Adviseur Inkoop & Contractmanager - GGD Zaanstreek Waterland

Baan gegevens

 • Bedrijf: Bring at Work
 • Plaats: Zaandam
 • Plaatsingsdatum: 17-05-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Voor GGD Zaanstreek Waterland zijn wij voor 27 á 36 uur per week op zoek naar een Adviseur Inkoop & Contract.Als Adviseur Inkoop ben je integraal verantwoordelijk voor het inkoop- en het (Europees) aanbestedingsbeleid van GGD Zaanstreek-Waterland. Jij zorgt ervoor dat opdrachten doel- en rechtmatig aanbesteed worden. Als ‘contractmanager', heb je op regelmatige basis contractmanagement gesprekken met de gecontracteerde partijen en de manager. In deze solofunctie ben je toch niet alleen, want je werkt nauw samen met de collega's van Juridische Zaken, Kwaliteit en Privacy.Jouw teamDe sector Bedrijfsvoering bestaat uit het Team Organisatieondersteuning, Team Publieksdienstverlening, Kwaliteit, Privacy en Juridische zaken. De sector Bedrijfsvoering richt zich met name op de ondersteuning van het primaire proces.

Gestelde eisen

 • Een afgeronde HBO-opleiding in een juridische of economische richting aangevuld met NEVI-1 en NEVI-2 of gelijkwaardig.
 • Je hebt relevante (3 jaar aantoonbaar) werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de overheid en hebt ervaring met complexe Europese aanbestedingen.
 • Je hebt aantoonbare kennis op het gebied van het aanbestedingsrecht.
 • Je hebt ervaring met gecoördineerde inkoop binnen het zorgdomein.
 • Je hebt een proactieve en klantgerichte opstelling.
 • Je toont ondernemerschap binnen de organisatie en beschikt over organisatiesensitiviteit.
 • Je bent flexibel en integer en communicatief vaardig.
 • Je hebt analytisch vermogen.
 • Je bent resultaatgericht en hebt overtuigingskracht.
 • Je hebt uitstekende adviesvaardigheden en je hebt een vlotte pen waarmee je essenties snel en helder kunt verwoorden in beleidsnotities en rapportages.
 • Je werkt gestructureerd en methodisch zonder instrumenteel te worden en de bedoeling uit het oog te verliezen.


Aanbod

Startdatum zal 1 juli 2022 zijn en loopt in eerste instantie tot eind juli 2023. Er is optie tot 2 x 12 maanden verlenging.Hybride werken is mogelijk in overleg en jouw standaard werklocatie is in Zaandam.

Salaris wordt ingeschaald in cao SGO in schaal 13 tussen €4965,- tot €6616,-Ook nodigen wij ZZP'ers uit om te solliciteren op deze opdracht, met een tarief van €80,- per uur.

Uren

36uur

Informatie over Bring at Work

De Gemeenschappelijke Gezondheidsdienst (GGD) Zaanstreek-Waterland werkt iedere dag aan een gezonde en veilige omgeving van alle inwoners in de regio. Centraal staat het voorkomen van gezondheidsrisico's en ziekten, via een gemeenschappelijke aanpak. Bijvoorbeeld door het voorkomen en bestrijden van infectieziekten, het bieden van jeugdgezondheid en het geven van milieu-advies. Dit doen ze voor alle zeven gemeenten in de regio: Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

Bring at Work
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Juridisch adviseur handhaving

  Toegevoegd op 13-06-2022 door Maandag® Rotterdam

  Als juridisch adviseur Handhaving geef je samen met je collega's juridisch advies aan het management en het bestuur. Daarnaast schakel je met collega's en is communicatie een belangrijk onderdeel van je functie. Je bent verantwoordelijk voor procedures die te maken hebben met handhaving. Je kunt hier denken aan procedures die te maken hebben met bouwen, ruimtelijke ordening en APV. Je houdt je bezig met beroep en bezwaarschriften, opstellen van lasten onder dwangsom en geeft input bij vast...

  Maandag®
 • Jurist Handhaving

  Toegevoegd op 09-06-2022 door Maandag® Den Haag

  Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste professionals die open staan voor een nieuwe uitdaging binnen het ruimtelijk en bestuurlijk domein. Heb jij een scherp oog voor juridische valkuilen en complexe regelgeving? Dan kom ik graag in contact met jou voor een oriënterend gesprek!Als jurist handhaving in dienst bij Maandag® zet jij je als expert in voor projecten bij verschillende gemeenten. De duur van deze projecten varieert tussen de 3 maanden en 2 jaar. Je behandeld alle juridische...

  Maandag®

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank