HR Business Partner - Technische branche

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 18-09-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Sta jij stevig in je schoenen en heb jij (ruime) ervaring als HR Manager binnen de technische branche? Lees dan gauw verder!

Voor een grote speler in de technische branche zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie houd jij je o.a. bezig met het vertalen van het beleid naar pragmatische oplossingen, speel je proactief in op veranderende omstandigheden en ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR.

Sta jij stevig in je schoenen en heb jij (ruime) ervaring als HR Manager binnen de technische branche? Lees dan gauw verder!

Voor een grote speler in de technische branche zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie houd jij je o.a. bezig met het vertalen van het beleid naar pragmatische oplossingen, speel je proactief in op veranderende omstandigheden en ben je goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR.

Ben jij de HR Business Partner die op verschillende niveaus kan schakelen en bruggen weet te bouwen? Ik kom graag met je in contact!

Als HR Business Partner speel je proactief in op veranderende omstandigheden en weet je de impact hiervan te vertalen. Verder bestaat je takenpakket uit:

 • Gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen aan het management en de medewerker betreft de HR-procedures;
 • Ondersteunen van medewerkers, bijv. op het gebied van loopbaanbegeleiding;
 • Signaleren van veranderprocessen in de organisatie en advies uitbrengen betreft oplossingen;
 • Managementrapportages opstellen;
 • Je houdt je bezig met diverse projecten binnen de organisatie, bijv. verzuim en verloop.

Wat kan je verwachten?

Naast een plezierige werksfeer, biedt de organisatie een passend salaris op basis van jouw kennis en ervaring. Bijkomend zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, spaarloon, levensloopregeling, fietsplan, studiefonds voor de kinderen en een pensioenregeling. Doorgroeimogelijkheden zijn er volop; afhankelijk van jouw ambitie en inzet.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Om succesvol te zijn in deze positie beschik je over het volgende: * Een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HRM; * Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie; * Je hebt ervaring binnen de technische branche of bij een projectenorganisatie; * Je bent een echte teamplayer en kunt goed schakelen op verschillende niveaus, uiteraard ben je ook goed in staat zelfstandig te werken; * Je bent stressbestendig, analytisch en communicatief vaardig; * Je weet de juiste balans te vinden tussen het welzijn van het personeel en de belangen van de organisatie.

Uren

32-40 hours

Salaris

opleidingsmogelijkheden, persioen, bonus

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • HR Manager - Hospitality (tijdelijk)

  Toegevoegd op 26-09-2023 door Independent Recruiters

  In verband met zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een HR Manager voor één van de grootste hotelketens in Europa. In deze rol ben je op zowel strategisch als operationeel niveau verantwoordelijk voor de HR-afdeling met als belangrijke speerpunten o.a. verzuim en personeelsbeleid. Daarnaast geef je leiding aan het HR-team. Jouw standplaats is Amersfoort.Ben jij op korte termijn beschikbaar voor 6 maanden? Ik kom graag met je in contact!In verband met zwangerschapsverlof zijn wij op zoek...

  Independent Recruiters
 • HR Assistent

  Toegevoegd op 22-09-2023 door Bring at Work

  Ben jij een gedreven HR-professional met een scherp oog voor detail? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team in de wereld van hospitality? Dan is dit jouw kans om te schitteren als onze nieuwe HR Assistent!Als HR Assistent ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken en ondersteunende activiteiten binnen de Human Resources-afdeling. Wat jij o.a. gaat doen: Arbeidscontracten opstellen en administratieve processen beheren; Ondersteunen van medewerkers en...

  Bring at Work
 • HR Business Partner

  Toegevoegd op 18-09-2023 door Independent Recruiters

  Ben jij strategisch ingesteld en lijkt het je leuk HR-gerelateerde plannen uit te zetten voor een groeiende, hechte organisatie? Lees dan snel verder! Ben jij strategisch ingesteld en lijkt het je leuk HR-gerelateerde plannen uit te zetten voor een groeiende, hechte organisatie? Lees dan snel verder! Dan ben jij wellicht de HR Business Partner die ik zoek voor deze te gekke opdrachtgever. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het succes achter de HR werkzaamheden binnen een grote...

  Independent Recruiters
 • HR Business Partner

  Toegevoegd op 25-08-2023 door Independent Recruiters

  Ben jij strategisch ingesteld en lijkt het je leuk HR-gerelateerde plannen uit te zetten voor een groeiende, hechte organisatie? Lees dan snel verder! Dan ben jij wellicht de HR Business Partner die ik zoek voor deze te gekke opdrachtgever. Binnen deze rol ben je verantwoordelijk voor het succes achter de HR werkzaamheden binnen een grote organisatie waar medewerkers het stralende middelpunt zijn. Verder hou je je bezig met het analyseren van afwisselende vraagstukken, dien je als...

  Independent Recruiters
 • Allround HR Officer - Game Development

  Toegevoegd op 15-08-2023 door Independent Recruiters

  Voor deze groeiende Game Studio in Rotterdam zijn we op zoek naar een HR Officer die samen met hen de volgende stap gaat zetten. Dat betekent dat het HR beleid geïmplementeerd moet worden en er processen moeten worden opgezet. Als jij ervaring hebt met verschillende topics binnen HR dan zou dit een mooie 2e stap kunnen zijn! Deze organisatie ontwikkelt diverse online games. Dit doen ze nu met zo'n 25 gepassioneerde collega's. Ze groeien en willen een volgende stap zetten. Daar hoort ook een...

  Independent Recruiters

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank