Zwemonderwijzer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Recreatiecentrum Oostervant
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 05-11-2021
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Je geeft les aan verschillende doelgroepen. Van jong tot oud, van “al een beetje kunnen zwemmen” tot “best wel bang voor water”. In die lessen steek je veel energie. Je houdt overzicht en neemt de verantwoordelijkheid om alles in goede banen te laten lopen.
Je denkt mee over onze nieuwe zwemactiviteiten Je houdt toezicht en je zorgt dat het bad er op en top uitziet. Het is jouw werkplek en je bent er trots op!

Je kunt dit, omdat je een VMBO-K opleiding hebt afgerond. Je hebt een streepje voor als je een EHBO of Lifeguard diploma en Aqua & Leisure Host of Lesgever Zwem-ABC hebt of wil gaan halen.
Een officieel diploma is een pré, echter niet noodzakelijk. Je kan binnen ons recreatiecentrum zeker ook intern worden opgeleid of extra diploma’s/certificaten behalen.

Gestelde eisen

Tevreden bezoekers! Daar doe je het voor. Samen met je collega’s zorg je dat onze gasten vertrekken met een goed gevoel na een dag vol plezier. Wij gaan samen voor het plezier van jong en oud in onze accommodaties. We zorgen dat ze fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega's, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

Jouw inzet en betrokkenheid vormt mede de basis van waaruit we ons recreatiecentrum kunnen laten groeien.

 • Jij vindt het leuk om leerzame lessen en activiteiten samen te stellen.
 • Je steekt graag energie in je lessen en je krijgt er zelf energie van.
 • Diversiteit in werktijden (door de weeks en in het weekend) passen bij jouw ritme.
 • Je kunt goed met anderen overweg; je legt en onderhoudt makkelijk contacten.
 • Je kunt goed communiceren met kinderen en volwassenen

Uren

12 uur per week

Meer informatie

Wij bieden je een leuke en leerzame werkplek aan met doorgroeimogelijkheden voor minimaal 30 uur en maximaal 38 uur per week. De mogelijkheid tot extra opleidingen/cursussen op onze kosten en een goede pensioenregeling. Positieve secundaire arbeidsvoorwaarden. Een fijne en sportieve werkomgeving.
Je krijgt een salaris dat past bij de CAO Zwembaden schaal 4. Daarnaast krijg je korting op diverse uitjes, zoals dierentuinen en pretparken, maar ook korting op bioscoopkaartjes. Bieden wij jou de mogelijkheid om bij onze accommodaties te sporten. En ligt er voor alle medewerkers gratis, vers fruit.

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Kom jij onze gasten verwelkomen? Dan maken we er samen een spetterend succes van. Reageer vóór 22 november 2021. We kunnen niet wachten je te leren kennen!

Informatie over Recreatiecentrum Oostervant

Onze accommodatie is een multifunctionele accommodatie waar onze bezoekers terecht kunnen voor plezier en ontspanning, maar ook onze medewerkers! Met een leuk zwembad, bowlingbanen, een gezellige horeca, een vergaderzaal, danszaal en ons SportLokaal is er binnen onze accommodatie voor ieder wat wils. Juist door onze diversiteit blinken we uit in tegenstelling tot andere accommodaties.

Recreatiecentrum Oostervant
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Floor Manager

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Voor een bioscoop met locaties door heel Nederland zijn wij op zoek naar een Floor Manager voor de locatie Rotterdam! In deze functie ben je samen met 4 andere Floor Managers verantwoordelijk voor alle operationele zaken in de bioscoop. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten, stuurt het team van 30 personen aan en door jouw liefde voor gastvrijheid ben jij het voorbeeld voor jouw medewerkers zodat zij de gasten op een creatieve manier kunnen verrassen. Deze bioscoop heeft een enorm...

  Independent Recruiters
 • Chef Kok Hotel

  Toegevoegd op 29-11-2021 door Independent Recruiters

  Ik ben op zoek naar een creatieve, zelfstandige Chef Kok voor een hotel in Rotterdam. Dit hotel heeft meerdere F&B outlets zoals een restaurant, bar, banqueting en een terras. In deze keuken ben jij bereid aan de slag te gaan in een gedreven team en kan je je opstellen als leermeester voor je collega's. Ben jij gewend te werken in de dynamiek van het hotelwezen? Bereid om je team uit te breiden en het niveau naar een hoger plan te tillen? Dan ontvang ik graag je CV en kom ik graag in...

  Independent Recruiters
 • Receptionist

  Toegevoegd op 24-11-2021 door Oostelijk Zwembad

  Dit ga je doen Jij zorgt voor de ontvangst van onze gasten en je beantwoordt hun vragen. Aan de balie en aan de telefoon. Af en toe help je in de horeca en je houdt je werkomgeving netjes. Je bedient onze kassa's, dus je weet als de beste hoe ze werken. Ook kun je overweg met computers. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je vindt het niet erg om af en toe in de avonden of het weekend te werken. Je kunt dit, omdat je minimaal een MBO-3 opleiding hebt afgerond. Je hebt een...

  Sportfondsen Rotterdam
 • Sales Coördinator - Banqueting (Pre-opening)

  Toegevoegd op 22-11-2021 door Independent Recruiters

  Voor een nieuw geopend hotel in Den Haag zijn wij op zoek naar een Sales Coördinator - Banqueting! Je vervult een cruciale rol met betrekking tot verkoop en invulling van congressen, meetings en andere events. Jij bent het eerste aanspreekpunt, denkt mee, adviseert en benut zodoende alle commerciële kansen die deze locatie te bieden heeft. Ben jij commercieel gedreven, heb jij enkele jaren ervaring in banquet sales en passie voor de hospitality? Dan is deze functie jouw op het lijf geschreven...

  Independent Recruiters
 • Floor Manager

  Toegevoegd op 17-11-2021 door Independent Recruiters

  Voor een bioscoop met locaties door heel Nederland zijn wij op zoek naar een Floor Manager voor de locatie Rotterdam! In deze functie ben je samen met 4 andere Floor Managers verantwoordelijk voor alle operationele zaken in de bioscoop. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten, stuurt het team van 30 personen aan en door jouw liefde voor gastvrijheid ben jij het voorbeeld voor jouw medewerkers zodat zij de gasten op een creatieve manier kunnen verrassen. Deze bioscoop heeft een enorm...

  Independent Recruiters

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank