Technisch oogheelkundig assistent

Baan gegevens

 • Bedrijf: Beatrixziekenhuis
 • Plaats: Gorinchem
 • Plaatsingsdatum: 06-09-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een deskundige

Technisch oogheelkundig assistent (24 uur)

Binnen deze uitdagende functie ben je nauw betrokken bij het inventariseren en behandelen van diverse soorten oogklachten. Je bouwt hierbij een vertrouwensband op met de cliënten en stelt hen waar nodig gerust. Ben jij iemand met sterke communicatieve vaardigheden én beschik je over een patiëntgerichte en flexibele instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt en verricht zelfstandig TOA-werkzaamheden, waaronder perimetrie, OCT en biometrie.
 • Je assisteert de oogarts tijdens het spreekuur.
 • Je verwerkt onderzoeksresultaten in een objectieve verslaglegging.
 • Je bent nauw betrokken bij de nazorg van cliënten.
 • Je beantwoordt vragen van cliënten.
 • Je hebt een actieve rol m.b.t. het meedenken teneinde van (mogelijke) ontwikkelingen.
Waar ga je werken?
Op de polikliniek oogheelkunde in het Beatrixziekenhuis werk je nauw samen met de oogartsen, optometristen, orthoptistes, medisch secretaresses en doktersassistenten. Op deze polikliniek zijn vier oogartsen werkzaam, een optometrist en een PA.

Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam. Moderne medische voorzieningen, kwaliteit van zorg en het brede aanbod van specialismen, zijn karakteristiek voor het ziekenhuis. Door nauw samen te werken met patiënten, huisartsen in de regio en andere zorgaanbieders, maakt het Beatrixziekenhuis de belofte van hoogwaardige medisch-specialistische zorg dagelijks waar.

Volgens AD en Elsevier behoort het Beatrixziekenhuis al enkele jaren tot de beste ziekenhuizen van Nederland. Het Beatrixziekenhuis hoort bij Rivas Zorggroep, een ketenorganisatie met bijna alle vormen van zorg. Patiënten die kiezen voor het Beatrixziekenhuis, kunnen rekenen op de juiste zorg, op de juiste plek en op het juiste moment.

Gestelde eisen

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde mbo-opleiding Technisch oogheelkundig assistent;
 • Je hebt, bij voorkeur, minimaal 2 jaar werkervaring als Technisch oogheelkundig assistent in een ziekenhuis;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een patiëntgerichte en flexibele instelling;
 • Je bent bereid om op twee locaties te werken, te weten Gorinchem en Leerdam;
 • Je functioneert goed binnen teamverband maar ook zelfstandig;
Wat bieden wij?
 • Je krijgt een passend salaris (FWG 40 of 45, afhankelijk van je ervaring/opleiding, CAO Ziekenhuizen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering (beide 8,33%).
 • Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen.

Uren

24 uur per week

Salaris

Je krijgt een passend salaris (FWG 40 of 45, afhankelijk van je ervaring/opleiding, CAO Ziekenhuizen, vakantiegeld en eindejaarsuitkering (beide 8,33%).

Meer informatie

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met teammanager Rob Koek (0183) 644 542 en voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Recruitment via telefoonnummer (0183) 612 436.

Solliciteren doe je via de sollicitatiebutton. Je uploadt je CV, motivatiebrief en diploma. Later vragen wij ook een Verklaring Omtrent Gedrag en geldig identificatiebewijs (geen rijbewijs).

Informatie over Beatrixziekenhuis

Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam. Moderne medische voorzieningen, kwaliteit van zorg en het brede aanbod van specialismen, zijn karakteristiek voor het ziekenhuis. Door nauw samen te werken met patiƫnten, huisartsen in de regio en andere zorgaanbieders, maakt het Beatrixziekenhuis de......
Lees meer over Beatrixziekenhuis

Beatrixziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Per direct klantcontact medewerker voor een Medisch selfcare bedrijf in Rotterdam

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Door online een pijntest die zij hebben ingevuld neem jij contact met ze op: dankzij jouw empathisch luistervermogen draag je daadwerkelijk bij tot het mentaal welzijn van de patiënt! Je belt dagelijks personen op die kennis willen maken met het product en maakt thuisafspraken voor de aan jou toegewezen medisch adviseurJe bent verantwoordelijk voor het beheer van de agenda van jouw medisch adviseur en staat nauw met hem/haar in contactJe beantwoordt...

  YoungCapital
 • Verpleegkundig Specialist Oncologische Chirurgie

  Vandaag geplaatst door Beatrixziekenhuis

  Zorg met kwaliteit en aandacht Als Verpleegkundig Specialist Oncologische Chirurgie speel je binnen ons ziekenhuis een centrale rol in de zorg rondom de patiënt die te maken krijgt met mammacarcinoom, coloncarcinoom en melanoom. Je bent gespecialiseerd verpleegkundige met als aandachtsgebied mammacare en/of coloncare, of je bent bereid je hierin op korte termijn te specialiseren. Je bent in staat om specifieke taken van een arts over te nemen. Wat ga je doen? In het...

  Beatrixziekenhuis
 • Hartfunctielaborant specialisatie echografie Rotterdam – 8-24u p/w

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Hartfunctielaborant specialisatie echografie RotterdamHeb jij als hartfunctielaborant de specialisatie echografie afgerond? En ben je minimaal acht uur per week beschikbaar? Dan hebben we een interessante vacature voor je beschikbaar! Als hartfunctielaborant ga je aan de slag op basis van detachering binnen een ziekenhuis in Rotterdam. De functie is voor minimaal een half jaar. Hierna kan je via TMI weer aan de slag binnen andere ziekenhuizen. Spreekt het je aan om te werken in...

  TMI
 • Hematologie verpleegkundige

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Hematologie verpleegkundige RotterdamBen jij gespecialiseerd hematologie verpleegkundige en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij een interessante vacature voor je beschikbaar! Voor een ziekenhuis in regio Rotterdam zoeken wij een hematologie of oncologie verpleegkundige die minimaal 24 uur per week beschikbaar is. Je komt te werken op basis van detachering, wat betekent dat we je zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden kunnen bieden.WerkomgevingAls hematologie...

  TMI
 • Klinisch Geriater regio Dordrecht

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Klinisch Geriater regio DordrechtVoor een ziekenhuis in omgeving Dordrecht zoeken wij een waarnemend klinisch geriater, internist ouderengeneeskunde of algemeen internist met affiniteit voor de oudere patiƫnt. De functie is voor 45 uur per week, voor de duur van circa vijf maanden. Heeft u interesse en ontvangt u graag meer informatie? Dan zien we uw reactie op deze vacature graag tegemoet!WerkomgevingAls klinisch geriater bieden wij u een werkplek op een dynamische afdeling waar...

  TMI

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank