Vrachtwagenchauffeur PostNL gezocht!

Baan gegevens

 • Bedrijf: Start People
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: Eergisteren
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als vrachtwagenchauffeur (rijbewijs CE) bij PostNL ben je verantwoordelijk voor het ophalen, vervoeren en afleveren van rolcontainers vol brieven en pakketten. Je rijdt voornamelijk in Nederland, maar ook in een deel van België en Duitsland. Je doet dat met een moderne vrachtwagen van PostNL. Het is een belangrijke taak, want jij zorgt ervoor dat alles op tijd bij onze klanten wordt afgehaald en bezorgd. Je bent enthousiast en behulpzaam, je bent immers het visitekaartje van PostNL. 

Je kunt zowel fulltime of parttime aan de slag als vrachtwagenchauffeur. Je werkt voornamelijk in een dag/nacht roulatiepatroon.

Gestelde eisen

·        Je bent in hetbezit van een rijbewijs CE

·        Je bent in hetbezit van code 95 & een digitale bestuurderskaart

·        Je bent werkzaam inde omgeving Rotterdam/Dordrecht

·        Je bent flexibelinzetbaar

·        Je beschikt overeigen vervoer

·        Je bent fysiek goedin orde

·        Je bentklantvriendelijk, representatief en betrouwbaar

Uren

40

Salaris

2000

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

·        Een marktconformsalaris op basis van ervaring

·        Indien gewenstwekelijkse salarisbetaling

·        Mogelijkheid totcontract voor bepaalde tijd

·        Persoonlijke enprofessionele begeleiding

·        Voldoendescholings-, doorgroei-, ontwikkelingsmogelijkheden

·          Full time baan of part time baan

Informatie over Start People

Wijzijn PostNL. We zijn de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers vanpost en pakketten, tussen de fysieke en de online wereld. We maken communicatiemogelijk tussen mensen en bedrijven, op alle mogelijke manieren.We hebben ongeveer46.000 medewerkers, drie segmenten, en we werken in dertien landen verdeeldover drie continenten. De wensen van onze klanten, onze fijnmazige netwerken enonze toegewijde mensen helpen ons onze ambitie te realiseren: om de aanbiedervan post- en logistieke oplossingen in specifieke markten te zijn.

Start People
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Intercedent Rail, regio Rotterdam

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Consolid blijft groeien. En dat geldt ook voor de sector Rail. Daarom zijn wij voor ons team van Consolid Rail in Rotterdam op zoek naar een intercedent die al enige ervaring heeft binnen het uitzenden of werkervaring heeft binnen de railbranche. Je komt te werken in een team van 5 collega's. Tezamen maken jullie de juiste match tussen onze flexkrachten, die werkzaam zijn als machinist binnen het goederenvervoer of personenvervoer, en onze opdrachtgevers in deze regio. Je selecteert en...

  Consolid
 • Taxichauffeur Regiotaxi, Goerree-Overflakkee

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Ben jij stressbestendig? Zit jij graag achter het stuur en kun je goed met verschillende mensen omgaan? Dan is deze baan iets voor jou! Als taxichauffeur bestaan jouw passagiers uit oudere mensen of mensen met een (lichamelijke) handicap. Geen dag is hetzelfde; je rijdt naar een revalidatiecentrum, een verjaardag van iemands kleindochter of het ziekenhuis. Je kunt 32 uur werken per week als je maandag t/m zondag beschikbaar bent. Dit overleggen we met jou en met onze opdrachtgever.

  Consolid
 • Teamleider logistiek m/v

  Gisteren geplaatst door Start People

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de buurt van Rotterdam? Vind jij het leuk om mensen aan te sturen en de leiding te nemen? Dan ben jij de persoon waar onze opdrachtgever naar op zoek is. Als teamleider/planner ben je bezig met het aansturen van chauffeurs en bijrijders. Je zorgt ervoor dat de wagens klaar voor vertrek zijn, zodat jouw planning soepel verloopt.

  Start People
 • Teamleider/ planner (m/v)

  Gisteren geplaatst door Start People

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vind jij het leuk om mensen aan te sturen en de leiding te nemen? Dan ben jij de persoon waar onze opdrachtgever in Rotterdam naar op zoek is. Als teamleider/planner ben je bezig met het aansturen van chauffeurs en bijrijders. Je zorgt ervoor dat de wagens klaar voor vertrek zijn, zodat jouw planning soepel verloopt.

  Start People
 • Vrachtwagenchauffeur CE bij Domino's

  Eergisteren geplaatst door Start People

  Als distributiechauffeur bij Domino’s Pizza ga je bestellingen van franchisenemers vanuit Gorinchem bij de betreffende winkels afleveren. Dit zijn alle ingrediënten van de pizza’s, maar ook non-food artikelen die in de winkels worden gebruikt. Je hebt vaste routes met ongeveer 8 klanten per dag, dus klantenbinding is erg belangrijk. Bij bezorging ga je zelf laden en lossen.Als visitekaartje van het bedrijf wordt er dus veel van je verwacht!Dit is een functie voor langere tijd en met de kans...

  Start People

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank