Sales Support B2B (Tijdelijk)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 16-10-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Aarzel jij niet om de telefoon op te pakken en krijg jij een kick van het binnen halen van nieuwe klanten? Weet jij als geen ander mensen te overtuigen en te enthousiasmeren? Lees dan verder!

Voor een groeiende schoonmaak organisatie gevestigd in Rotterdam, ben ik voor de komende 4 maanden, op zoek naar een zelfstandige Sales Support B2B.

Ben jij een commerciële schoonmaak-topper die deze functie aan kan? Reageer dan snel!

Aarzel jij niet om de telefoon op te pakken en krijg jij een kick van het binnen halen van nieuwe klanten? Weet jij als geen ander mensen te overtuigen en te enthousiasmeren? Lees dan verder!

Voor een groeiende schoonmaak organisatie gevestigd in Rotterdam, ben ik voor de komende 4 maanden, op zoek naar een zelfstandige Sales Support B2B.

Ben jij een commerciële schoonmaak-topper die deze functie aan kan? Reageer dan snel!

Als Sales Support kom jij terecht in een warme organisatie die klaar is voor de toekomst. Alle 50 medewerkers van het bedrijf kennen elkaar, en hun opdrachtgevers, door en door. Door de persoonlijke aanpak, vlakke organisatie-structuur en korte lijntjes kan de kwaliteit dagelijks gewaarborgd worden. Doordat jij direct onder de directeur/eigenaar komt te werken krijg jij veel verantwoordelijkheid bij het opzetten van een commercieel plan en het uitvoeren daarvan. Jouw focus zal vooral liggen op het identificeren van nieuwe prospects en het genereren van new business.

Voor deze tijdelijke functie wordt een marktconfirm salaris geboden met gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie kan zowel op interim of Het betreft een full-time functie met een contractsduur van 4 maanden. Specifieke arbeidsvoorwaaarden bespreken wij graag in een persoonlijk (digitaal) gesprek.

Enthousiast? Of gewoon meer info? Neem contact met ons op.

Gestelde eisen

Voor de functie van Sales Executive Schoonmaak gelden de volgende criteria: * Bekend in de professionele schoonmaak (eigen netwerk is pré); * Bewezen sterk om autonoom en zelfstandig te werken; * 3 C's: creatief, commercieel en communicatief; * Ervaren met (koude) acquisitie; * Per direct beschikbaar voor 4 maanden.

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Sales Executive Schoonmaak (Tijdelijk)

  Toegevoegd op 15-10-2020 door Independent Recruiters

  Sales Executive gezocht voor een periode van 4 maanden bij een unieke schoonmaakorganisatie in de regio Rotterdam. Voor een groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een zelfstandige Sales Executive die gaat zorgen voor een duurzame groei van het bedrijf. Als Sales Executive ga jij, samen met de directeur/eigenaar, de komende 4 maanden aan de slag om een commercieel plan op te stellen én te realiseren! Als Sales Executive kom jij terecht in een warme organisatie die klaar is voor de...

  Independent Recruiters
 • Sales medewerker binnendienst

  Toegevoegd op 25-09-2020 door Normec AquaServa

    Maak kennis met ... Normec AquaServa! Normec AquaServa laat zich het best omschrijven door de drie K's: Kennis, Kunde en Kwaliteit. Met onze roots in de waterbranche, zijn wij specialist op het gebied van waterveiligheid, Legionellaproblematiek en (drinkwater)installaties. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en zoeken steeds naar de beste oplossingen voor uiteenlopende waterbeheersvraagstukken van onze klanten. Ben jij iemand die van nature de drie K's toepast in je werk?...

  Bind HR Solutions
 • Medior Sales Representative

  Toegevoegd op 25-08-2020 door USP Marketing Consultancy BV

   USP Marketing Consultancy is voor haar kantoor in Rotterdam op zoek naar een Medior Sales Representative 40 uur per week | €2500 - €3500 USP is op zoek naar een enthousiaste, communicatief sterke en vooral leergierige sales collega! Het gaat om een uitdagende en zelfstandige functie met volop ruimte voor eigen initiatief en kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Het speelveld is met name internationaal en je acteert op hoog niveau.

  Adver-Online BV

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank