Beleidsmedewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Den Haag
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 05-02-2019
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Als beleidsmedewerker analyseer je problemen en adviseer je over de uitvoering en toepassing van beleid. Doordat je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen rondom je specialisatie, kun je goed schakelen tussen de beleidsmatige vraagstukken en de uitvoering. Je beschikt over een flinke dosis lef en politieke sensitiviteit. Ook houd je je als beleidsmedewerker bezig met het opstellen van verordeningen en voer je overleggen met verschillende organisaties, belanghebbenden en burgers.

Gestelde eisen


 • Minimaal 1 jaar gemeentelijke ervaring in een functie als beleidsmedewerker
 • Ervaring met het ontwikkelen van beleid binnen het sociaal domein (diverse specialiteiten mogelijk;
 • Je kunt je schriftelijk en mondeling uitstekend verwoorden
 • Afgeronde HBO- of WO opleiding
 • ervaring op het vlak van project- en procesmanagement
 • gevoel voor het werken in een politiek-bestuurlijke omgeving

Aanbod

Uren

40uur

Salaris

EUR 3500 - EUR 5000

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 622 108 584

Informatie over Maandag® Den Haag

Je gaat aan de slag via Maandag®! Wij staan voor werkgeluk op nummer één. Wij zijn een detacheringsbureau in de publieke sector. Wij zoeken naar de beste match tussen de professional en de opdrachtgever. Jouw expertise is ons veel waard en daar zetten wij ook iets tegenover:De mogelijkheid om bij diverse opdrachtgevers te werkenEen passend salarisReiskostenvergoeding of leaseautoBen jij enthousiast over de functie als Beleidsmedewerker Sociaal Domein of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op via nummer 0622108584 of stuur een e-mail naar pinar.dural@maandag.nl. 

Maandag® Den Haag
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Jeugdconsulent

  Toegevoegd op 05-02-2019 door Maandag® Den Haag

  Voor diverse gemeentelijke opdrachtgevers in de regio Zuid-Holland zijn wij op zoek naar Jeugdconsulenten. Voor zowel parttime als fulltime opdrachten. Het sociaal team bevordert de eigen kracht van de jeugdige en het gezin. Waar nodig levert het jeugdteam vraag- en systeemgerichte basiszorg (maatwerk) aan jeugdigen en hun gezin, vanuit het principe: ‘1 gezin, 1 plan, 1 regisseur'. Eventueel kan de jeugdprofessional hierbij specialistische hulp inschakelen om een duurzame oplossing te creëren...

  Maandag®

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank