpt mee informatiebeleid op te stellen en informatie-architectuur op te stellen of te actualiseren, inventariseert functionele eisen en wensen in het kader van een informatievraagstuk. Daarnaast ben je in staat om projectmatig een klus te klaren.

Als adviseur werk je op de afdeling informatiemanagement, een team van enthousiaste informatie-adviseurs, projectleiders, procesbeheerders en functioneel applicatiebeheerders.

Gestelde eisen

Jij

 • hebt affiniteit met deze thema's en onderwerpen. Ervaring is een pré, maar niet noodzakelijk.
 • hebt bij voorkeur ervaring binnen de gezondheidssector.
 • hebt een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau, (bv. in de richting van bedrijfskunde, BMG, verpleegkunde, informatiekunde, informatica).
 • hebt een groot analytisch vermogen, je bent pragmatisch en resultaatgericht.
 • bent een echte verbinder en je hebtsterke adviesvaardigheden.
 • hebt veel ervaring met projectmanagementvaardigheden.
 • hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • bent initiatiefrijk en een teamspeler met oog voor het belang van de business.
Wij
 • bieden direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • bieden een enthousiast, ambitieusen gedreven werkomgeving, met interessante, uitdagende en innovatieve opdrachten.
 • bieden een salaris FG 55, een herwaardering vindt binnenkort plaats. Wij bieden overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen, en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Erik Koppelaar, projectleider Zorg en ICT, of Peter van Haaften, informatie-adviseur, via:0187-607300.

Word jij onze nieuwe collega?
Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 29maart.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

36

Salaris

FG 55

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Adviseur HiX Zizo beheerorganisatie

  Toegevoegd op 06-05-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Geen dag is hetzelfde. En dat vind jij een uitdaging. Je gaat samenwerken met de verschillende organisaties om het EPD-systeem optimaal in te richten. Daarvoor gebruik je jouw kennis van HiX en jouw uitstekende communicatieve vaardigheden. Je coördineert de werkzaamheden van jouw team applicatiebeheerders en werkt nauw samen met collega adviseurs van andere deelgebieden in HiX. Zo bied je met jouw team de gebruiker optimale ondersteuning (periodiek achterwacht is...

  CuraMare
 • Functioneel Beheerder HR

  Toegevoegd op 04-05-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Wij zoeken een HR-professional die zich verder wil ontwikkelen tot functioneel beheerder HR. In deze functie vertegenwoordig jij de gebruikers van onze HR-informatiesystemen. Je bent verantwoordelijk voor het beheren, in stand houden en verbeteren van de functionaliteiten van onze HR en ERP systemen, waarvan AFAS de belangrijkste is. Dit doe je voor meerdere zorgorganisaties in de regio, een flinke klus dus waar je volop uitgedaagd zal worden. Naast de beheersmatige...

  CuraMare
 • Senior ICT Systeembeheerder

  Toegevoegd op 04-05-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Je hebt je sporen al verdiend met relevante werkervaring. Je bent deskundig en oplossingsgericht en je ziet het als mooie uitdaging om problemen te analyseren en hierop te anticiperen. Door de grote mate van kennis en werkervaring durf jij je verantwoordelijkheid te pakken, initiatief te tonen en adviezen te geven omtrent ICT technisch inhoudelijke vraagstukken. Je bent dan ook communicatief vaardig en kunt goed luisteren. Ook ben je objectief en daar weet je naar te...

  CuraMare
 • PL/SQL Ontwikkelaar

  Toegevoegd op 12-04-2021 door Independent Recruiters

  Voor een grote speler in de financiële dienstverlening in Rotterdam zoeken wij een PL/SQL Ontwikkelaar. Met jouw collega's in het IT team ga je een belangrijke bijdrage leveren in de vernieuwing en doorontwikkeling van het applicatielandschap.Ben jij een ambitieuze developer die op zoek is naar een leuke, brede positie? Lees dan snel verder!Als PL/SQL Ontwikkelaar maak je deel uit van een gemeleerde IT-afdeling die bestaat uit gedreven specialisten met verschillende expertises. Ik deze...

  Independent Recruiters
 • Software Developer C++

  Toegevoegd op 19-03-2021 door Independent Recruiters

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Software Developer C++ die per direct wil werken bij Vabi in Delft. Er zal gewerkt gaan worden aan het softwareproduct Vabi Assets Energie. Onlangs is de nieuwe methodiek van kracht geworden, namelijk de NTA8800. Vabi is dan ook bezig met het implementeren van deze nieuwe methodiek in de Vabi Assets Energie software. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een Software Developer C++, die aan de slag gaat met aanpassen en uitbreiden van de bestaande...

  Independent Recruiters

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank