Verpleegkundig Specialist Oncologische Chirurgie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Beatrixziekenhuis
 • Plaats: Gorinchem
 • Plaatsingsdatum: 17-09-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Zorg met kwaliteit en aandacht
Als Verpleegkundig Specialist Oncologische Chirurgie speel je binnen ons ziekenhuis een centrale rol in de zorg rondom de patiënt die te maken krijgt met mammacarcinoom, coloncarcinoom en melanoom.

Je bent gespecialiseerd verpleegkundige met als aandachtsgebied mammacare en/of coloncare, of je bent bereid je hierin op korte termijn te specialiseren. Je bent in staat om specifieke taken van een arts over te nemen.

Wat ga je doen?

 • In het voortraject van een behandeling of operatie werk je intensief samen met de chirurgen en verpleegkundigen op de polikliniek. Je bent betrokken tijdens het diagnostisch proces en casemanager van de patiënt.
 • In het nazorgtraject ben je betrokken bij de follow up en het regelen van eventuele nabehandeling.
 • Je voert informatieve gesprekken met de patiënt, legt behandelplannen uit en coördineert de zorg.
 • Je ziet zelfstandig geselecteerde poliklinische patiënten.
 • Je hebt overzicht over de behandelde patiënten en draagt bij aan het controleren en aanleveren van kwaliteitsgegevens.
Waar ga je werken?
Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam. Moderne medische voorzieningen, kwaliteit van zorg en het brede aanbod van specialismen en behandelingen zijn karakteristiek voor het ziekenhuis. Door nauw samen te werken met patiënten, huisartsen in de regio en andere zorgaanbieders, maakt het Beatrixziekenhuis de belofte van hoogwaardige medisch-specialistische zorg dagelijks waar. Ons ziekenhuis wordt door patiënten zeer gewaardeerd. Het Beatrixziekenhuis hoort bij Rivas Zorggroep, een ketenorganisatie met bijna alle vormen van zorg. Patiënten die kiezen voor het Beatrixziekenhuis, kunnen rekenen op de juiste zorg welke wordt geleverd op de juiste plek en op het juiste moment.

De vakgroep bestaat uit enthousiaste chirurgen die openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en continu inspelen op de veranderingen in de zorg.

Gestelde eisen

Wie ben jij?

 • Je bent verpleegkundige en bent opgeleid als, of hebt de ambitie en kwaliteiten om opgeleid te worden tot verpleegkundig specialist.
 • Je hebt een voltooide HBO opleiding in de zorg.
 • Een reeds afgeronde opleiding master advances nurse pratice is een pré.
 • Je bent flexibel, proactief, zorgvuldig en kan zelfstandig werken.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent patiëntgericht en empathisch.
 • Je bent een gemotiveerde collega die vanuit zijn/haar natuur graag in een multidisciplinair team werkt.
 • Je herkent je in de kernwaarden van de ziekenhuisorganisatie.
Wat bieden wij?
 • Je krijgt een passend salaris (FWG 60 - CAO Ziekenhuizen), vakantiegeld en eindejaarsuitkering (beide 8,33%).
 • Een aanstelling van 24 - 36 uur per week.
 • Je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling en krijgt voldoende ruimte voor nascholing.

Uren

Een aanstelling van 24 - 36 uur per week.

Salaris

Je krijgt een passend salaris (FWG 60 - CAO Ziekenhuizen), vakantiegeld en eindejaarsuitkering (beide 8,33%).

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met de voorzitter van de vakgroep mevrouw T.G. Frakking op nummer (0183) 64 49 74 en voor vragen over de sollicitatieprocedure met Wendy Kraaijeveld (recruiter) op telefoonnummer 06 83 25 35 62.

Solliciteren doe je via onderstaande knop. Je uploadt je CV, motivatiebrief, diploma, BIG-registratie en vaccinatiepaspoort. Later vragen wij ook een Verklaring Omtrent Gedrag en geldig identificatiebewijs (geen rijbewijs).

Informatie over Beatrixziekenhuis

Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam. Moderne medische voorzieningen, kwaliteit van zorg en het brede aanbod van specialismen, zijn karakteristiek voor het ziekenhuis. Door nauw samen te werken met patiënten, huisartsen in de regio en andere zorgaanbieders, maakt het Beatrixziekenhuis de......
Lees meer over Beatrixziekenhuis

Beatrixziekenhuis
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Radiodiagnostisch laborant Rotterdam

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature gespecialiseerd Radiodiagnostisch Laborant in RotterdamBen jij een ervaren en enthousiaste radiodiagnostisch laborant en heb jij MRI, CT of interventie ervaring? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Het betreft een functie voor 32 uur per week. De functie loopt van 1 oktober 2019 tot 1 januari 2020.  Je komt te werken op basis van detachering, wat betekent dat we je zeer goede voorwaarden kunnen bieden! Heb je interesse? Neem dan vandaag nog contact met ons...

  TMI
 • Psychiatrie regio Rotterdam (losse diensten)

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Psychiatrie in regio RotterdamVoor een zorginstelling in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Psychiatrie die met enige regelmaat losse- en/of bereikbaarheidsdiensten kan invullen. Tijdens deze diensten, die van 08:30 tot 17:30 uur zijn bent u bereikbaar voor crisissituaties. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!TMI ArtsenpouleAls u via de TMI Artsenpoule werkt, heeft u zelf de regie over de hoeveelheid diensten die u werkt maar ook over...

  TMI
 • ANIOS vacature Basisarts Ouderengeneeskunde in Rotterdam

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Basisarts (ANIOS) OuderengeneeskundeVoor een instantie in regio Rotterdam zoeken wij een basisarts met affiniteit met ouderengeneeskunde. Het betreft een ANIOS functie voor 32 uur per week, waarbij de mogelijkheid staat tot verlenging tot een contract voor onbepaalde tijd in dienst bij desbetreffende organisatie. Daarbij heb je de mogelijkheid door te stromen tot een AIOS functie tot specialist ouderengeneeskunde. Heb je interesse en ontvang je graag meer informatie? Solliciteer dan...

  TMI
 • ANIOS Verzekeringsgeneeskunde vacature Rotterdam

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature ANIOS VerzekeringsgeneeskundeWil jij als basisarts minimaal één jaar ervaring opdoen als verzekeringsarts? Voor een overheidsinstantie in Rotterdam is TMI per direct op zoek naar basisartsen die interesse hebben om te werken binnen de Sociale Geneeskunde.FunctieomschrijvingAls ANIOS start je met een korte en praktijkgerichte opleiding van zes tot acht weken. Dit is een leer-werktraject, waarbij je in de praktijk onder supervisie van een ervaren verzekeringsarts je werkzaamheden...

  TMI
 • Vacature ANIOS Psychiatrie in Rotterdam

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Basisarts Psychiatrie in RotterdamBen je basisarts en wil je ervaring opdoen binnen de psychiatrie? Dan bieden wij jou mogelijkheden om kennis te maken met de behandeling en diagnostiek binnen de psychiatrie. Via TMI kan jij starten met een ANIOS functie voor bepaalde tijd, de startdatum is in goed overleg. Heb je interesse en ontvang je graag meer informatie? Reageer dan vandaag nog op deze vacature voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!Als ANIOS Psychiatrie: - doe je ervaring...

  TMI

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank