Accountmanager - Laboratory Solutions

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 19-09-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ervaren Accountmanager met diepgaande laboratoriumexpertise in de medische sector! Een grote organisatie op het gebied van automatiseringsoplossingen voor medische laboratoria biedt een remote Accountmanagement positie, waarbij reizen in Europa een onderdeel is. Wil jij een overstap maken naar een commerciële functie, waar je nog steeds actief betrokken bent in de medische laboratoriumwereld? Dan biedt deze kans je het beste van beide werelden! Grijp nu je kans en solliciteer direct!

De organisatie is een marktleider op gebied van automatiseringsoplossingen voor de medische laboratoria en biedt haar producten voor klanten door heel Europa! Ze richten zich op proces optimalisatie van orderinvoer en instrumentbeheer tot resultatenrapportage, facturering en statistieken voor diverse disciplines zoals hematologie, klinische chemie, serologie, immunologie, toxicologie, microbiologie, bacteriologie, epidemiologie, virologie, bloedtransfusies, genetica en klinische studies.

De Accountmanager is verantwoordelijk voor de verkoop van deze Laboratory Solutions, voornamelijk aan Nederlandse klanten binnen de BENELUX-regio. Je gebruikt jouw netwerk binnen de gezondheidszorg en het laboratoriumwezen om klantrelaties te ontwikkelen, aan te passen en voortdurend te versterken. Jij wordt een betrouwbare klantadviseur.

De Accountmanager is verantwoordelijk voor het realiseren van verkoop- en accountplanningen en strategische accountontwikkeling.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Het behalen van een overeengekomen omzetdoel of verkoopquota door nieuwe zakelijke kansen te identificeren en bestaande klanten te behouden, en zorgen voor volledige klanttevredenheid.
 • Samenwerken met bestaande klanten om hun huidige en toekomstige behoeften te bepalen en passende producten, diensten en upgrades aan te bevelen via aftersales-ondersteuning (crorss-selling)
 • Opvolgen van verwijzingen/leads, organiseren van product demonstraties en ondersteunen van tentoonstellingen, gebruikersgroepen en bezoeken aan referentiesites.
 • Verkoopvoorstellen opstellen, prijzen en kortingen (indien van toepassing) onderhandelen in overeenstemming met de beleidslijnen van de organisatie en afstemmen met technische ondersteuningsmedewerkers.
 • Op de hoogte blijven van marktveranderingen die invloed hebben op het laboratorium en analyseren hoe deze de mogelijkheid van de organisatie om meer zaken te doen kunnen bevorderen/belemmeren, en op de hoogte blijven van verkoopstrategieën van concurrenten.

Deze rol biedt de mogelijkheid om vanuit huis te werken, met regelmatig reizen binnen Nederland en de BENELUX-regio.

 • Salaris tussen €4000,- en €5000,- bruto per maand op basis van 40 uur afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 6 atv dagen;
 • Thuiswerkvergoeding;
 • Lease auto;
 • Telefoon en laptop;
 • Remote werkomgeving;
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudgetten.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Belangrijkste vaardigheden: * Afgeronde hbo-opleiding in de richting van laboratoriumwereld of techniek i.c.m.. IT; * Ervaring met het werken in een medisch laboratorium; * Kennis van software-implementatie. * Affiniteit met IT; * Ervaring in de verkoop van gezondheidszorgsoftware/LIS. * Een bewezen staat van dienst in de verkoop van oplossingsproposities en bewezen verkoopvaardigheden, inclusief uitstekende onderhandelings- en overtuigingsvaardigheden. * Treedt op als verkoopleider, zoekt kansen, onderzoekt mogelijkheden, heeft passie om de juiste oplossing voor zijn/haar klant te vinden en brengt projecten/deals succesvol tot een einde. * In staat om zelfstandig te werken.

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Helpende Plus regio Noord Holland

  Vandaag geplaatst door Bring at Work

  In de regio Noord Holland zoeken we op dit moment enthousiaste Helpenden en Helpenden Plus die graag flexibel willen werken in onze flexpool, voor diverse opdrachtgevers.Als Helpende niveau 2(+) word je toegewezen aan een van onze tien locaties, waar je samen met je collega's verantwoordelijk bent voor de zorg op jouw afdeling. Je krijgt een rooster op basis van je beschikbaarheid.Dit zijn de eigenschappen die jou typeren:Je bent zeer sociaal en voelt een sterke verbinding met de...

  Bring at Work
 • Gedragswetenschapper/Psycholoog - Hulst

  Toegevoegd op 26-09-2023 door Bring at Work

  We zijn op zoek naar een Gedragswetenschapper voor onze Christelijke opdrachtgever in Zeeland Hulst. In deze functie zul je verantwoordelijk zijn voor verschillende taken, waaronder het bevorderen van de deskundigheid van medewerkers door middel van coaching, werkbegeleiding en trainingen. Je zult ook advies geven bij complexe casussen, signaleringsplannen opstellen en risicotaxaties maken. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je initiatieven neemt om de toepassing van methodieken te...

  Bring at Work
 • Groepsbegeleider - Hulst

  Toegevoegd op 26-09-2023 door Bring at Work

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en toegewijde groepsbegeleider om het team te versterken bij onze christelijke opdrachtgever in Hulst. Als groepsbegeleider zul je werken met een complexe groep bewonders met diverse complexe problematiek, waaronder een licht verstandelijke beperking, narcisme, actieve verslaving en/of en justitiële titel of justitieel verleden, die om verschillende redenen ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Je zult verantwoordelijk zijn voor het begeleiden...

  Bring at Work
 • Accountmanager - Laboratory Solutions

  Toegevoegd op 18-09-2023 door Independent Recruiters

  Ervaren Accountmanager met diepgaande laboratoriumexpertise in de medische sector! Een grote organisatie op het gebied van automatiseringsoplossingen voor medische laboratoria biedt een remote Accountmanagement positie, waarbij reizen in Europa een onderdeel is. Wil jij een overstap maken naar een commerciële functie, waar je nog steeds actief betrokken bent in de medische laboratoriumwereld? Dan biedt deze kans je het beste van beide werelden! Grijp nu je kans en solliciteer direct!De...

  Independent Recruiters
 • Groepsbegeleider Domus Amsterdam Noord

  Toegevoegd op 13-09-2023 door Bring at Work

  In deze Domus+ wonen twee groepen cliënten (m/v) met een actieve (drugs)verslaving, psychiatrische problematiek én een licht verstandelijke beperking. Veel van de cliënten komen uit een dak- of thuisloze situatie en/of hebben een verleden met justitie. Elke dag sta jij als maatschappelijk werker weer voor nieuwe uitdagingen, elke dag is anders en jij biedt de zorg die nodig is.In jouw rol als Groepsbegeleider sta je de hele dienst op de groep, zorg je voor regelmaat en ben jij de...

  Bring at Work

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank