ADR chauffeur tankcontainers (inter)nationaal

Baan gegevens

 • Bedrijf: Teamflex Personeelsdiensten
 • Plaats: Barendrecht
 • Plaatsingsdatum: 29-01-2019
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben je het zat om altijd in de weekenden te werken en 6 dagen per week het vuur uit je sloffen te rennen? Wil je meer regelmaat en de weekenden lekker vrij zijn? Word tankcontainerchauffeur! Een baan met grote verantwoordelijkheid bij een bedrijf met mooi materiaal, een uitstekend inwerktraject en veel doorgroeimogelijkheden.

Van maandag t/m vrijdag van huis met ritten naar Duitsland en Frankrijk of toch liever binnen de Benelux en iedere avond thuis? Er zijn zelfs mogelijkheden om in ploegen te werken met een aantrekkelijke toeslag! Heb je al een vaste baan en wil je graag overstappen? Na een goed gesprek bij Teamflex kunnen we je een jaarcontract met urengarantie bieden. Interesse? Neem eens contact met ons op. We informeren je graag over de mogelijkheden!

Gestelde eisen

 • CE rijbewijs 
 • code 95
 • bereidheid om ADR Tank te halen.
 • verantwoordelijkheidsgevoel


Aanbod

Bij ons zijn de chauffeurs ook klant en we zullen er alles aan doen om de belangen van onze klanten te behartigen. Luisteren naar wat jij wil en jouw wensen en doelen voor die van Teamflex zetten, daar staan we voor. Door ruime ervaring in de logistieke sector kunnen we een loopbaantraject aanbieden naar bijvoorbeeld tankcontainerchauffeur. 

 

Als "de klik" met Teamflex er is en we hebben een positief gesprek gehad, bieden we je graag een volwaardig jaarcontract in dienst van Teamflex. Op deze manier heb je een goede basis om je oude baan in te ruilen voor je droombaan.  

Uren

40uur

Salaris

Conform CAO

Informatie over Teamflex Personeelsdiensten

Onze opdrachtgever is werkgever van het jaar geweest en staat bekend om de zorg en aandacht voor zowel het materiaal als de werknemers.

Teamflex Personeelsdiensten
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op RotterdamVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Rotterdam.
 • Service Planner

  Vandaag geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als Service Planner ben je verantwoordelijk voor de juiste voorbereiding/planning van de verschillende technici in het veld. Deze technici verrichten verschillende onderhoudswerkzaamheden zodat een effectieve en efficiënte uitvoering gegarandeerd is met betrekking tot de contractuele afspraken. Je belangrijkste taken/verantwoordelijkheden zijn: Het inplannen van de korte en lange termijn onderhoudswerkzaamheden Het op het juiste moment inschakelen van de leveranciers Het opstellen van een...

  YER Nederland B.V.
 • Service Coördinator

  Vandaag geplaatst door YER Nederland B.V.

  Als Service Coördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, planning, uitvoering en bewaking van de voortgang van werkzaamheden van de Customer Service Engineers. Deze Customer Service collega’s verzorgen de inbedrijfstelling van nieuwe apparatuur en verzorgen het onderhoud aan de geleverde medische apparatuur in ziekenhuis en zorginstellingen. Vanuit het Customer Care Center worden de activiteiten hiervoor gecoördineerd. Je belangrijkste taken/verantwoordelijkheden zijn: Het...

  YER Nederland B.V.
 • Machinist volledig bevoegd, Rotterdam

  Gisteren geplaatst door Consolid

  Jij bent de persoon die zelf je werk voorbereidt; het verzamelen van de juiste documenten en de controle van je trein. Daar waar rangeren nodig is, voer je dit zelfstandig of samen met een rangeerder uit. Tijdens de rit heb je veelvuldig contact met proces control en treindienstleiders over de loop van je trein. Bij verstoringen en onregelmatigheden ben je zelf in staat de ernst in te schatten en de nodige maatregelen te nemen.

  Consolid
 • Start per direct als Planner bij CED in Capelle aan den IJssel

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als Planner bij CED Planning Property maak je efficiënte routes/afspraken voor de experts van CED en stel jij de minimale capaciteit vast om de routes te kunnen rijden, je stelt de minimale benodigde capaciteit van de klantenservice vast en plant eventuele spoedopdrachten in. Daarnaast verzorg je administratieve taken. In jouw werk heb je oog voor problemen bij de uitvoer van de werkzaamheden en kom je met oplossingen. Gestructureerd en resultaatgericht...

  YoungCapital
 • Projectleider bij magazijnwerkzaamheden

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? We zijn op zoek naar een projectleider die onze voorraadinventarisatie projecten tot een succes maakt. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de afspraken en de oplevering van het project. Door je uitstekende contactuele vaardigheden ben je voor de klanten (zowel extern als intern) een natuurlijk aanspreekpunt. Werken voor Projectservice betekent samen gaan voor een topresultaat. Daar werken we samen elkedag en elk project aan. Onze klanten waarderen ons...

  YoungCapital

RotterdamVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Rotterdam

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Rotterdam? Op de RotterdamVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

RotterdamVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank