Accountant

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 18-09-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol in accounting? Je hebt een scherpe analytische blik en oog voor detail? En een passie voor nauwkeurigheid en efficiëntie? Je bent graag bezig met maandafsluitingen en rapportage? En je wil graag werken in een uitdagende internationale omgeving? 5 maal Check? Dan ben jij de collega die we zoeken voor onze vacature van Accountant!

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol in accounting? Je hebt een scherpe analytische blik en oog voor detail? En een passie voor nauwkeurigheid en efficiëntie? Je bent graag bezig met maandafsluitingen en rapportage? En je wil graag werken in een uitdagende internationale omgeving? 5 maal Check? Dan ben jij de collega die we zoeken voor onze vacature van Accountant!

 • In deze rol ben je de spilfiguur in het controleren en opvolgen van betalingen.
 • Je zorgt ervoor dat alle betalingen correct worden ontvangen, inclusief het actief terugvorderen.
 • Je analyseert en volgt de GL-kaartrekeningen en houdt ze up-to-date, terwijl je achterstallige bedragen en oninbare vorderingen vermindert. Daarnaast verzeker je de grondige controle en aansluiting van dagelijkse verkoop versus betalingen in verschillende clearing houses.
 • Je bent ook de SPOC voor projecten die van invloed zijn op de Clearing Houses, en je zet sterk in op de automatisatie van manuele processen.
 • Parallel ondersteun je met procedures en draag je bij aan het opstellen van nieuwe regels.
 • Op het vlak van de maandafsluiting sta je borg dat alles volgens het afsluitingsschema verloopt en dat de periodiek vereisten tijdig worden geleverd. .
 • Als rapporteur breng je regelmatig verslag uit over de status van de G/L-rekeningen van de Card Clearing Houses en geef je een overzicht van openstaande kwesties aan het Cards Systems-team.
 • Communicatie is een sleutelcomponent in deze functie. Je communiceert proactief met interne en externe klanten om obstakels op te ruimen en het kredietrisico te verminderen. Bovendien ben je dagelijks bezig met het volgen van brandstofprijswijzigingen binnen de Benelux, waarbij je deze gegevens invoert in SAP en uploadt voor automatiseringen in FEP, samen met het Data Handling Team.

Een multiculturele en dynamische omgeving met ruime ontwikkelingsmogelijkheden. De balans privé en werk is heel belangrijk voor ons. Er wordt hard gewerkt, maar tijd voor ontspanning en volledige ontkoppeling wordt aangemoedigd. Je mag rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, minimaal 40 vakantiedagen en pensioenverzekering. Er wordt een salaris geboden afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt en ligt tussen de €3800 en €4000 bruto op basis van 40 uur.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

* Je hebt een opleiding op Bachelorniveau afgerond. * Bij voorkeur heb je minimaal 3 jaar werkervaring in administratie, financiën of economie, met een sterke affiniteit voor informatiesystemen en cijfers. * Je beheerst zowel het Nederlands als het Engels vloeiend. Daarnaast heb je een goede kennis van het Frans. * Je beschikt over uitstekende accuratesse en administratieve vaardigheden. * Ervaring met SAP, Excel en Microsoft Office is vereist. * Je hebt een goede kennis van systemen en bedrijfsprocessen, waardoor je prioriteiten kunt stellen en passende acties kunt ondernemen. * Problemen benader je op een pragmatische manier * Je bent een toonbeeld van gestructureerd en nauwkeurig werken! * Je kunt goed samenwerken in teamverband. * Analytische vaardigheden, vooral met betrekking tot cijfers, zijn een sterke troef. * Je bent stressbestendig en flexibel, in staat om te presteren onder druk. * Je bent gemotiveerd en ruimdenkend, altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. * Als goede communicator weet je effectief te communiceren met verschillende stakeholders.

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Digital Marketing Specialist

  Toegevoegd op 26-09-2023 door Independent Recruiters

  Onze klant is een dynamisch bedrijf in volle transformatie en wil een duurzame mobiliteitsspeler worden. Dit betekent dat ze naast hun traditionele business van tankstations en smeermiddelen, sterk inzetten op elektrische- en andere toekomstgerichte mobiliteitsoplossingen. Om deze sterke groei en uitdagende toekomststrategie te ondersteunen zijn ze op zoek naar een gedreven en ambitieuze Digital Marketing Specialist voor de Benelux.Onze klant is een dynamisch bedrijf in volle transformatie en...

  Independent Recruiters
 • EMVI Coördinator - Senior Tenderstrateeg

  Toegevoegd op 26-09-2023 door Independent Recruiters

  Heb jij inmiddels de nodige ervaring als Tenderstrateeg of EMVI Schrijver en ben je klaar voor je volgende stap? Werk je ook nog eens graag voor een internationaal opererende organisatie die gaat voor duurzaamheid en kwaliteit en zeker geen prijsvechter is?Dan is dit een fantastische mogelijkheid om je talent in te gaan zetten en het hele proces te gaan coordineren. Samen met jouw team ga je meewerken aan belangrijke projecten op het gebied van o.a. dijk en waterversterkingen maar ook...

  Independent Recruiters
 • Rayonmanager Facilitair - Schoonmaak

  Toegevoegd op 26-09-2023 door Independent Recruiters

  Als Rayonmanager voor de regio Rotterdam is geen dag hetzelfde. Je begeleidt de operationele schoonmaakteams en zorgt er voor dat je hen ondersteunt in de dagelijkse zaken. Tegelijkertijd schakel je met verschillende opdrachtgevers en zorg je er voor dat de belangen en klanttevredenheid goed gewaarborgd wordt. Je bent eindverantwoordelijk voor een gebied van 100+ klanten, dat vooral bestaat uit kantoorpanden. Daarnaast geef je leiding aan ruim 30 medewerkers.Vind je het leuk om te...

  Independent Recruiters
 • Senior Assets Accountant

  Toegevoegd op 26-09-2023 door Independent Recruiters

  Zin in een administratieve uitdaging op hoog niveau? Je bent bedreven in verzekeringen en/of boekhouding? Je hebt een kritisch-analytisch oog voor verbeteringen? Je bent klaar voor een coördinerende rol met verantwoordelijkheid? En je wil graag werken in een uitdagende internationale omgeving? 5 maal Check? Dan ben jij de collega die we zoeken voor de functie van Senior Assets Accountant!Zin in een administratieve uitdaging op hoog niveau? Je bent bedreven in verzekeringen en/of boekhouding?...

  Independent Recruiters
 • Quality Assurance Officer

  Toegevoegd op 25-09-2023 door Independent Recruiters

  Ben jij ook iemand die streeft naar de meest perfecte appel en altijd gaat voor de hoogste kwaliteit als het gaat om het kopen van groente en fruit? Of vergis ik me hierin?! Bij deze organisatie, zijn ze toegewijd aan het handhaven van de hoogste niveaus van voedselveiligheid en kwaliteit door transparante informatiestromen en duidelijke afspraken. Als jij gepassioneerd bent om aan deze waarden bij te dragen, zou de rol van Quality Assurance Officer perfect bij je kunnen passen!Binnen deze...

  Independent Recruiters

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank