Housekeeping Executive

Baan gegevens

 • Bedrijf: Bring at Work
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 18-10-2021
 • Werkniveau: LBO / VMBO, MBO, HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een fantastisch hotelketen van 4 en 5 sterren hotels, zijn wij op zoek naar een Housekeeping Executive.

Als Housekeeping Executive ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van de operationele taken op de afdeling. In de dagelijkse gang van zaken stel je de juiste prioriteiten en breng je structuur aan, maar deel je bovenal jouw kennis met jouw team om samen verder te groeien en het beoogde resultaat te realiseren. Jouw belangrijkste taak is om jou team aan te sturen ervoor te zorgen dat de kamers en de openbare ruimtes altijd netjes en schoon zijn en dat de kwaliteit-standaarden van het hotel worden toegepast en bewaakt. Als Housekeeping Executive ben je verantwoordelijk voor het leiden, coachen en motiveren van jouw team. Jij stuurt het team aan, je verricht administratieve zaken, zorgt voor een correct voorraadbeheer en je past jouw kennis op het gebied van personeelszaken direct toe in de praktijk. Kortom; een zeer veelzijdige en dynamische functie!

Je houdt de teamgeest in stand terwijl je zorgt voor de dagelijkse toewijzing van kamers en grondige reinigingstaken aan je team.

Er word waarde gehecht aan de potentie van elk teamlid en vinden het daarom belangrijk dat je de doelstellingen en de behoeften van het team kunt vertegenwoordigen.

Gestelde eisen

Een uitdagende management rol binnen een unieke Hospitality omgeving met veel potentie, waarin jij jezelf verder kan ontwikkelen. Je kunt als Housekeeping executive jouw stempel drukken op het succes van dit hotel.

 • Heb jij een positieve mind-set en oog voor detail?
 • Heb jij interesse in een carrière bij een internationale hotelketen met veel doorgroeimogelijkheden?
 • Krijg jij energie van de omgang met collega's en gasten uit verschillende culturen?
 • Heb je al ervaring als (Assistant) Housekeeping Executive?
 • Spreek je vloeiend Nederlands en Engels?
 • Vind je het een uitdaging om je team te motiveren en om altijd te streven naar het beste resultaat?


Aanbod
 • Een salaris in schaal van de horeca-cao, je wordt ingedeeld n.a.v. je werkervaring en krijgt hiernaast reiskostenvergoeding;
 • 30% korting als medewerker bij de andere hotels, mogelijkheid voor korting naar andere landen;
 • De mogelijkheid om direct in dienst te komen.

Uren

36uur

Informatie over Bring at Work

Onze opdrachtgever bevindt zich in het mooie Zandvoort aan zee, op een top locatie waar je trots mag zijn om daar aan het werken te kunnen.

Bring at Work
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Technical Product Manager

  Gisteren geplaatst door Positon

  Voor een productiebedrijf in de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een: Technical Product Manager.Waar ga je werken:Als Technical Product Manager ben je product specialist en verantwoordelijk het onderzoeken, testen en vastleggen van de technische producteigenschappen en prestaties van de houten plafond- en wandproducten.Als Technical Product Manager ben je verantwoordelijk voor:Je onderzoekt, test en documenteert het bestaande productprogramma t/m grondstoffenniveau (o.a. houtsoorten,...

  Positon
 • Medewerker Wasstraat

  Toegevoegd op 29-11-2021 door iDealMatch Zoetermeer

  Het wassen van eigen vrachtwagens en de vrachtwagens van klanten;Het inspuiten van de vrachtwagens, borstels erlangs halen, afspuiten en daarna door handwerk het afronden van het schoonmaken.Facilitaire werkzaamheden op en rond het bedrijfsterrein.

  iDealMatch
 • Relatiemanager Bron- en Contactonderzoek GGD GHOR

  Toegevoegd op 29-11-2021 door Bring at Work

  Bring at Work zoekt uit naam van de GGD GHOR Nederland zoekt voor de Corona Programmaorganisatie een:Relatiemanager Bron- en Contactonderzoek (BCO) GGD-en (en externe partners)32-40 uur per week, 3 FTEDe Corona programmaorganisatie van GGD GHOR Nederland ondersteunt de regionale GGD-en bij de uitvoering van Testen, Vaccineren en Bron- en Contactonderzoek (BCO). Dat doen we door op landelijk niveau de uitvoering te coördineren van het testen, waaronder de inrichting van het klant...

  Bring at Work
 • Servicetechnicus / Onderhoud- Projectmonteur Brandmeldinstallaties

  Toegevoegd op 15-11-2021 door iDealMatch Zoetermeer

  Als Service-/Onderhoud-/Projectmonteur brandmeldinstallatie ben je verantwoordelijk voor de aanleg en het inbedrijfstellen van diverse brandmeldinstallaties binnen onze klantenkring in de utiliteit, scholen en industrie. Je werkt zelfstandig aan de brandmeldinstallaties en alle bijbehorende componenten. Naast de aanleg, het programmeren en het in bedrijf stellen, zorg je eveneens voor de benodigde projectdocumentatie en instructies aan de klanten. Indien nodig worden storingen door jou...

  iDealMatch
 • Werkvoorbereider Elektra Junior/Medior

  Toegevoegd op 15-11-2021 door iDealMatch Zoetermeer

  Je komt te werken binnen ons team van de Werkvoorbereiding waar we je zullen inwerken en opleiden tot een Werkvoorbereider die van de hoed en de rand weet. Het is een serieus team dat de doelstellingen hoog in het vaandel draagt en graag een gemotiveerde en leergierige collega verwelkomen.  

  iDealMatch

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank