Gipsverbandmeester in opleiding

Baan gegevens

 • Bedrijf: CuraMare
 • Plaats: Dirksland
 • Plaatsingsdatum: 13-10-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat gaje doen?

Als gipsverbandmeester behandel je patiënten die afwijkingen, ziekten of letsels hebben aan het steun- en bewegingsapparaat. Kortom, alles wat met botten, spieren, pezen en gewrichten, maar ook met gewrichtsbanden en kapsels heeft te maken. Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met medisch specialisten, fysiotherapeuten en SEH-verpleegkundigen. Je bent prima in staat om zelfstandig te werken en bepaalde handelingen uit te voeren. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het diagnosticeren, prioriteren, plannen en interveniëren van de behandeling, ook in acute situaties. Tijdens de opleiding kan het voorkomen dat je ook werkt en leert op de gipskamer in het Spijkenisse Medisch Centrum.

Duur en start opleiding

De opleiding start twee keer per jaar, in januari en september en duurt achttien maanden bij een dienstverband van 28 uur. Afhankelijk van je kennis en ervaring kijken wij dat je in januari of september start met de opleiding. De opleiding is onderverdeeld in een praktisch en een theoretisch gedeelte. Het theoretische deel bestaat uit 23 scholingsdagen, verdeeld over zeven cursusblokken en een aantal terugkomdagen. Voor deze functie geldt een voorwerkperiode.

Jij

 • bent in het bezit van het diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5 of het diploma Fysiotherapie Of Bachelor Medisch Hulpverlener met voorkeur voor uitstroomrichting acute zorg.
 • bent flexibel en kan zelfstandig werken in een multidisciplinaire setting,
 • bent nauwkeurig en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • bent enthousiast en je vindt het leuk om te leren.
 • bent bereid om de opleiding tot gipsverbandmeester te volgen.

Gestelde eisen

Wij

 • bieden een contract voor de duur van de opleiding.
 • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collegas.
 • bieden een salaris en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Alex Schaap, afdelingshoofd, 0187-607213 of Stefan Verduijn, gipsverbandmeester, 0187-607296.

Word jij onze nieuwe collega?


Dan kijken we uit naar je reactie!

Waar kom je te werken?


Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten. Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 3300 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

Uren

28-32

Salaris

Salaris conform CAO

Informatie over CuraMare

CuraMare biedt alle mensen die in onze regio op zorg en verpleging zijn aangewezen een zeer toegankelijk zorgaanbod. Wij zorgen ervoor dat onze cliënt of patiënt zo lang mogelijk thuis kan wonen, zo kort mogelijk in het ziekenhuis hoeft te verblijven en als dat nodig is zo comfortabel mogelijk binnen een van onze locaties. Wij bieden de juiste......
Lees meer over CuraMare

CuraMare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Constructie Bankwerker / Lasser

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Wij zijn de enige producent van Betonmixers in Nederland. Als Lasser / Constructiebankwerker zorg jij dat onze betonmixers geproduceerd kunnen worden en zo een bijdrage kunnen leveren aan de bouwindustrie in Nederland, de Benelux en diverse andere landen.

  iDealMatch
 • Housekeeping Executive

  Eergisteren geplaatst door Bring at Work

  Voor onze opdrachtgever, een fantastisch hotelketen van 4 en 5 sterren hotels, zijn wij op zoek naar een Housekeeping Executive.   Als Housekeeping Executive ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van de operationele taken op de afdeling. In de dagelijkse gang van zaken stel je de juiste prioriteiten en breng je structuur aan, maar deel je bovenal jouw kennis met jouw team om samen verder te groeien en het beoogde resultaat te realiseren.  Jouw belangrijkste taak is om jou...

  Bring at Work
 • Projectleider Service & Onderhoud

  Toegevoegd op 15-10-2021 door iDealMatch Zoetermeer

  Een tevreden eindgebruiker en opdrachtgever, dat staat voorop. Dit door adequaat en snel te reageren en handelen vanuit jouw kennis en kunde. De klantwensen vertaal jij door richting de uitvoering. Hierin staat het plannen en voorbereiden van service- en onderhoudswerkzaamheden centraal. Ook verzorg je de inkoop en geef je invulling aan de contractvorming. Je hebt direct contact met de klant en stuurt vaste onderhoudspartners en eigen servicemonteurs aan.

  iDealMatch
 • Voorman Elektrotechniek & Instrumentatie

  Toegevoegd op 15-10-2021 door iDealMatch Zoetermeer

  Als ervaren Uitvoerder E & I die weet het beste uit zijn mensen te halen en ben je iemand die een goed overzicht houdt op de werklocatie.Je kan zowel alleen als in teamverband goed werken en wil vakwerk afleveren met je team en hebt hier alles voor over. Dit lukt je als Uitvoerder E & I omdat je:Verantwoordelijk bent voor het coördineren van en leidinggeven aan de dagelijkse uitvoering van kleine en grote (onderhouds) projecten;Toezicht houdt op de veilige uitvoering en de voortgang van het...

  iDealMatch
 • Gipsverbandmeester in opleiding

  Toegevoegd op 13-10-2021 door CuraMare

  Wat gaje doen? Als gipsverbandmeester behandel je patiënten die afwijkingen, ziekten of letsels hebben aan het steun- en bewegingsapparaat. Kortom, alles wat met botten, spieren, pezen en gewrichten, maar ook met gewrichtsbanden en kapsels heeft te maken. Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met medisch specialisten, fysiotherapeuten en SEH-verpleegkundigen. Je bent prima in staat om zelfstandig te werken en bepaalde handelingen uit te voeren. Daarnaast ben je...

  CuraMare

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank