Secretaresse medische staf/Business Unit Managers

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 11-05-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Je biedt ondersteuning aan de (besturen van de) verenigingen medische staf van Spijkenisse Medisch Centrum en Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, evenals de Business Unit Managers van Spijkenisse Medisch Centrum. Jij bent het visitekaartje, ontzorgt en ontlast hen bij alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden en agendabeheer en draagt zorg voor een up-to-date ledenbestand van de verenigingen. Tevens bied je ondersteuning aan commissies en werkgroepen binnen de verenigingen medische staf.

Daarnaast handel je telefoontjes af, plan je afspraken in en verricht je verdere secretariële en administratieve werkzaamheden voor de afdeling bestuursondersteuning. Je bent vaak met meerdere taken tegelijkertijd bezig en schakelt daarbij de hele dag. Het ene moment ben je druk bezig met het voorbereiden, notuleren en het bewaken en afhandelen van de actiepunten voortkomend uit vergaderingen en overleggen. Het andere moment ben je bezig met het signaleren en oplossen van eventuele knelpunten of het organiseren van bijeenkomsten, trainingen en (project)activiteiten en lever je hierbij waar nodig ondersteuning.

Samen met de collegas van bestuursondersteuning werk je in een professioneel en gezellig team. Kortom, een uitdagende functie die je elke dag met veel plezier invult omdat je mag doen waar je écht goed in bent en waarin je je volop kunt ontwikkelen!

Je werkt zowel ter ondersteuning voor CuraMare als voor het Spijkenisse Medisch Centrum, waarbij gewerkt wordt vanuit beide locaties: Dirksland en Spijkenisse. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de bestuurssecretaris en hebt inhoudelijke afstemming met de besturen medische staf en Business Unit Managers van Spijkenisse Medisch Centrum.

Gestelde eisen

Jij

 • hebt een HBO werk- en denkniveau en een afgeronde secretaresseopleiding en recente relevante werkervaring. Kennis van de zorgsector is een pré.
 • bent communicatief sterk en hebt een dienstverlenende, oplossingsgerichte en resultaatgerichte instelling.
 • kunt snel schakelen, meedenken en meebewegen.
 • bent digitaal vaardig en hebt zeer goede kennis van Microsoft Office
 • beschikt over een grote mate van zelfstandigheid en je werkt overzichtelijk en punctueel.
 • bent discreet en integer en kunt omgaan met vertrouwelijke (persoonlijke) informatie.
 • bent flexibel inzetbaar, je beschikt over eigen vervoer, zodat je zowel in Dirksland als in Spijkenisse kunt werken.
Wij
 • geven in eerste instantie een contract voor een jaar. Klikt het? Dan wordt dit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
 • bieden jou een uitdagende en afwisselende functie waarin je veel meekrijgt van het reilen en zeilen van een zorgorganisatie.
 • bieden jou leuke collegas in een professioneel en gedreven team bestuursondersteuning, waar we het belangrijk vinden om ook met elkaar te lachen.
 • bieden een salaris (FG 45) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem dan contact op met Marjolein Boogaard-Koote, bestuurssecretaris, via: 0187 607390 of 06 - 20776609.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag uiterlijk vóór 21 mei 2021.

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid- Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Spijkenisse Medisch Centrum biedt een breed scala aan laag complexe medisch specialistische zorg. Hierbij is de regel: zorg dichtbij als het kan, zorg verder weg als het nodig is. In samenwerking met de coöperatieziekenhuizen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis zorgt Spijkenisse Medisch Centrum ervoor dat de bewoners van haar verzorgingsgebied verzekerd zijn van de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment. 

Uren

36

Salaris

FG 45

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Medewerker afsprakenbureau

  Toegevoegd op 08-06-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Vaak ben jij het eerste gezicht die patiënten of polikliniekbezoekers zien als zij langskomen voor een afspraak in ons ziekenhuis of de poliklinieken. Bij zo’n bezoek ben jij verantwoordelijk voor het invoeren en controleren van het legitimatiebewijs, het verzekeringsbewijs en andere personalia. Daarnaast beheer en verzorg je de spreekuuragenda’s voor de medisch specialisten en plan je nieuwe afspraken met patiënten in. Omdat het om een oproep...

  CuraMare
 • Assistent Bestuursondersteuning

  Toegevoegd op 08-06-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Je biedt ondersteuning aan de (besturen van de) verenigingen medische staf van Spijkenisse MC en Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis (waarvan alle in het ziekenhuis werkzame artsen lid zijn) en daarnaast aan de twee Business Unit Managers van Spijkenisse MC. In deze functie denk je vaak al een paar stappen vooruit. Jij zorgt ervoor dat procedures en richtlijnen worden gevolgd en bent hierin de spilfiguur. Jij adviseert, denkt mee, ontzorgt en ontlast hen bij alle...

  CuraMare
 • Administratief medewerker

  Toegevoegd op 26-05-2021 door Normec AquaServa

    Maak kennis met ... Normec AquaServa! Normec AquaServa laat zich het best omschrijven door de drie K's: Kennis, Kunde en Kwaliteit. Met onze roots in de waterbranche, zijn wij specialist op het gebied van waterveiligheid, Legionellaproblematiek en (drinkwater)installaties. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en zoeken steeds naar de beste oplossingen voor uiteenlopende waterbeheersvraagstukken van onze klanten. Ben jij iemand die van nature de drie K's toepast in je werk?...

  Bind HR Solutions
 • Senior medewerker zorgadministratie

  Toegevoegd op 29-04-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Als senior medewerker zorgadministratie ben je verantwoordelijk voor het controleren en factureren van geleverde zorg. Je focus ligt op het verzamelen van relevante medische gegevens ten behoeve van de Landelijke Basisregistratie Zorg (LBZ). Je draagt zorg voor het interpreteren, classificeren en coderen van diagnoses bij patiënten tijdens een klinische opname of observatie. Deze gegevens worden ingevoerd in de LBZ-registratiemodule in het Elektronisch...

  CuraMare

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank