Consultant voor Start People Transport

Baan gegevens

 • Bedrijf: Start People
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 05-04-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Op zoek naar een uitdagende allround functie, waar je zowel met een flinke HR én Sales pet op zit? Jij bent een gesprekspartner voor de klant, voor onze flexkrachten en bent verantwoordelijk voor het commercieel uitbouwen van de successen van de vestiging.

Wij zijn per direct op zoek naar een consultant bij Start People Transport. Als consultant vervul je een zeer veelzijdige functie waarin je een belangrijke bijdrage levert aan de resultaten van de vestiging.

Je begeleidt de vrachtwagenchauffeurs die in dienst zijn bij Start People Transport, voert functionerings- en beoordelingsgesprekken en indien nodig regel jij voor jouw kandidaten een passend opleidingstraject.Je bent een gesprekspartner op niveau voor de klant; je zoekt samen met de klant naar de beste oplossingen op het gebied van personeelsinzet en de processen daaromheen. Je bent dan ook commercieel doortastend en een echte relatiebeheerder.

Daarnaast bouw je kennis op van de arbeidsmarkt en de verschillende wet- en regelgevingen en zorgt er daarmee voor dat jij Start People Transport op een professionele manier kunt vertegenwoordigen.

Uiteraard handel jij ook alle werkzaamheden die hieruit voortkomen, zoals het oplossen van problemen, het beantwoorden van vragen en de bijbehorende administratie, zelf af.

Gestelde eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een ambitieuze nieuwe collega, iemand die raakvlakken heeft met zowel HR als sales en iemand die een ster is in het onderhouden van de relatie met de klant.Dus ben jij een ambitieuze schoolverlater of beschik je al over enkele jaren werkervaring en ben je op zoek naar een boost in jouw carrière? Dan is dit de kans voor jou! Jij beschikt daarnaast over de volgende

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over ervaring in de zakelijke dienstverlening;
 • In bezit van rijbewijs B
  Daarnaast herken jij je in de volgende competenties:
 • Overtuigingskracht;
 • Verkoopgerichtheid en vasthoudendheid (vastbijten, scoringsdrang);
 • Creatief en oplossingsgericht;
 • Proactief en marktgericht;
 • Ondernemerschap (lef, gretig, gedreven, risico's durven nemen);
 • Communicatief vaardig en representatief.

Uren

40

Salaris

2850

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

 • Een fulltime werkweek van 40 uur.
 • Een marktconform salaris, tussen €2250 - €2850 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van je relevante werkervaring.
 • Je krijgt de mogelijkheid tot de beschikking over een mobiele telefoon en laptop.
 • Je komt vast in dienst bij Start People, met een contract voor bepaalde tijd.
 • Volop kansen tot salarisgroei. Je salaris stijgt jaarlijks op basis van jouw resultaten.
 • Een bonusregeling waarbij je per kwartaal, op basis van de resultaten van je team, regio en de totale organisatie, een leuk bedrag extra uitbetaald kunt krijgen.
 • Interne opleidingen/workshops en toegang tot meer dan 100 online trainingen.
 • Ambitieus? In ons loopbaanhuis staan alle carrièremogelijkheden, je gaat onderdeel uitmaken van een grote speler op de uitzendmarkt, dus dit biedt enorm veel kansen.
 • Een Persoonlijk budget (PB) van 6% bovenop je maandsalaris. Naast 20 wettelijke verlofdagen per jaar en een pensioenregeling krijg je dit PB waarmee je zelf kunt kiezen waaraan je dit wil gaan uitgeven. Bijvoorbeeld: extra uitkering in geld, extra verlofdagen, het kopen van een fiets of een vergoeding van je sportabonnement.
 • Flexibel uitbetaald vakantiegeld (8%), waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wil krijgen. Bijvoorbeeld maandelijks of 2 keer per jaar. Handig!
 • Een organisatie waar we elke dag met elkaar vanuit ons hart ondernemend en doelgericht werken voor onze opdrachtgevers, flexkrachten en onszelf.

Informatie over Start People

Werk geeft waarde, dat is onze overtuigingWerk geeft waarde, voor iedereen. Wat je opleiding of achtergrond ook is. Werk – flexibel of vast – geeft voldoening, vrijheid, welzijn en zelfbewustzijn. Het zorgt voor verbinding tussen mensen, voor een gezonde maatschappij en bloeiende bedrijven.Wij verbinden mensen, en meerWie wij zijn? Start People. Dé verbinder op de Nederlandse arbeidsmarkt. We staan naast onze kandidaten en opdrachtgevers én brengen ze bij elkaar. Zoals we ook op andere plekken naar verbindingen zoeken. En vinden. Tussen onze menselijke benadering en de digitale oplossingen waarmee we sneller en slimmer kunnen werken, bijvoorbeeld. Tussen de gebaande en de ongebaande paden. Tussen commercieel succes en oprechte maatschappelijke betrokkenheid.…naar de wereldtopStart People is sinds 1996 onderdeel van USG People. In 2016 wordt USG People onderdeel van Recruit. Daarmee zijn wij nu onderdeel van Recruit Global Staffing. De naam zegt het al: een wereldspeler. Recruit Global Staffing heeft de ambitie om de wereldwijde nummer 1 te worden. Daar mogen wij in Nederland aan bijdragen met ons eigen merk: Start People.

Start People
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Recruiter Rotterdam Overheid

  Toegevoegd op 19-04-2019 door Maandag® Rotterdam

  Maandag Rotterdam groeit hard. Zo hard dat we meerdere nieuwe collega's nodig hebben. Geen woorden maar daden, stroop je mouwen op en groei met ons mee!Je dag als recruiter begint terwijl je de zon achter de Kuip ziet opkomen. Na het opstarten van je computer kijk je in je mail welke sollicitaties binnen zijn gekomen. Je komt professionals tegen die perfect passen op de vacature die jouw team gisteren heeft binnengekregen. Gelijk even bellen! Jij geeft wat uitleg over Maandag en de vacature....

  Maandag®
 • Accountmanager Rotterdam Overheid

  Toegevoegd op 19-04-2019 door Maandag® Rotterdam

  Maandag Rotterdam is flink aan het uitbreiden en daarom zoeken wij mensen met sales in hun bloed! Als accountmanager onderhoud je het contact met onze opdrachtgevers en breid je je netwerk steeds verder uit. Voor jou is het binnenhalen van een nieuwe klant elke keer een uitdaging. En het geeft je een kick als het lukt. Jij weet als eerste waar nieuwe vacatures ontstaan. Je bent iemand die de touwtjes in handen neemt en nieuwe kansen creëert. Je hebt lef, humor en staat stevig in je schoenen....

  Maandag®
 • Junior HR-adviseur

  Toegevoegd op 17-04-2019 door YER Nederland B.V.

  Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit: Uitvoering en aanjagen van het opleidings- en beoordelingsproces; Opstellen en desgewenst analyseren van de maandelijkse HR-rapportages (samen met collega’s); Proactief meedenken over het digitaliseren, stroomlijnen en verbeteren van procedures en werkprocessen; Ondersteuning op allerlei HR-vraagstukken inclusief de ondersteuning van de HR-manager; Agendabeheer van de HR-manager; Vertegenwoordiger in het landelijke overleg rondom de digitalisering en...

  YER Nederland B.V.
 • HR administratie- en processpecialist

  Toegevoegd op 12-04-2019 door YER Nederland B.V.

  Als HR-medewerker bestaat je functie uit twee onderdelen: Je vormt het eerste aanspreekpunt voor de interne organisatie. Je regelt en coördineert onder meer de medewerkersvragen die via mail of telefoon binnenkomen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie, waaronder contractbeheer en mutatieverwerking. Je bewaakt deadlines en je zorgt dat de juiste acties worden ondernomen. Verder ondersteun je de HR-business partners bij werving en selectie, verzuim,...

  YER Nederland B.V.
 • Administratief medewerkers HR - Fulltime

  Toegevoegd op 05-04-2019 door XL Studenten Uitzendbureau

  Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar administratief medewerkers voor de HR afdeling. Het bedrijf is een grote beveiligingsorganisatie. Als administratief medewerker ben jij verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van alle HR administratie. Jij bent de schakel tussen alle teamleiders en medewerkers en ondersteunt en adviseert hen waar nodig op het gebied van HR. In de rol van administratief medewerker houd jij je bezig met het opstellen van onder andere arbeidsovereenkomsten,...

  XL Studenten Uitzendbureau

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank