Officemanager

Baan gegevens

  • Bedrijf: Recreatiecentrum Oostervant
  • Plaats: Rotterdam
  • Plaatsingsdatum: 08-12-2021
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Officemanager ben je een rots in de branding voor je collega’s. Je hebt een veelzijdig takenpakket waarin je snel en effectief kunt handelen. Je coördineert, organiseert en geeft leiding aan de werkzaamheden op de afdelingen receptie en administratie. Daarnaast voer je financiële, administratieve taken uit waardoor de informatie volledig en juist wordt aangeleverd aan de centrale administratie bij ons hoofdkantoor. Je deelt ons streven naar klanttevredenheid, gastvrijheid en service. Alles voor tevreden bezoekers!

Je kunt dit omdat je een MBO-4-opleiding hebt afgerond. Je hebt een streepje voor als je een EHBO-diploma hebt of hem wilt gaan halen.

Gestelde eisen

Het sportieve genot onderschat je niet, maar het is pas echt genieten als de receptie en administratie piekfijn in orde zijn. Uiteindelijk kunnen we mensen alleen laten bewegen, omdat jij alles op de achtergrond regelt. En van dat regelen word jij weer heel gelukkig!

Je bent goed in woord en geschrift, je hebt aandacht voor detail. Daarnaast ben je in staat initiatief te nemen en je tijd zorgvuldig te beheren. Verder ben je in staat je werk effectief te organiseren en te plannen.

Je hebt geen moeite om je wensen kenbaar te maken en effectief te communiceren. Je bent zelfstandig, nauwkeurig en gestructureerd.

Je hebt en flexibele instelling en denkt graag in mogelijkheden. Je draagt bij aan de samenwerking met je managers en collega’s.

Uren

38 uur

Salaris

CAO-Zwembaden, schaal 7 (maximaal € 3.249,51, bruto o.b.v. 38 uur)

Meer informatie

Wij gaan samen voor het plezier van jong en oud in onze accommodaties. We zorgen dat ze fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega's, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

Wij bieden je een leuke en leerzame werkplek aan met de mogelijkheid tot het volgen van extra opleidingen/cursussen en een goede pensioenregeling. Positieve secundaire arbeidsvoorwaarden. Een fijne en sportieve werkomgeving. Je krijgt een salaris dat past bij de CAO-Zwembaden, schaal 7 (maximaal € 3.249,51, bruto o.b.v. 38 uur). Daarnaast krijg je korting op diverse uitjes, zoals dierentuinen en pretparken, maar ook korting op bioscoopkaartjes. Tevens bieden wij jou de mogelijkheid om bij onze accommodaties te sporten. Voor alle medewerkers ligt er gratis, vers fruit.

Hebben we een match? Neem de sprong in het diepe want we willen alles van je weten! Van hoe jij ons kent tot waarom dit vak 100% op jouw lijf geschreven is. Stuur vóór 30 december 2021 je motivatie en CV naar oostervant@sportfondsen.nl o.v.v. “Officemanager”. Voor vragen over bovengenoemde functie kun je contact opnemen met S. Stoffels, tel. 010-4772100.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en een referentiecheck maken deel uit van onze selectieprocedure.

Informatie over Recreatiecentrum Oostervant

Onze accommodatie is een multifunctionele accommodatie waar onze bezoekers terecht kunnen voor plezier en ontspanning, maar ook onze medewerkers! Met een leuk zwembad, bowlingbanen, een gezellige horeca, een vergaderzaal, danszaal en ons SportLokaal is er binnen onze accommodatie voor ieder wat wils. Juist door onze diversiteit blinken we uit in tegenstelling tot andere accommodaties.

Recreatiecentrum Oostervant
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank