Site manager Industrie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 15-08-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij een gedreven professional die streeft naar het beste resultaat voor alle betrokken partijen in een project?

Ben jij 'de schakel' tussen de veeleisende klant en het team van medewerkers die het werk veilig en vlot moeten uitvoeren?

Lees dan snel verder! In de regio Moerdijk zijn wij voor onze opdrachtgever opzoek naar een Sitemanager.

Ben jij een gedreven professional die streeft naar het beste resultaat voor alle betrokken partijen in een project?

Ben jij 'de schakel' tussen de veeleisende klant en het team van medewerkers die het werk veilig en vlot moeten uitvoeren?

Lees dan snel verder! In de regio Moerdijk zijn wij voor onze opdrachtgever opzoek naar een Sitemanager.

In de functie van Sitemanager geef je leiding aan 4 tot 6 Projectmanagers en Projectleiders. Je werkzaamheden zijn o.a.:

 • Je zorgt dat budgetdoelstellingen en resultaatafspraken worden behaald.
 • Je werkt aan constante verbetering van een efficiënte, rendabele en veilige bedrijfsvoering.
 • Je verzorgt en bent verantwoordelijk voor prijscalculaties, tekeningen en offertes binnen het gegeven volmacht niveau.
 • Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de geplande opdrachten binnen budget en de afgesproken planning/levertijden.
 • Je bent verantwoordelijk voor naleving van de veiligheid-, gezondheid-, welzijn- en milieuvoorschriften op locatie.
 • Je draagt inhoudelijk bij aan de verwerving, opzet en uitvoering van innovatieve en commerciële opdrachten, in eerste instantie bij jouw eigen account(s).
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het afgesproken personeelsbeleid.

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris tussen de €4600 tot €6200 op basis van werkervaring en opleidingsniveau.
 • Een uitgebreid pakket aan secundair arbeidsvoorwaarden waaronder: Een bonusregeling, afhankelijk van bedrijfsresultaat en persoonlijke doelstellingen, een leaseauto en een goede pensioenregeling.
 • Volop kansen om je te ontwikkelen in een corporate omgeving.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een werkgever waar veiligheid hoog in het vaandel staat.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Wat is je achtergrond? * Afgeronde Hoger Beroeps Opleiding/Bachelor studie in een technische richting. * Minimaal 5 jaar relevante management ervaring in een industriële omgeving, waarvan 3 tot 5 jaar als Projectmanager * Je bent resultaat gericht zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. * Je bent een duidelijke leider en goed in je communicatie. * Je beweegt gemakkelijk tussen verschillende niveaus van mensen en uiteenlopende belangen. * Je hebt een uitstekend analytisch vermogen en combineert dat met natuurlijke commerciële vaardigheden. * Je hebt beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Junior bouwplantoetser WABO

  Toegevoegd op 23-09-2022 door Maandag® Rotterdam

  Als junior bouwkundige word jij opgeleid tot volwaardig bouwplantoetser/vergunningverlener. Jij vindt het leuk om te duiken in juridische aspecten met betrekking tot de bouw.Het speerpunt van de werkzaamheden ligt bij het toetsen van bouwplannen en het behandelen van de vergunningaanvragen. Jij bent een zorgvuldige en accurate medewerker met oog voor detail en adviseert de burger naar aanleiding van de aanvraag. Tevens adviseer jij leiding en bestuur over het proces van de bouwplannen en...

  Maandag®
 • Junior Bouwkunde

  Toegevoegd op 23-09-2022 door Maandag® Rotterdam

  Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar Bouwkundig talent. Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers binnen het netwerk van Maandag. Onder de opdrachtgevers bevinden zich gemeentes, overheden, ingenieurs- en adviesbureaus en aannemers.Maandag is je werkgever en zal zorg dragen dat jij een leuke opdrachten vindt. Wij vinden het belangrijk om jouw werkwensen goed in kaart te brengen, zodat jij de mogelijkheid hebt om...

  Maandag®
 • Junior vergunningverlener water

  Toegevoegd op 23-09-2022 door Maandag® Rotterdam

  Als Junior Vergunningverlener Water word jij opgeleid tot volwaardig vergunningverlener. Jij vindt het leuk om te duiken in juridische aspecten met betrekking tot water.In de rol van vergunningverlener toets je bouw- en werkinitiatieven vanuit de buitenwereld aan beleid en regelgeving. Jouw product is een vergunning. Daarvoor voer je regelmatig overleg met medeoverheden, interne belanghebbenden/afdelingen en de initiatiefnemers. Het is belangrijk dat je goed samenwerkt. Je bent je bewust van...

  Maandag®
 • 2D Tekenaar

  Toegevoegd op 23-09-2022 door Maandag® Rotterdam

  Jij ontwikkelt en helpt bij de realisatie van de omgeving van morgen! Het resultaat waar jij aan bij draagt zie je bij ons van heel dichtbij. Als 2D Tekenaar bij een gemeente in de regio Zuid-Holland vervul jij een ondersteunende functie aan de werkvoorbereiders en projectleiders. Je pakt alle facetten qua tekenwerk op civieltechnisch vlak.Wij richten ons op civieltechnische projecten. De organisatiestructuur kenmerkt zich als een matrixorganisatie met projectteams langs de verticale as en de...

  Maandag®
 • Werkvoorbereider Civiel

  Toegevoegd op 23-09-2022 door Maandag® Rotterdam

  Als werkvoorbereider civiele techniek ben jij verantwoordelijk voor het plannen, analyseren en controleren van het project. In een team met projectleiders en collega-werkvoorbereiders ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding. Dit door middel van planning controle, bewaken van gegevens, het managen van inkoop met leveranciers en het controleren van kwaliteit zorg jij als werkvoorbereider voor het beste resultaat. Door het opstellen van financiële overzichten het bijhouden van correcte...

  Maandag®

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank