Strategisch Inkoper Retail

Baan gegevens

  • Bedrijf: Independent Recruiters
  • Plaats: Aalten
  • Plaatsingsdatum: 21-05-2020
  • Werkniveau: HBO
  • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
  • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Deze groep heeft een duidelijke missie; ze maken leren leuker! Met een mooie groep aan professionals werken ze keihard om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen.

Als organisatie zetten ze zichzelf neer als een kennis- en inspiratiecentrum die zich inzet bij het aanmoedigen en ondersteunen van de kinderen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten.

Deze groep heeft een duidelijke missie; ze maken leren leuker! Met een mooie groep aan professionals werken ze keihard om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen.Middels denken, meedoen, motiveren en delen zijn zij begaan met de ontwikkeling van ieder kind dat onderdeel is van de groep.

Als organisatie zetten ze zichzelf neer als een kennis- en inspiratiecentrum die zich inzet bij het aanmoedigen en ondersteunen van de kinderen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten.

Een sleutelrol zit je als gegoten in de positie Strategisch Inkoper Retail. Je bent onderdeel van een team professionals waarmee je samen verantwoordelijk bent voor het samenstellen van een solide, grensverleggende en winstgevende assortiment aan producten en diensten die passen bij de visie en uitstraling van de organisatie. In deze Management functie zorg je voor gesmeerde werkprocessen samen met leveranciers en ketenstakeholders. Van idee tot het leveren van. Tevens werk je actief mee aam het implementeren van de processen en moedig je de organisatie aan mee te gaan in veranderingen binnen de cultuur, zodat nieuwe manieren, ideeën en verbeteringen met elan worden omarmd.

Coachen, motiveren en enthousiasmeren is jouw credo, het kost je geen enkele moeite om mensen voor je te winnen en jouw visie onderbouwen tegenover de buitenwereld is een peulenschil. Je opereert als strateeg maar staat tevens ook sterk in je manier van onderhandelen. Een mooie relatie opbouwen met de strategische partners en leveranciers is tevens onderdeel van jouw verantwoordelijkheid als lid van het MT.

Welke keuze is de juiste voor de klant? Aan jou om dit op een planmatige en innovatieve manier in te vullen.

Dit betreft een Interim rol, met het oog daarop ontvangen wij graag jouw recente cv met een indicatie van jouw bruto uurloon.

Gestelde eisen

Nieuwe samenwerkingen aangaan is waar jouw interim hart van gaat stralen. Je bent analytisch sterk, vakinhoudelijk goed, innovatief en creatief in staat om een strategische visie te hebben op assortimentsmanagement, inkoop en supplychain. Dit mag voor je spreken middels je cv. In het vermogen om met daadkracht jouw ideeën te kunnen presenteren en een gedrevenheid gedeeld met liefde voor nieuwe manieren van werken? Daar komen we graag achter tijdens het eerste gesprek Je brengt dit met je mee; * 10+ jaar relevante ervaring waarvan 4 jaar aantoonbaar managementervaring; * Uitgebreide expertise als het gaat om inkoop, supplychain en assortiment/productmanagement; * Een transparante visie als het gaat om commercie en marketing; * Vurige passie en energie als je denkt aan het idee om je vast te bijten in een nieuw project; * Een motiverende leider, een heldere en sterk communicerende manager die het team boven zich uit laat stijgen; * Relevante ervaring in het werken met multidisciplinaire teams; * Affiniteit met IT binnen het onderwijs.

Uren

16-24 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank