Medewerker Facilitaire dienst

Baan gegevens

 • Bedrijf: Recreatiecentrum Oostervant
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 14-03-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

- Je draagt zorg voor de kwaliteit en schoonmaak van diverse ruimtes.
- Je maakt diverse ruimtes gebruiksklaar voor activiteiten
- Je signaleert gebreken in de accommodatie.

Gestelde eisen

- Je helpt graag en hebt daardoor een dienstverlenende instelling.
- Je hebt een flexibele werkhouding
- Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken, ook in het weekend.

Uren

15-20 uur per week

Meer informatie

Ons aanbod:
Oostervant is een leuk recreatiecentrum om voor te werken, met een gezellige sfeer en met collega’s die samen met jou de schouders er onder willen zetten. En die zomaar je vrienden zouden kunnen worden. Wij zijn een gedreven, mensgerichte organisatie waar geen dag hetzelfde is. Daarnaast bieden wij salaris conform de CAO Recreatie en genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van (vervolg)opleidingen!

Informatie over Recreatiecentrum Oostervant

Recreatiecentrum Oostervant bevindt zich in hartje Rotterdam en is een multifunctionele accommodatie. Van een grote horecagelegenheid, bowlingbanen en een zwembad. Tot een danszaal, vergaderzalen, diverse sportzalen, zonnebank en fitnessgelegenheid. Met enorm veel keuze aan activiteiten waardoor iedereen zich bij ons thuis voelt. Oostervant geeft kleur aan je wereld!

Recreatiecentrum Oostervant
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Kok

  Toegevoegd op 15-03-2019 door CuraMare

  Kok 24 uur Voor de keuken van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis zoeken we een kok. Wat ga je doen? Als kok heb je een coƶrdinerende taak in het team van de voedingsdienst. Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van ingrediƫnten, en het bereiden, uitgeven en portioneren je (dieet)maaltijden. Ook verricht je administratieve werkzaamheden ten behoeve van de HACCP regel- en wetgeving en schoonmaakwerkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en opruimen van...

  CuraMare
 • Keukenassistent

  Toegevoegd op 21-02-2019 door CuraMare

  Keukenassistent Oproep Wij zijn voor Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis op zoek naar een enthousiaste keukenassistent. Wat ga je doen? Het restaurant van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is open voor patiënten en medewerkers. Daarnaast zorgt de keuken voor de voeding van de patiënten in het ziekenhuis. Jij wast af en maakt schoon, helpt bij het klaarmaken van gerechten, en verdeelt de porties voor patiënten. Je werkt met name in het weekend en tijdens de vakanties.

  CuraMare

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank