Ambitieuze accountmanager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Video4YourTube
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 24-05-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Freelance


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?
Als Accountmanager werk je vanuit huis en krijg je alle vrijheid die je nodig hebt om succesvol te zijn op een manier die bij jou past, zodat je gelukkig en gemotiveerd blijft. Je gaat op zoek naar merken en bedrijven die nog onvoldoende gebruik maken van de kracht van (online) video. Het is aan jou om je prospects te overtuigen van alle mogelijkheden die videocontent biedt. Na het binnenhalen van een opdracht zorg je natuurlijk voor een gezonde en sterke relatie, zodat je nieuwe kansen signaleert als deze zich aandienen.
Het is wel zaak dat je vertrouwen hebt in je skills aangezien de samenwerking aanvangt op freelance basis, waarbij je volledig beloond wordt op basis van je resultaten. De commissieregeling hierbij is erg riant en kent geen limiet. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om in dienst te komen en krijg je de ruimte om je eigen team op de bouwen, ruimte voor ontwikkeling is er dus zeker!
 

Gestelde eisen

Wie ben jij?
Vooropgesteld: je bent positief en bent/blijft vooral jezelf! Je geniet van het binnenhalen van opdrachtgevers, bent in staat is relaties verder uit te bouwen en doet dit op een doortastende manier. Out of the box denken gaat vanzelf voor je, je wil immers zo succesvol mogelijk zijn!

Wat breng je mee?

 • Oneindig veel energie en bijbehorend doorzettingsvermogen!
 • Hoge gunfactor
 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met koude acquisitie en relatiebeheer
 • Creativiteit, ook in het vinden van nieuwe leads
 • Kennis van (video)marketing en kennis van video produceren in het algemeen is een hele grote pré
 • Een eigen netwerk. Niet nodig, maar wel erg handig!
 • Trackrecord, uiteraard aantoonbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Rijbewijs en eigen vervoer

Uren

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over Video4YourTube

Wie zijn wij?Wij zijn een unieke video agency gevestigd in Rotterdam en werken door heel Nederland. Wat ons anders maakt dan alle andere video agencies? Heel simpel, we kunnen garanderen dat onze klanten hun doelgroep echt bereiken. Je gaat dus op pad met een unieke dienstverlening!We produceren videocontent,ontwikkelen strategieën, beheren YouTube kanalen (als één van de weinigen in Nederland) én kunnen ervoor zorgen dat de video's die we maken echt bekeken zullen worden door de doelgroepen van onze klanten. Dit garanderen we dan ook! Daarnaast kunnen we onze klanten natuurlijk ook helpen met alle content die zij nodig hebben hebben.

Video4YourTube
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Dakdekker gezocht voor de regio Rotterdam

  Toegevoegd op 29-05-2020 door Regiodienst Amsterdam

  Je zult in een koppel samen werken met de voorman. Hij is ervaren op het gebied van branden, kunststof, valbeveiliging en isolatie. Als zijn collega zul je bij verschillende projecten aan de slag gaan. Ervaring op het dag is een vereiste,  je hoeft niet met alle soorten materialen gewerkt te hebben zolang je open staat om het te leren! Er zijn meerdere projecten in de regio Rotterdam dus blij hoed functioneren kun je zo lang blijven als je wilt!

  Werkzoeken.nl
 • Commercieel administratief medewerker(ster) M/V (32 - 40 uur)

  Toegevoegd op 29-05-2020 door Santas Service BV

  Commercieel administratief medewerker(ster)  M/V  (32 - 40 uur)SANTAS SERVICE BVLocatie: RotterdamSANTAS Service verricht onderhoud en reparatie van koffie- en espresso apparatuur en geeft advies hierover. SANTAS Service is een vooruitstrevend en groeiend bedrijf binnen de koffiebranche en is gevestigd in de Vertrekhal Oranjelijn, een zeer unieke locatie in Rotterdam!Doel van de functie  Het bieden van ondersteuning bij de commerciële en administratieve werkzaamheden. Daarnaast verzorgen van...

  Werkzoeken.nl
 • Java Developer

  Toegevoegd op 29-05-2020 door Integration Partners

  Als Java Developer zul je gaan werken aan de diepste lagen van het IAF, namelijk aan de core van het Framework en eventueel de beheerconsole (GUI). Je zult samenwerken met onze senior Java ontwikkelaars en programmeren aan het Framework. Onze senior Java ontwikkelaars zullen je hierbij ondersteunen en je helpen jezelf nog verder te ontwikkelen.Jouw rolAls Java Developer zul je gaan werken aan de diepste lagen van het IAF, namelijk aan de core van het Framework en eventueel de beheerconsole...

  Werkzoeken.nl
 • Asfaltuitvoerder

  Toegevoegd op 29-05-2020 door Kracht Recruitment

  Als Asfaltuitvoerder zorg jij ervoor dat de uitvoering van grote wegenbouwprojecten effectief, efficiënt worden gedaan. Daarnaast is hoge kwaliteit een pre. Door goede ondersteuning van de ploeg en effectief en betrokken leiderschap worden deze gewenste resultaten bereikt. Hiertoe verricht je o.a. de volgende taken:- Organiseren van eigen personeel, materiaal en materieel- Bewaken van transport- Controleren en bewaken verwerkte hoeveelheden- Leidinggeven aan een of meer ploegen-...

  Werkzoeken.nl
 • Tendermanager

  Toegevoegd op 29-05-2020 door Kracht Recruitment

  Je bent niet alleen verantwoordelijk voor contracten in de Publiek-Private samenwerking of Design Construct met een grootte van miljoenen euro’s, maar ook voor het gehele proces van ontvangst tot indiening. Je bent het middelpunt van contractonderhandelingen en je zorgt voor de optimale afstemming met de uitvoerders. Tevens draag je zorg voor de evaluatie van het gehele tenderproces. Uiteraard zijn je werkzaamheden omvangrijk van het opstellen van aanbiedingsdocumenten tot het technisch...

  Werkzoeken.nl

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank