Productiemedewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Teamflex Personeelsdiensten
 • Plaats: Barendrecht
 • Plaatsingsdatum: 21-01-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Zit opruimen en ordenen in jouw bloed? Werk je gestructureerd en gaat jouw hart sneller kloppen van werken in een logistieke omgeving? Lees snel verder.

In regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een betrouwbare, loyale productiemedewerkers die een hekel hebben aan te laat komen.

Je wordt ingezet als dockmedewerker inkomende goederen. Je neemt rol karren in ontvangst die terug komen vanuit de supermarkt. Hierin zitten verschillende soorten fust/kratten.

Daarnaast zal je werkzaam zijn als fustsorteerder. Dit is stap twee in het sorteer proces. Je haalt de rolkarren leeg en sorteert het fust uit. Dit doe je samen met een ploeg collega´s waarin iedereen zijn eigen taak aan de lopende band heeft. Het fust en de kratten worden op verschillende manieren uitgesorteerd op grootte, hoogte etc. Je haalt stickers van kratten af en zet alles soort bij soort op een pallet. De uitgesorteerde kratten worden dan weer door de heftruckchauffeur naar de krattenwas gebracht.

Het werk vindt plaats in de fustloods waar je als logistiek medewerker in ploegendiensten werkt bij aangename temperaturen.

De werkdagen liggen tussen de maandag en zaterdag de werktijden zijn tussen 6.00 en 14.00 doordeweeks en op zaterdag zijn er twee diensten een tussen 6.00 en 14.00 en een tweede dienst tussen 14.00 en 20.00 uur.

Snel aan de slag in deze mooie baan? Meld je dan snel aan met jouw cv en motivatie!

Gestelde eisen

Jij:

 • bent fysiek in goede conditie;
 • bent flexibel t.a.v. werktijden en –dagen;
 • hebt ervaring als productiemedewerker;
 • bent bereid tot overwerken.

 

 Aanbod
 • een salaris conform het cao agf;
 • tijdige salaris betaling;
 • een uitdagende en professionele werkomgeving;
 • korte lijnen;
 • 8% vakantiegeld;
 • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • goede pensioenregeling na 6 maanden dienstverband.

Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek. Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities d.m.v aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en/of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Uren

40uur

Salaris

Conform CAO

Informatie over Teamflex Personeelsdiensten

De opdrachtgever is een gerenommeerd logistiek service provider in verse en gekoelde producten.

Teamflex Personeelsdiensten
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Service Planner

  Vandaag geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als Service Planner ben je verantwoordelijk voor de juiste voorbereiding/planning van de verschillende technici in het veld. Deze technici verrichten verschillende onderhoudswerkzaamheden zodat een effectieve en efficiënte uitvoering gegarandeerd is met betrekking tot de contractuele afspraken. Je belangrijkste taken/verantwoordelijkheden zijn: Het inplannen van de korte en lange termijn onderhoudswerkzaamheden Het op het juiste moment inschakelen van de leveranciers Het opstellen van een...

  YER Nederland B.V.
 • Service Coördinator

  Vandaag geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als Service Coördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, planning, uitvoering en bewaking van de voortgang van werkzaamheden van de Customer Service Engineers. Deze Customer Service collega’s verzorgen de inbedrijfstelling van nieuwe apparatuur en verzorgen het onderhoud aan de geleverde medische apparatuur in ziekenhuis en zorginstellingen. Vanuit het Customer Care Center worden de activiteiten hiervoor gecoördineerd. Je belangrijkste taken/verantwoordelijkheden zijn: Het...

  YER Nederland B.V.
 • Machinist volledig bevoegd, Rotterdam

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Jij bent de persoon die zelf je werk voorbereidt; het verzamelen van de juiste documenten en de controle van je trein. Daar waar rangeren nodig is, voer je dit zelfstandig of samen met een rangeerder uit. Tijdens de rit heb je veelvuldig contact met proces control en treindienstleiders over de loop van je trein. Bij verstoringen en onregelmatigheden ben je zelf in staat de ernst in te schatten en de nodige maatregelen te nemen.

  Consolid
 • Start per direct als Planner bij CED in Capelle aan den IJssel

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als Planner bij CED Planning Property maak je efficiënte routes/afspraken voor de experts van CED en stel jij de minimale capaciteit vast om de routes te kunnen rijden, je stelt de minimale benodigde capaciteit van de klantenservice vast en plant eventuele spoedopdrachten in. Daarnaast verzorg je administratieve taken. In jouw werk heb je oog voor problemen bij de uitvoer van de werkzaamheden en kom je met oplossingen. Gestructureerd en resultaatgericht...

  YoungCapital
 • Projectleider bij magazijnwerkzaamheden

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? We zijn op zoek naar een projectleider die onze voorraadinventarisatie projecten tot een succes maakt. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de afspraken en de oplevering van het project. Door je uitstekende contactuele vaardigheden ben je voor de klanten (zowel extern als intern) een natuurlijk aanspreekpunt. Werken voor Projectservice betekent samen gaan voor een topresultaat. Daar werken we samen elkedag en elk project aan. Onze klanten waarderen ons...

  YoungCapital

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank