Assistent Accountant

Baan gegevens

 • Bedrijf: Visser & Visser
 • Plaats: Dordrecht
 • Plaatsingsdatum: 18-11-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wil jij onze klanten met internationale ambities helpen bij de administratieve vragen rondom hun grensoverschrijdende werkzaamheden? En tegelijk meebouwen aan een bloeiende internationale praktijk waar je zelf ook heel veel van zult opsteken? Of ben jij op zoek naar een afstudeerstage-plus bij een groeiende internationale praktijk en beheers je de Engelse taal goed? Dan is de combinatie van leren, onderzoeken en werken bij de internationale afdeling van Visser & Visser jou op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?

Met als uitvalsbasis ons kantoor in Rotterdam ga je aan de slag voor onze Nederlandse klanten die naar het buitenland willen én voor buitenlandse klanten die naar Nederland willen. Je zorgt dat hun administratie piekfijn in orde is en voldoet aan alle binnen- en buitenlandse eisen. Het opstellen van een jaarrekening is voor jou geen probleem. Op basis van jouw rapportages kunnen onderbouwde beslissingen worden genomen. Samen met je tien internationale teamgenoten bouw je aan de ontwikkeling van onze international business en voor collega’s ben je een betrouwbaar aanspreekpunt voor vragen op het gebied van internationaal ondernemerschap.

Gestelde eisen

Wie ben je?

Jij streeft naar complete ontzorging van onze klanten en geeft hen al jouw aandacht. Je hebt begrip voor andere culturen en staat daar met een open mind in. Je schrikt niet van piekwerkzaamheden en af en toe een telefoontje van een klant ’s avonds is voor jou geen probleem. Ook:

 • ben je in het bezit van een hbo-diploma Accountancy of ben je bezig met het afronden van je mbo-diploma;
 • heb je zo’n 2 tot 3 jaar relevante werkervaring;
 • beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed (wil je je Engels opfrissen of verbeteren? Wij bieden je een taaltraining bij de ‘Nonnen van Vught’).

Waar kun je op rekenen?


Uitdaging, flexibiliteit en korte lijnen! Je komt terecht in een multidisciplinair team, waar we een zeer divers bestand aan klanten helpen bij hun buitenlandse avonturen en waar je je geen moment zult vervelen. Daar komt bij:
 • een laptop zodat je je werk naar eigen inzicht kunt indelen;
 • werken in een enthousiast, collegiaal team waar samenwerking volkomen vanzelfsprekend is;
 • een unieke kans om mee te bouwen aan een snel groeiende internationale praktijk.

Uren

36-40 uur per week

Meer informatie

 Vragen? Mail, app of bel met Wilbert Snoei, Director Audit.

Informatie over Visser & Visser

Ruim 390 medewerkers die meer zijn dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met met elkaar en samen met onze klanten: ondernemers met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

Visser & Visser
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Recruitment Consultant

  Toegevoegd op 03-11-2021 door Bring at Work

  Wij zijn per direct op zoek naar een Recruitment Consultant ter uitbreiding van ons hardwerkende, leuke en gezellige team! Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van medewerkers voor onze opdrachtgevers, je plant de medewerkers in en onderhoudt het contact met medewerker en klant.  Je spreekt nieuwe kandidaten voor flexibele functies en vaste vacatures. Je begeleidt kandidaten in de te nemen stappen voor bijvoorbeeld het aanvragen...

  Bring at Work
 • Vestigingsassistent

  Toegevoegd op 02-11-2021 door Bring at Work

  Ben jij administratief sterk, heb je een fijne telefoonstem en kan je alle balletjes hoog houden en goed prioriteiten stellen? Wij zijn per direct op zoek naar een vestigingsassistent 32-40 uur per week die ons kantoor ondersteund in allerlei zaken. Als vestigingsassistent ben jij verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: - Data entry van diensten voor in planningssysteem Bellen en inplannen (eventueel eerste selectie) kandidaten n.a.v sollicitatie...

  Bring at Work
 • Vestigingsassistent

  Toegevoegd op 02-11-2021 door Bring at Work

  Ben jij administratief sterk, heb je een fijne telefoonstem en kan je alle balletjes hoog houden en goed prioriteiten stellen?Wij zijn per direct op zoek naar een vestigingsassistent 32-40 uur per week die ons kantoor ondersteund in allerlei zaken.Als vestigingsassistent ben jij verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:- Data entry van diensten voor in planningssysteemBellen en inplannen (eventueel eerste selectie) kandidaten n.a.v sollicitatieBestellingenUrenverwerkingCRM...

  Bring at Work

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank