Traineeship tot junior IT consultant in Zuid-Holland!

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Hoofddorp
 • Plaatsingsdatum: 21-05-2020
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract, Leer-werk overeenkomst


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Vanwege het coronavirus is er nog geen startdatum bekend voor het traineeship. Maar we blijven op zoek naar IT-talent omdat wij hopen later dit jaar alsnog klassen te gaan starten! Heb je interesse in deze vacature? Dan kun je gewoon solliciteren! Sollicitatiegesprekken zijn online en op afstand mogelijk. Heb je hier vragen over? Neem dan zeker contact met ons op! We helpen je graag.

Jouw kracht als IT consultant ligt met name in het slaan van bruggen tussen management en developers binnen een groot bedrijf. Er zijn wensen en behoeften en jij bent verantwoordelijk om deze vraagstukken in juiste banen te leiden. Van analyseren tot testing, het komt allemaal voorbij in deze veelzijdige rol!

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Na het pakken van een heerlijke bak koffie, start je met een korte meeting waarin een update wordt gegeven vanuit zowel het managementteam als de developers. Jij waarborgt de kwaliteit en houdt een oog in het zeil of de projecten volgens planning verlopen. Als een ware helikopter vlieg jij boven de afdelingen en ondersteun je waar nodig. Goede communicatie is hierbij ‘the key’. Een dag is eigenlijk nooit hetzelfde en dat is precies wat jouw job als IT consultant zo uitdagend maakt.

Hoe werkt dit IT traineeship dan?
Je wordt in twee jaar opgeleid tot een ware IT consultant, ofwel een Informatie Analist! Samen met andere trainees trap je af met een bootcamp van 7 weken waarin je klaargestoomd wordt voor het echte bedrijfsleven. Je gaat aan de slag met certificaten als: Agile (SCRUM), Requirements Engineering (IREB), Business Analysis (CABA) en Testing (ISTQB). Onderdelen als interfaces, user stories, modelleren, UML en systeemarchitectuur komen ook aan bod. Na jouw intensieve bootcamp ga je alle kennis in praktijk brengen met een carrière binnen de IT. Dit hoef je uiteraard niet alleen te doen, maar je wordt gekoppeld aan een echte senior Informatie Analist!

En verder?
Ga je ook aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling door ons Take Charge traject. Wordt de beste versie van jezelf op de werkvloer onder begeleiding van een ervaren coach!

Niet bij jou in de buurt of liever een ander traineeship? Bekijk hier alle IT traineeships

Wat wij bieden

 • Een tweejarig intensief en inhoudelijk traineeship tot IT consultant;
 • Basissalaris van € 2400,- bruto p/m vanaf de start bij de opdrachtgever;
 • Een carrière bij een tof bedrijf bij jou in de buurt;
 • Erkende certificaten binnen het vakgebied;
 • Aandacht voor persoonlijke- én professionele ontwikkeling onder begeleiding van een Talentmanager;
 • Begeleiding tijdens je carrière door een senior Informatie Analist.

Wat wij vragen:

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Aantoonbare affiniteit met IT door stages, projecten of programmeerervaring;
 • Analytisch, communicatief en verantwoordelijk ingesteld zijn;
 • Professionele beheersing van Nederlands en goed in de Engels taal;
 • Fulltime beschikbaar vanaf startdatum traineeship.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

36 - 40 uur

Informatie over YoungCapital

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou......
Lees meer over YoungCapital

YoungCapital
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Dakdekker gezocht voor de regio Rotterdam

  Gisteren geplaatst door Regiodienst Amsterdam

  Je zult in een koppel samen werken met de voorman. Hij is ervaren op het gebied van branden, kunststof, valbeveiliging en isolatie. Als zijn collega zul je bij verschillende projecten aan de slag gaan. Ervaring op het dag is een vereiste,  je hoeft niet met alle soorten materialen gewerkt te hebben zolang je open staat om het te leren! Er zijn meerdere projecten in de regio Rotterdam dus blij hoed functioneren kun je zo lang blijven als je wilt!

  Werkzoeken.nl
 • Commercieel administratief medewerker(ster) M/V (32 - 40 uur)

  Gisteren geplaatst door Santas Service BV

  Commercieel administratief medewerker(ster)  M/V  (32 - 40 uur)SANTAS SERVICE BVLocatie: RotterdamSANTAS Service verricht onderhoud en reparatie van koffie- en espresso apparatuur en geeft advies hierover. SANTAS Service is een vooruitstrevend en groeiend bedrijf binnen de koffiebranche en is gevestigd in de Vertrekhal Oranjelijn, een zeer unieke locatie in Rotterdam!Doel van de functie  Het bieden van ondersteuning bij de commerciële en administratieve werkzaamheden. Daarnaast verzorgen van...

  Werkzoeken.nl
 • Java Developer

  Gisteren geplaatst door Integration Partners

  Als Java Developer zul je gaan werken aan de diepste lagen van het IAF, namelijk aan de core van het Framework en eventueel de beheerconsole (GUI). Je zult samenwerken met onze senior Java ontwikkelaars en programmeren aan het Framework. Onze senior Java ontwikkelaars zullen je hierbij ondersteunen en je helpen jezelf nog verder te ontwikkelen.Jouw rolAls Java Developer zul je gaan werken aan de diepste lagen van het IAF, namelijk aan de core van het Framework en eventueel de beheerconsole...

  Werkzoeken.nl
 • Asfaltuitvoerder

  Gisteren geplaatst door Kracht Recruitment

  Als Asfaltuitvoerder zorg jij ervoor dat de uitvoering van grote wegenbouwprojecten effectief, efficiënt worden gedaan. Daarnaast is hoge kwaliteit een pre. Door goede ondersteuning van de ploeg en effectief en betrokken leiderschap worden deze gewenste resultaten bereikt. Hiertoe verricht je o.a. de volgende taken:- Organiseren van eigen personeel, materiaal en materieel- Bewaken van transport- Controleren en bewaken verwerkte hoeveelheden- Leidinggeven aan een of meer ploegen-...

  Werkzoeken.nl
 • Tendermanager

  Gisteren geplaatst door Kracht Recruitment

  Je bent niet alleen verantwoordelijk voor contracten in de Publiek-Private samenwerking of Design Construct met een grootte van miljoenen euro’s, maar ook voor het gehele proces van ontvangst tot indiening. Je bent het middelpunt van contractonderhandelingen en je zorgt voor de optimale afstemming met de uitvoerders. Tevens draag je zorg voor de evaluatie van het gehele tenderproces. Uiteraard zijn je werkzaamheden omvangrijk van het opstellen van aanbiedingsdocumenten tot het technisch...

  Werkzoeken.nl

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank