Senior medewerker zorgadministratie

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 29-04-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Als senior medewerker zorgadministratie ben je verantwoordelijk voor het controleren en factureren van geleverde zorg. Je focus ligt op het verzamelen van relevante medische gegevens ten behoeve van de Landelijke Basisregistratie Zorg (LBZ). Je draagt zorg voor het interpreteren, classificeren en coderen van diagnoses bij patiënten tijdens een klinische opname of observatie. Deze gegevens worden ingevoerd in de LBZ-registratiemodule in het Elektronisch Patiëntendossier (EPD). Je bent tevens betrokken bij de aanlevering, verwerking en controle van externe rapportages, waaronder het LBZ-medisch.

Je signaleert eventuele onvolkomenheden in de registratie van de zorg en maakt voorstellen om fouten bij codering te voorkomen én de kwaliteit hiervan te verbeteren. Je weet hoe je de ICD-10 moet toepassen in de registratie of bent bereid hierover bij te leren.

Je neemt deel aan interne en externe werkgroepen binnen het eigen vakgebied en denkt mee om de processen, daar waar mogelijk, verder te automatiseren en robotiseren zodra er nieuwe mogelijkheden ontwikkeld zijn. Je vindt het leuk om je te blijven ontwikkelen binnen het vakgebied door middel van bijscholing. Daarnaast is er ruimte om je te ontwikkelen binnen de zorgadministratie!

Jij

 • beschikt over een afgeronde MBO+ of HBO opleiding.
 • hebt bij voorkeur de opleiding tot medisch codeur voltooid (ICD-10) of bent bereid deze te volgen (duur van de opleiding is ongeveer 4 maanden).
 • bent communicatief vaardig, een teamspeler en weet structuur in je werkzaamheden te behouden.
 • bent stressbestendig en weet met tijdsdruk, vooral tijdens de jaarafsluiting, om te gaan.
 • ziet innovatie als een manier om kwaliteit te verbeteren, je denkt graag mee in bestaande werkwijzen en procedures en doet voorstellen tot verbetering hiervan.
 • hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen en bezit de vaardigheden tot snel en adequaat werken met automatiseringspakketten.

Gestelde eisen

Wij

 • bieden een contract voor in eerste instantie een jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • bieden een fijne en informele werksfeer.
 • bieden een salaris in FG 40 en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Loes van Langen, hoofd zorgadministratie, via telefoonnummer 06-41225883.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 6 mei 2021.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

 

Uren

36

Salaris

FG 40

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Medewerker afsprakenbureau

  Toegevoegd op 08-06-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Vaak ben jij het eerste gezicht die patiënten of polikliniekbezoekers zien als zij langskomen voor een afspraak in ons ziekenhuis of de poliklinieken. Bij zo’n bezoek ben jij verantwoordelijk voor het invoeren en controleren van het legitimatiebewijs, het verzekeringsbewijs en andere personalia. Daarnaast beheer en verzorg je de spreekuuragenda’s voor de medisch specialisten en plan je nieuwe afspraken met patiënten in. Omdat het om een oproep...

  CuraMare
 • Assistent Bestuursondersteuning

  Toegevoegd op 08-06-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Je biedt ondersteuning aan de (besturen van de) verenigingen medische staf van Spijkenisse MC en Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis (waarvan alle in het ziekenhuis werkzame artsen lid zijn) en daarnaast aan de twee Business Unit Managers van Spijkenisse MC. In deze functie denk je vaak al een paar stappen vooruit. Jij zorgt ervoor dat procedures en richtlijnen worden gevolgd en bent hierin de spilfiguur. Jij adviseert, denkt mee, ontzorgt en ontlast hen bij alle...

  CuraMare
 • Administratief medewerker

  Toegevoegd op 26-05-2021 door Normec AquaServa

    Maak kennis met ... Normec AquaServa! Normec AquaServa laat zich het best omschrijven door de drie K's: Kennis, Kunde en Kwaliteit. Met onze roots in de waterbranche, zijn wij specialist op het gebied van waterveiligheid, Legionellaproblematiek en (drinkwater)installaties. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en zoeken steeds naar de beste oplossingen voor uiteenlopende waterbeheersvraagstukken van onze klanten. Ben jij iemand die van nature de drie K's toepast in je werk?...

  Bind HR Solutions
 • Secretaresse medische staf/Business Unit Managers

  Toegevoegd op 11-05-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Je biedt ondersteuning aan de (besturen van de) verenigingen medische staf van Spijkenisse Medisch Centrum en Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, evenals de Business Unit Managers van Spijkenisse Medisch Centrum. Jij bent het visitekaartje, ontzorgt en ontlast hen bij alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden en agendabeheer en draagt zorg voor een up-to-date ledenbestand van de verenigingen. Tevens bied je ondersteuning aan commissies en werkgroepen...

  CuraMare

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank