Allround Bedrijfsleider

Baan gegevens

 • Bedrijf: iDealMatch Zoetermeer
 • Plaats: Zoetermeer
 • Plaatsingsdatum: 21-09-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Je werkzaamhedenbestaan voornamelijk uitrekenen van projecten voor opdrachtgevers. Jebent hierbij verantwoordelijk voor meer-/minderwerken, het uitwerkenvan offertes, het aanvragen van prijzen van materiaal, onderaannemers enz enz.

We hebben het hier over een familie bedrijf dus een zeer platte organisatie waar iedereen meewerkt. Een echte familie gevoel en nooit denkt iemand dat is niet mijn werk!

Nee we helpen elkaar en doen wat er moet gebeuren op het moment dat het nodig is.

Gestelde eisen

Je bent een ervaren bouwkundige met een hbo-opleiding en/of de juiste werkervaring op dat niveau.

Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie/rol

Het lieft komt je ook uit de de praktijk

En de directeur loopt hier ook gewoon in een "spijkerbroek"! Aanbod
 • Een vaste dienst na gebleken geschiktheid
 • Doorgroeimogelijkheid tot (mede)eigenaar 
 • Salaris volgens CAO niveau  

Uren

40uur

Informatie over iDealMatch Zoetermeer

Waarom Allround? Je moet kunnen calculeren, projecten kunnen leiden en een Bedrijf kunnen leiden. Want je mag de toekomstige eigenaar worden als je dat zou willen! Onze opdrachtgever is een klein familie bedrijf, die haar klanten bij veel zaken van dienst kan zijn. Van onderhouds- en verbouwingswerkzaamheden in en rond het huis of bedrijfspanden tot een gehele nieuwbouw. Het werkgebied is veelal in de randstad. De eigenaar heeft inmiddels het pensioengerechtigde leeftijd maar kan niet stoppen omdat hij dat niet kan maar vooral omdat hij ook geen geschikte opvolger heeft. En als hij ermee stopt zullen er 10 tot 12 gezinnen onder gaan lijden. Dus de focus is nu om een geschikte opvolger. 

iDealMatch Zoetermeer
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Constructie Bankwerker / Lasser

  Gisteren geplaatst door iDealMatch Zoetermeer

  Wij zijn de enige producent van Betonmixers in Nederland. Als Lasser / Constructiebankwerker zorg jij dat onze betonmixers geproduceerd kunnen worden en zo een bijdrage kunnen leveren aan de bouwindustrie in Nederland, de Benelux en diverse andere landen.

  iDealMatch
 • Housekeeping Executive

  Eergisteren geplaatst door Bring at Work

  Voor onze opdrachtgever, een fantastisch hotelketen van 4 en 5 sterren hotels, zijn wij op zoek naar een Housekeeping Executive.   Als Housekeeping Executive ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van de operationele taken op de afdeling. In de dagelijkse gang van zaken stel je de juiste prioriteiten en breng je structuur aan, maar deel je bovenal jouw kennis met jouw team om samen verder te groeien en het beoogde resultaat te realiseren.  Jouw belangrijkste taak is om jou...

  Bring at Work
 • Projectleider Service & Onderhoud

  Toegevoegd op 15-10-2021 door iDealMatch Zoetermeer

  Een tevreden eindgebruiker en opdrachtgever, dat staat voorop. Dit door adequaat en snel te reageren en handelen vanuit jouw kennis en kunde. De klantwensen vertaal jij door richting de uitvoering. Hierin staat het plannen en voorbereiden van service- en onderhoudswerkzaamheden centraal. Ook verzorg je de inkoop en geef je invulling aan de contractvorming. Je hebt direct contact met de klant en stuurt vaste onderhoudspartners en eigen servicemonteurs aan.

  iDealMatch
 • Voorman Elektrotechniek & Instrumentatie

  Toegevoegd op 15-10-2021 door iDealMatch Zoetermeer

  Als ervaren Uitvoerder E & I die weet het beste uit zijn mensen te halen en ben je iemand die een goed overzicht houdt op de werklocatie.Je kan zowel alleen als in teamverband goed werken en wil vakwerk afleveren met je team en hebt hier alles voor over. Dit lukt je als Uitvoerder E & I omdat je:Verantwoordelijk bent voor het coördineren van en leidinggeven aan de dagelijkse uitvoering van kleine en grote (onderhouds) projecten;Toezicht houdt op de veilige uitvoering en de voortgang van het...

  iDealMatch
 • Gipsverbandmeester in opleiding

  Toegevoegd op 13-10-2021 door CuraMare

  Wat gaje doen? Als gipsverbandmeester behandel je patiënten die afwijkingen, ziekten of letsels hebben aan het steun- en bewegingsapparaat. Kortom, alles wat met botten, spieren, pezen en gewrichten, maar ook met gewrichtsbanden en kapsels heeft te maken. Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met medisch specialisten, fysiotherapeuten en SEH-verpleegkundigen. Je bent prima in staat om zelfstandig te werken en bepaalde handelingen uit te voeren. Daarnaast ben je...

  CuraMare

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank