Sales Engineer Beveiliging

Baan gegevens

 • Bedrijf: iDealMatch Zoetermeer
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 10-02-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

In deze functie geef je leiding aan het verkoopteam en heb je periodiek overleg met de binnen- en buitendienstmedewerkers. Je biedt ondersteuning bij belangrijke accounts en aan de afdelingen Installatie en service.

Je neemt deel aan de vergaderingen van het managementteam. Het opstellen en behalen van verkoopdoelstellingen en -targets, alsmede het periodiek rapporteren aan de directie, zijn een essentieel onderdeel van de functie.

Gestelde eisen

 • HBO-niveau
 • Pré: titel RSE, en/of branchegerichte diploma's en certificaten
 • Kennis en affiniteit met (beveiligings)techniek
 • Bekend met de voorschriften en regelgeving in de beveiligingsbranche
 • Bekend met de spelers in de beveiligingsbranche
 • Aantoonbare management ervaring in een vergelijkbare commerciële functie
 • Pré: ervaring met Syntess Atrium (softwarepakket kantoorautomatisering)
 • In het bezit van een rijbewijs
 • Representatief en onbesproken gedrag
 • Beheersing Nederlandse en Engelse taal
 • Woonachtig in Rotterdam e.o.


Aanbod

Een fulltime functie voor 40 uurEen marktconform salarisJe start op uitzendbasis via iDealMatch, na goed functioneren de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgeverEen informele werksfeer met korte communicatielijnenWerktijden tussen 06.00 uur en 17.00 uur, afhankelijk van de opdracht en duurDe mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen

Uren

40uur

Informatie over iDealMatch Zoetermeer

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen de beveiligingsbranche?Onze opdrachtgever een beveiligingsspecialist van het eerste uur. In de loop van de jaren, kennis en ervaring opgebouwd met het toepassen van duurzame beveiligingsproducten volgens de Nederlandse regelgeving, gebaseerd op de Europese normen. Hedendaagse wensen van klanten, eisen van schadeverzekeraars en overheid en de voortdurende vernieuwing van producten leiden bij hun tot een continue ontwikkeling van beveiligingsconcepten.

iDealMatch Zoetermeer
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Begeleider Zorg & Welzijn

  Vandaag geplaatst door Samen in de Zorg Rotterdam B.V.

  Jouw doel is om het welzijn van mensen te bevorderen. Jij combineert welzijn met zorg. Het is belangrijk dat je zorgplannen opstelt en deze uitvoert in overleg met de cliënt, diens familie en andere deskundigen. De cliënten die je begeleid zijn van alle leeftijden met een lichamelijke of verstandelijke beperking.Kortom:Je werkt aan kwaliteit in de zorg op een ondersteunende en activerende manierJe biedt naast begeleiding passende zorgJe bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren...

  Werkzoeken.nl
 • Verzorgende IG, met een beetje extra!

  Vandaag geplaatst door Samen in de Zorg Rotterdam B.V.

  Als Verzorgende IG wordt je ingezet waar je goed in bent. Op de woonlocatie van onze klant, wordt de medische en agogische zorg, zorgvuldig onderverdeeld. Hierdoor heb je als Verzorgende IG meer tijd om je te richten op de verpleegtechnische handelingen en de ADL. Mocht je geautoriseerd zijn, dan krijg je hier de mogelijkheid om zorgplannen te schrijven. Ook een combinatie is mogelijk!Je krijgt dus, zoals je leest, de mogelijkheid om voor een groot gedeelte zelf te bepalen wat jij gaat doen...

  Werkzoeken.nl
 • Verpleegkundige gezocht voor de ouder wordende cliënt

  Vandaag geplaatst door Samen in de Zorg Rotterdam B.V.

  Met jouw betrokkenheid en je gevoel voorpersoonsgerichte ouderenzorg, draag jij bij aan het welbevinden van de cliëntenop de locatie. Omdat jij dicht op het zorgproces zit en ook je collega'sondersteunt en begeleidt in hun werk, maak jij onze zorg bijzonder. Om precieste zijn houd jij je bezig met:Het verrichten van verpleegtechnische handelingen en verleen je ADL- zorgJe bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het gehele zorgproces en de kwaliteit van de zorgJe stemt de...

  Werkzoeken.nl
 • Verpleegkundige in de gehandicaptenzorg

  Vandaag geplaatst door Samen in de Zorg Rotterdam B.V.

  Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegtechnische handelingen. Hierbij kun je denken aan o.a;Wondverzorging;Sondevoeding;Blaasspoelen en;Katheteriseren.Het is jouw taak om de cliënten zoveel mogelijk te stimuleren in wat zij zelf kunnen. Bij deze specifieke doelgroep ligt de nadruk binnen je werk op de omgang met mensen. Dankzij jou voelen ze zich veilig en worden ze gestimuleerd in diverse vaardigheden. 

  Werkzoeken.nl
 • Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

  Vandaag geplaatst door Samen in de Zorg Rotterdam B.V.

  Als persoonlijk begeleider ga je voor een langere tijd aan de slag in deze functie. Je begeleidt de cliënten bij alledaagse handelingen;Je begeleidt de cliënten bij activiteiten en;Je vindt het gezellig om een praatje te maken de cliëntenDe bewoner staat bij de organisatie centraal en er word ingespeeld op de behoeftes en wensen van de bewoner. Op deze manier biedt je zorg en ondersteuning op maat. 

  Werkzoeken.nl

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank