Medewerker afsprakenbureau

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 08-06-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Vaak ben jij het eerste gezicht die patiënten of polikliniekbezoekers zien als zij langskomen voor een afspraak in ons ziekenhuis of de poliklinieken. Bij zo’n bezoek ben jij verantwoordelijk voor het invoeren en controleren van het legitimatiebewijs, het verzekeringsbewijs en andere personalia. Daarnaast beheer en verzorg je de spreekuuragenda’s voor de medisch specialisten en plan je nieuwe afspraken met patiënten in.

Omdat het om een oproep functie gaat kan je worden ingezet van maandag tot en met vrijdag, met wisselende diensten variërend tussen 07:45 uur en 17:00 uur. Wat je daadwerkelijk wordt ingezet is afhankelijk van de benodigde diensten en kan per week variëren. De diensten worden zoveel mogelijk vooraf ingedeeld volgens het rooster, maar in geval van ziekte wordt er ook ad hoc gepland. De werkzaamheden worden verricht in ons ziekenhuis en in de poliklinieken in Hellevoetsluis en Brielle.

Jij

 • hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-3 niveau.
 • bent flexibel beschikbaar en ad hoc oproepbaar voor al onze locaties: Dirksland, Brielle en Hellevoetsluis.
 • bent klantvriendelijk en je hebt ervaring in een administratieve functie, bij voorkeur in een ziekenhuisomgeving.
 • bent in het bezit van een rijbewijs B en auto.
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.

Gestelde eisen

Wij

 • geven in eerste instantie een oproepcontract voor 1 jaar. Klikt het? Dan is er kans op een vast contract.
 • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.
 • bieden een salaris (FG 30) conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem dan contact op met Marijke Beijer, coördinator afsprakenbureau of Esther Dekker, hoofd patiëntenlogistiek, 0187-607561.

Word jij onze nieuwe collega?


Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 14 juni.

Waar kom je te werken?

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden. 

Uren

Oproep

Salaris

FG 30

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Assistent Bestuursondersteuning

  Toegevoegd op 08-06-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Je biedt ondersteuning aan de (besturen van de) verenigingen medische staf van Spijkenisse MC en Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis (waarvan alle in het ziekenhuis werkzame artsen lid zijn) en daarnaast aan de twee Business Unit Managers van Spijkenisse MC. In deze functie denk je vaak al een paar stappen vooruit. Jij zorgt ervoor dat procedures en richtlijnen worden gevolgd en bent hierin de spilfiguur. Jij adviseert, denkt mee, ontzorgt en ontlast hen bij alle...

  CuraMare
 • Administratief medewerker

  Toegevoegd op 26-05-2021 door Normec AquaServa

    Maak kennis met ... Normec AquaServa! Normec AquaServa laat zich het best omschrijven door de drie K's: Kennis, Kunde en Kwaliteit. Met onze roots in de waterbranche, zijn wij specialist op het gebied van waterveiligheid, Legionellaproblematiek en (drinkwater)installaties. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en zoeken steeds naar de beste oplossingen voor uiteenlopende waterbeheersvraagstukken van onze klanten. Ben jij iemand die van nature de drie K's toepast in je werk?...

  Bind HR Solutions
 • Secretaresse medische staf/Business Unit Managers

  Toegevoegd op 11-05-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Je biedt ondersteuning aan de (besturen van de) verenigingen medische staf van Spijkenisse Medisch Centrum en Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, evenals de Business Unit Managers van Spijkenisse Medisch Centrum. Jij bent het visitekaartje, ontzorgt en ontlast hen bij alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden en agendabeheer en draagt zorg voor een up-to-date ledenbestand van de verenigingen. Tevens bied je ondersteuning aan commissies en werkgroepen...

  CuraMare
 • Senior medewerker zorgadministratie

  Toegevoegd op 29-04-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Als senior medewerker zorgadministratie ben je verantwoordelijk voor het controleren en factureren van geleverde zorg. Je focus ligt op het verzamelen van relevante medische gegevens ten behoeve van de Landelijke Basisregistratie Zorg (LBZ). Je draagt zorg voor het interpreteren, classificeren en coderen van diagnoses bij patiënten tijdens een klinische opname of observatie. Deze gegevens worden ingevoerd in de LBZ-registratiemodule in het Elektronisch...

  CuraMare

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank